Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blazer
  • fashion
  • gekocht
  • mode
Een MissLipgloss artikel

TOPSHOP mini bestelling

Een poosje geleden liet ik in dit artikel zien welke jurkjes ik had gekocht. Koraalkleurige jurkjes, waarvan ik één sowieso aan ging doen op de bruiloft van mijn nicht op 4 september. Uit het artikel:

Ik ga het sowieso combineren met een zwarte legging (geen lange, maar tot net over de knie), een lichte glanzende boyfriend blazer en lichte sandaaltjes met hakken. Naar al die dingen moet ik nog op zoek, haha.

Van Claire kreeg ik vandaag deze reactie op het artikel:

echt super mooie jurkjes lekkere frisse kleurtjes 😀 ik zat net even te kijken op topshop wat zie ik: een licht glanzende boyfriend blazer :O ik dacht dat moet ik even melden hier is de link

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=168027&parent_category_rn=42347&productId=1327412&langId=-1 ik hoop dat je er iets aan hebt


Ik natuurlijk meteen kijken en… WAUW! Het is echt PRECIES het soort blazer dat ik zoek! Perfect qua model (boyfriend, lang, 3/4 mouwen) qua kleur (champagne) en qua stof (zacht, linnen, glans!). Ik was echt zo blij! Ik heb hem besteld bij Topshop en op deze manier wil ik Claire even heel erg bedanken:

Claire, dankjewel!!!

Dit is hem:

Detail:

Hij was 55 pond plus 5 pond verzendkosten naar Nederland. Ik had nog een voucher code (TSFIRST15), waar ik nog 5 pond korting mee kreeg. Ik ben benieuwd!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.