19 september 2014 door Cynthia Schultz 72 reacties
 • blush nude
 • lip color
 • lipsick
 • lipstick
Een MissLipgloss artikel

Tom Ford Lip Color in Blush Nude

0000Sinds februari dit jaar gebruik ik bijna elke dag mijn favoriete lipstick van Estée Lauder, in de kleur Desirable. Voor een beetje afwisseling ging ik op zoek naar de ‘andere perfecte lipstick voor elke dag’. In Parijs kocht ik bij Printemps de Tom Ford Lip Color in Blush Nude en ik houd er van!

P1390968

Deze lipstick is mijn eerste Tom Ford beautyproduct. De hele lijn is prachtig en zeer compleet én super luxe. Ik wilde alles wel kopen, maar ik hield me in en ging voor deze prachtige lipstick. De service is trouwens heel erg goed bij de Tom Ford shop-in-shop bij Printemps: ik wilde wat kleuren uitproberen en ik werd netjes opgemaakt, alles werd super schoon gemaakt met alcohol en de visagiste had alle geduld met me. Zo fijn!

De Tom Ford Lip Colors zijn lipsticks en ze kosten rond de €40. Héél luxe lipsticks, dus! Ik ben geen die hard lipstick drager, maar ik dacht: als de kleur zo mooi is voor elke dag, heb ik dat er best voor over.

P1390969

De bestanddelen. De lijst is zo lang dat ‘ie op de zijkant van het doosje doorgaat! Woah. Ik zie een boel abracadabra maar ook een boel mooie oliën en boters, voor gehydrateerde en zachte lippen.

P1390970

En de rest van de lijst.

P1390971

Wat een prachtige verpakking! De huls is zwaar, zwart en heeft gouden randjes.

P1390972

Ik denk wel dat dit de mooiste lipstick verpakking is die ik tot nu toe gezien heb. Wat een beauty!

P1390974

Bovenop de dop zie je het Tom Ford logo.

P1390975

En ik heb de kleur 13 Blush Nude.

P1390977

Dit is een mooie vrij lichte beige nude tint met een tikkeltje roze. Hij is meer beige/gelig dan mijn Estée Lauder lipstick.

P1390983

De lipstick is mega gepigmenteerd. Dat vond ik belangrijk, want mijn eigen lippen zijn vrij roze en dan wil ik wel dat zo’n nude lipstick mooi dekt, anders moet ik er nog weer wat onder dagen, zoals MAC Lip Erase of foundation. Dat wil ik liever niet.

P1390984

Mijn lippen met helemaal niks.

P1390990

Mijn lippen met Tom Ford Lip Color in Blush Nude. Ik was in de winkel super onder de indruk en nu weer, elke keer als ik hem op doe. Hij dekt in één streek en mijn lippen zien er zo mooi gehydrateerd uit.

P1390987 copy

Hier mijn twee dagelijkse lipsticks met elkaar vergeleken. Het is een zelfde soort tint (niet zo gek dus dat ik die Tom Ford lipstick zo mooi vind), maar de Tom Ford Lip Color in Blush Nude is duidelijk wat minder roze. Hij is ook weer niet ‘mega huidskleur’, hij zit er precies goed tussenin voor mij.

P1390996

P1390999

De kleur vind ik zooooo zo zo ZO mooi! Hij is nude, maar niet zo bleek nude alsof je een beetje dood aan het gaan bent. Dat hele bleke vind ik niet meer zo mooi, al was ik daar vroeger helemaal verzot op. Ik wil nu wel wat meer kleur en dit vind ik perfect. Nét dat hintje kleur, maar wel een mooie nude look waar je elke kleur oogschaduw en blush bij kan gebruiken. En het is toch net wat meer ‘af’ dan zonder. En ik vind dat de kleur mijn huidskleur ook mooi ophaalt.

