Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor â‚Ŧ5
10 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • haul
  • parfum
  • TPS
Een MissLipgloss artikel

TPS bestelling

Yaaay, ik heb mijn TPS bestelling binnen 🙂 Heeft een weekje geduurd, niet lang dus! Ik ruik weer helemaal lekker, ben zooo blij met de spulletjes!

Alles zooo leuk ingepakt 🙂

V.l.n.r: Elegance Extracts 15 ml in Star Sapphire, Elegance Extracts 30 ml in Juicy Couture, Soy Whip Body Souffle in Egyptian Princess, Mini Misters in Coco Mademoiselle, Flower by Kenzo en Rock ’n Rose. Vooraan: Shimmer & Glimmer 60 ml in Pink Sugar.

ALLES ruikt zoooo lekker! Juicy Couture heb ik eerder gehad als Mini Mister, en heb hem nu dus als Elegance Extracts. EE is een sterk ruikende parfum, heb je dus maar een klein beetje van nodig 🙂 Soy Whip Body Souffle is een hele luchtige bodybutter. De geur kende ik nog niet, het is een heel fris en licht geurtje. Lekker! De mini misters zijn alle drie geweldig, heb geuren genomen die ik al kende en graag hebben wou.

De Shimmer Glimmer is een soort bodymilk/gel met shimmer. Het is gemaakt van glycerine gel met kleurstof en shimmer. Wees niet bang, je bent niet ineens een glitterbal als je het opsmeert. Het is hÊÊl subtiel, leuk voor wanneer je gaat stappen ofzo 🙂 Ik heb hem trouwens in Pink Sugar, een geur die ik al kende. Heel zoet!

Ooh, ik word altijd zo vrolijk als ik een bestelling van TPS binnenkrijg 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.