Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • fotd
 • Looks
 • paars
Een MissLipgloss artikel

Tweede paarse fotd

Geen flits:

Flits:

De smokey paarse look die ik al eerder heb gepost, vond ik zo mooi dat ik hem besloot nog een keer te maken. Doe ik trouwens niet vaak, maar vond deze zo mooi! Heb hem iets anders gedaan, meer matte oogschaduw gebruikt en iets donkerder. Ik heb nu ook een gelige oogschaduw als highlighter gebruikt en roze in m’n binnenste ooghoeken en bij de crease om te blenden. Ook heb ik een andere eyeliner gebruikt onder de oogschaduw, die kleur matchte beter met de oogschaduw die ik wilde gebruiken.

Ik droeg hem tijdens tijdens een avondje stappen en heb veel complimentjes gehad! Ik zal trouwens binnenkort een filmpje maken met hoe je dit nou kan maken. Wat willen jullie trouwens, dat ik dan alleen de ogen voordoe of van begin tot einde (dus ook foundation enzo)?


Producten gebruikt

Gezicht

 • Clinique Redness Solutions Protective Base SPF 15
 • Maybelline Mineral Power concealer in Nude Beige
 • MAC Studio Sculpt foundation
 • MAC Prep + Prime Transparent Finshing Powder
 • MAC Beauty Powder in Eversun
 • MAC Bronzing Powder in Solar Riche
 • Pupa Baked All Over in 02, alleen de higlighter

Ogen

 • GOSH Tropical Eye Pencil in 100 violet queen als basis
 • Paarse kleuren, roze en highlighter uit 120 palette
 • Bourjois Coup de Theatre mascara

Wenkbrauwen

 • Anastasia brow powder in medium ash
 • Anastasia clear brow gel

Lippen

 • Maybelline Mineral Power Concealer in nude beige
 • Minted Rose lipbalm
 • MAC Myth lipstick
 • MAC Virgin Kiss lipstick

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.