Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • palette
  • Review
  • swatches
  • too faced
Een MissLipgloss artikel

Too Faced World Domination Tour

Ik was laatst met Mascha aan het shoppen in Den Haag. Bij de Sephora waren we even aan het rondsnuffelen rekenden we wat spulletjes af bij de kassa. Bij de kassa stonden een stuk of zes van deze ‘dozen’ van Too Faced, en er stond een bordje bovenop ‘van €34 voor €23’. Masch en ik keken elkaar aan en we onderwierpen de box aan een inspectie. Hij was zó mooi! We besloten het volgende te doen: als we er over een paar uur nog aan dachten, gingen we hem kopen. Als verlaat kerstcadeau.

Na een paar uur zei ik: ‘Moeten we nog naar de Sephora?’ En ja, we kochten hem allebei! Er zitten 8 oogschaduws in, 1 blusher, 2 kleuren eyeliner, 2 kleuren wenkbrauwpoeder, 6 kleuren lipgloss, een highlighter en twee kleuren bronzer.

En… check het doosje! Het is een soort muziek-sieradendoos, je weet wel, van die ouderwetse met een ballerina. Hier zit het Too Faced vrouwtje in in plaats van een ballerina en er komt een superlief muziekje uit. Ik voel me echt weer een klein meisje als ik de Too Faced World Domination All Access Beauty Collection (poeh…) gebruik 🙂

Swatches! Ze zijn droog gemaakt ,behalve de neutrale tinten (tweede van boven), die heb ik met een kwastje gemaakt die héél iets vochtig is. Eerlijk gezegd viel het pigmentgehalte van de oogschaduws me wel wat tegen, je moet het echt een paar keer achter elkaar aanbrengen met een kwastje wil je de kleur intens hebben. Maar de kleuren zijn wel echt súpermooi…

De blush heeft in het echt meer gouden sparkle erin en is de highlighter meer shimmery. De bronzers zijn wel mooi mat 🙂

Van de glosses heb ik geen swatches. Ze zijn allemaal vrij transparant en in sommigen zit echt sparkle (glitter) en in anderen meer shimmer. Ook zitten er een paar ‘cream’ in, dus helemaal vrij van sparkle of shimmer.

Ik ben echt zó blij met mijn Too Faced box, hij is echt geweldig. Ik vind €23 voor zoiets ook echt absoluut niet duur! Ik weet niet of ik hem gekocht had als hij gewoon €34 was, ik denk het niet. Hij is nu nog online te koop in de Nederlandse  Sephora winkel. Too Faced heeft trouwens meer van dit soort geweldige kits, love it.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.