Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
30 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Trend: Ombré hair

Helemaal hip: ombré hair, oftewel een kapsel met kleurverloop. Deze foto van styliste Katie Shillingford, gemaakt tijdens de Paris Fashion Week, duikt overal op internet op. Logisch natuurlijk, moet je haar kapsel zien! Ik vind het haar erg tof staan en wanneer ik haar coupe zou hebben, zou ik het best zo willen hebben qua kleur. Het ziet er prachtig uit, van wit naar zwart. Een beetje Cruella de Ville, maar dan anders.

Modellen met de nieuwe trend. Ik vind het bij deze dames niet zo mooi, door de kleur en de rommeligheid. Bij Katie vind ik het zo cool omdat het zo netjes en stylish is.

Blond met roze! Het heeft wel wat, en het is niet extreem opvallend.

Drew Barrymore met haar ombré kapsel. Horrible! Het idee is leuk, maar het is slecht uitgevoerd. Het is net of ze met de punten van haar haar in zwarte verf heeft gehangen – per ongeluk.


Het linker kapsel vind ik prachtig! heel lichtblond met donkerblond, wauw… Stylish!

Wat vind jij van deze trend? Iets wat je wel zelf wil proberen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.