Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 september 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush nude
  • lip color
  • lipsick
  • lipstick
Een MissLipgloss artikel

Tom Ford Lip Color in Blush Nude

0000Sinds februari dit jaar gebruik ik bijna elke dag mijn favoriete lipstick van Estée Lauder, in de kleur Desirable. Voor een beetje afwisseling ging ik op zoek naar de ‘andere perfecte lipstick voor elke dag’. In Parijs kocht ik bij Printemps de Tom Ford Lip Color in Blush Nude en ik houd er van!

P1390968

Deze lipstick is mijn eerste Tom Ford beautyproduct. De hele lijn is prachtig en zeer compleet én super luxe. Ik wilde alles wel kopen, maar ik hield me in en ging voor deze prachtige lipstick. De service is trouwens heel erg goed bij de Tom Ford shop-in-shop bij Printemps: ik wilde wat kleuren uitproberen en ik werd netjes opgemaakt, alles werd super schoon gemaakt met alcohol en de visagiste had alle geduld met me. Zo fijn!

De Tom Ford Lip Colors zijn lipsticks en ze kosten rond de €40. Héél luxe lipsticks, dus! Ik ben geen die hard lipstick drager, maar ik dacht: als de kleur zo mooi is voor elke dag, heb ik dat er best voor over.

P1390969

De bestanddelen. De lijst is zo lang dat ‘ie op de zijkant van het doosje doorgaat! Woah. Ik zie een boel abracadabra maar ook een boel mooie oliën en boters, voor gehydrateerde en zachte lippen.

P1390970

En de rest van de lijst.

P1390971

Wat een prachtige verpakking! De huls is zwaar, zwart en heeft gouden randjes.

P1390972

Ik denk wel dat dit de mooiste lipstick verpakking is die ik tot nu toe gezien heb. Wat een beauty!

P1390974

Bovenop de dop zie je het Tom Ford logo.

P1390975

En ik heb de kleur 13 Blush Nude.

P1390977

Dit is een mooie vrij lichte beige nude tint met een tikkeltje roze. Hij is meer beige/gelig dan mijn Estée Lauder lipstick.

P1390983

De lipstick is mega gepigmenteerd. Dat vond ik belangrijk, want mijn eigen lippen zijn vrij roze en dan wil ik wel dat zo’n nude lipstick mooi dekt, anders moet ik er nog weer wat onder dagen, zoals MAC Lip Erase of foundation. Dat wil ik liever niet.

P1390984

Mijn lippen met helemaal niks.

P1390990

Mijn lippen met Tom Ford Lip Color in Blush Nude. Ik was in de winkel super onder de indruk en nu weer, elke keer als ik hem op doe. Hij dekt in één streek en mijn lippen zien er zo mooi gehydrateerd uit.

P1390987 copy

Hier mijn twee dagelijkse lipsticks met elkaar vergeleken. Het is een zelfde soort tint (niet zo gek dus dat ik die Tom Ford lipstick zo mooi vind), maar de Tom Ford Lip Color in Blush Nude is duidelijk wat minder roze. Hij is ook weer niet ‘mega huidskleur’, hij zit er precies goed tussenin voor mij.

P1390996

P1390999

De kleur vind ik zooooo zo zo ZO mooi! Hij is nude, maar niet zo bleek nude alsof je een beetje dood aan het gaan bent. Dat hele bleke vind ik niet meer zo mooi, al was ik daar vroeger helemaal verzot op. Ik wil nu wel wat meer kleur en dit vind ik perfect. Nét dat hintje kleur, maar wel een mooie nude look waar je elke kleur oogschaduw en blush bij kan gebruiken. En het is toch net wat meer ‘af’ dan zonder. En ik vind dat de kleur mijn huidskleur ook mooi ophaalt.

En de lipstick… Die is hemels. Dit is serieus de beste en fijnste lipstick die ik ooit heb gehad. Het aanbrengen gaat al enorm makkelijk doordat de lipstick als boter over mijn lippen glijdt, en doordat hij in één laagje meteen goed dekt. Ik voel hem niet zitten, het is net alsof ik een dun laagje voedende lippenbalsem op heb. Hij is super hydraterend, mijn lippen blijven de hele dag zacht en soepel en hij blijft zó lang zitten! In Parijs had ik hem op en zelfs na een maaltijd hoefde ik hem nog niet bij te werken.

Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op mijn Tom Ford Lip Color in Blush Nude en ben heel blij dat ik nu dé perfecte kleur heb gevonden die ik kan afwisselen met Desirable. En hij is nog fijn ook! Yeey!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.