Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
10 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • swatch
  • swatches
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Trind Caring Color CC116

Trind heeft naast verzorgende lakjes ook een aantal mooie gekleurde nagellakken. Zoals deze, de vuurrode CC116. Hij is echt knalrood en er zit een heel subtiel glittertje in, wat je alleen ziet in zonlicht. In normaal licht of in de schaduw is de lak gewoon rood, zonder poespas.

Ik ben erg onder de indruk van de nagellak van Trind, ik heb namelijk op deze foto maar één laagje op mijn nagels! Van andere fel gekleurde lakjes van andere merken moet ik toch vaak twee of drie laagjes op doen om het zo dekkend te krijgen. En bijkomen voordeel is dan dat je dus ongelooflijk lang kan doen met een flesje. Hij gaat gewoon een of twee keer zo lang mee dan andere lakjes die minder goed dekken. Echt een voordeel!

Daarnaast is de kleur erg mooi, al moet je er wel van houden. Hij smeert heerlijk uit, de lak is lekker dun waardoor je een mooi laagje krijgt zonder oneffenheden. De lak droogt snel, zeker in combinatie met Seche Vite. En: hij blijft echt lang zitten zonder dat ‘ie gaat bladderen. Dat komt ongetwijfeld ook doordat je maar een laagje op hoeft te doen. Ik merk altijd dat nagellak sneller afbladdert wanneer ik meer laagjes opheb.

Je betaalt voor 9 milliliter €9,95. Trind is o.a. te koop bij Etos, de Bijenkorf en DA.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.