Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • kisskissbangbang
  • lip
  • stain
Een MissLipgloss artikel

Treat Beauty Candy Color

Van KissKissBangBang kreeg ik voor mijn verjaardag twee items van Treat Beauty cadeau:

Candy Color in Black Cherry en Sugar Paint

Vandaag een review over de Candy Color!

Er zit VEEL in het potje! Je hebt echt superweinig nodig dus hier doe je serieus jaren mee. De substantie is niet uit te leggen. Heel zacht, maar niet als een lippenbalsem.

Swatches! Niet geblend is ‘ie echt knalrood:

Geblend (voor wanneer je het als blush zou gebruiken):

Op lippen:

Het is mat rood, en het trekt echt in je lippen. Een stain glanst niet, maar geeft alleen een kleur aan je lippen die de hele dag door blijft zitten. Je kan er ook een gloss over heen doen:

Ik heb hier DiorKiss er over heen gedaan in Lime Glacé. Kleuren komen helaas niet helemaal goed over, in real life is het echt knalrood.

Full face:


Op wangen (en op lippen met DiorKiss):

Nu is het natuurlijk echt too much, en knalrood op je lippen en op je wangen. Maar los van elkaar vind ik het echt super!

De Candy Color kost €16,99, wat ik op het eerste gezicht ook veel vind lijken. Maar even serieus: check hoe veelzijdig het is! En lekker handig, je hebt geen kwast of iets dergelijks nodig om het als blush te gebruiken. Gewoon met je vingertoppen op je huid deppen en dan als het ware ‘in’ je huid werken. Blijft ook nog eens mega lang zitten! De kwaliteit is onwijs goed en het is gewoon een lekker handig product. Ik vind het een absolute aanrader!

Hij is er nog in drie andere kleuren: Raspberry, Poppy en Plum.



Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.