En de lipstick… Die is hemels. Dit is serieus de beste en fijnste lipstick die ik ooit heb gehad. Het aanbrengen gaat al enorm makkelijk doordat de lipstick als boter over mijn lippen glijdt, en doordat hij in één laagje meteen goed dekt. Ik voel hem niet zitten, het is net alsof ik een dun laagje voedende lippenbalsem op heb. Hij is super hydraterend, mijn lippen blijven de hele dag zacht en soepel en hij blijft zó lang zitten! In Parijs had ik hem op en zelfs na een maaltijd hoefde ik hem nog niet bij te werken.

Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op mijn Tom Ford Lip Color in Blush Nude en ben heel blij dat ik nu dé perfecte kleur heb gevonden die ik kan afwisselen met Desirable. En hij is nog fijn ook! Yeey!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

72 reacties
 1. Saraya

  Oehh..wat mooi!
  De huls is erg Pretty!
  De lipstick staat je ook erg mooi 🙂
  X

 2. Kim

  Hij staat je goed! Stiekem ben ik blij dat je van dat hele bleke af bent, ik heb het altijd afschuwelijk gevonden

 3. Klaartje

  Ik vind dat deze je nog beter staat dan desirable.x

 4. Lotte

  Ik heb die lipstick ook maar ik vind de geur van Tom Ford lipsticks niet zo fijn… Heel jammer.

 5. Judith

  Staat je heel mooi! Nu op zoek naar een goeie dupe voor de lezeressen 😀

 6. Silke

  Mooie kleur! Voor mij net iets te nude en te duur ;D

 7. Susa

  Waaaauw… Die wil ik. Zo jammer van de prijs, haha 🙁 Staat jou heel mooi trouwens.

 8. Bella

  Hij staat je leuk! Bedankt voor de swatches. I heb namelijk Spanish Pink, en dacht na over Blush Nude, maar ik zie zo dat het toch veel te licht voor mij zou worden.

 9. Hester

  Inderdaad echt de perfecte nude tint! Je draagt wel lipstick, maar het is geen opvallende kleur. Ziet er gewoon heel verzorgd en af uit, maar niet te druk ofzo. Prachtig!

 10. Kym

  Ik hou echt van jouw reviews. Ze zijn zo goed geschreven en maken mij echt duidelijk of een product iets voor mij zou kunnen zijn. Sinds ik jouw blog volg is mijn stash beauty- en makeupproducten al verdubbeld 🙂
  Keep up the good work x

 11. f

  Jouw huid ziet er zo mooi en stralend uit. Welke producten gebruik je? Mijn huid ziet er zo dof uit en ik heb van alles geprobeerd en nu weet ik niet meer hoe ik het moet verzorgen zodat het weer straalt…

 12. De Spiegelreflex

  Ik vind deze lipstick persoonlijk iets te nude, ik heb het liever iets roziger zoals je Estée Lauder lipstick. Wel fijn dat de lipstick zo goed dekt en verzorgt, dat mag natuurlijk ook wel voor die prijs. 🙂

 13. Birte

  Staat je supergoed. Ik ga morgen de kleur Cherry Lush halen. Ben stapelverliefd!

 14. Lisanne

  Ik kende de lipsticks van Tom Ford nog niet, leuk! Deze lipstick lijkt me ontzettend fijn en wat is ie móói. Hij staat je prachtig!

 15. Esmée

  Hij staat je goed! Persoonlijke vind ik die van Estee Lauder mooier omdat ik meer van rozige nude tinten houd, maar jij kan ze allebei zo mooi hebben! En de lipstick zelf klinkt echt geweldig! X

 16. Melisa

  Dit soort kleurtjes staan jou echt onwijs mooi! Nu moet ik nog zo’n perfect nude kleurtje vinden, haha.

 17. saarenzo

  Staat je heel mooi! En wauw die verpakking <3

 18. Judith

  Bij het openen van je blog dacht ik: aaahh, niet weer zo’n mooie lipstick! Vorige week na je enthousiaste artikel over EL Desirable die gekocht, deze laat ik dus maar even aan mij voorbij gaan! Compliment voor je fijne, zorgvuldige reviews!

 19. Griet

  Je kan een nude kleur echt goed hebben cynthia en deze is helemaal voor je gemaakt precies 🙂
  Erg mooi!

 20. Tessa

  Het is inderdaad een heel mooi nude kleurtje! Hij staat je mooi!
  Liefs, Tessa

 21. Eva

  Hoi lieve Cynthia, ik heb het de laatste tijd zo druk en heb weinig tijd om te reageren op je posts. Maar wat ontzettend goed ben je bezig de laatste tijd en wat ben je een mooi mens. X

 22. Eline

  Ik vind het echt onwijs leuk dat je nog zo oprecht blij kan worden van een nieuwe lippenstift met alles wat je al hebt. Dat maakt je denk ik ook zo’n prettige blogger 🙂

 23. Yvonne

  Heel mooi! Dat blije gevoel heb ik met een lipstick van Yves Saint laurent, nummer 59. Een oranjerozige tint. Die meng ik dan met een bruin lippotlood. (Eerst lippotlood over mijn hele lippen, meteen een drogere ondergrond dus blijft beter zitten, dan de lipstick). Ik krijg dan altijd complimenten als ik deze draag. Ideaal bij zwaardere oogmake-up, maar ook bij een naturellook.

 24. Winnie

  Wauw, wat een super mooie kleur!

 25. Idhuna

  Wauww! Wat een super mooie kleur! Staat je ook echt super gaaf!

 26. Lucinda

  Hij is zeker mooi, maar dat is Desirable ook. Nude kleuren vind ik altijd erg moeilijk, dus ik neig altijd wel een beetje naar de nude kleuren met een roze tint, dat laat mij iets minder bleek lijken. xxx Lucinda

 27. Malou

  Ik heb desirable, en deze is ook ZO mooi! Gaat op het verlanglijstje.

 28. Denise

  Waaauw je hebt me overtuigd! Hij doet me een beetje denken aan de nieuwe lipsticks van Estee Lauder. Wat een beauty!

 29. Syl

  Mooi kleurtje.
  Ik denk dat je de Nude Paper van Catrice ook mooi zal vinden.

 30. Saskia

  Ooh weer zo’n geweldig mooie kleur! Perfecte dagelijkse kleur inderdaad 🙂

 31. Chahrazad

  Wat een mooie lipstick! Staat je ontzettend goed.

 32. Lies

  Heel erg mooi kleurtje en staat je ook erg goed!

 33. suus

  Oh ja nog een vraagje: voegt een lipprimer echt wat toe, laat het je lipstick echt langer zitten net zoals oogschaduwprimer? Want ik was net bij de douglas en toen werd dat aangeraden maar ik vraag me een beetje af of dat nut heeft

 34. suus

  Werkelijk prachtig!! Ik kwam trouwens een fijne budget dupe tegen van el desirable, nr. 0 1 van die met zwarte basic huls, is maar 3 euro. Wel ietsje minder luxe qua verpakking en substantie maar wel prima.
  Heb je trouwens nog tips voor hoe je zo’n lichte lipstick kan vinden die écht bij je past en hoe je de rest van de look af kunt maken? Want ik vind het zooo mooi maar elke keer is een lipkleur net niet wat ik zoek. EL desirable is te roze voor mij nml. Dat staat een beetje goedkoop.

 35. Julia

  Waauuuuuw!! Staat je prachtig. En die verpakking is echt geweldig XO

 36. Kimberly

  Wauw wauw wauw! Dit kleurtje lijkt voor je gemaakt! Wat staat deze je goed zeg, mooi!! 😀

 37. nenacecilia

  YES. Deze kan ik ook gaan halen. Desirable staat mij ook goed, dus dan zal dit ook wel geen probleem vormen. Bedankt voor de tip! Mooie review!

 38. Manon

  wauuuw prachtig, de huls en de kleur! heel mooi!

 39. Amelie

  Wauw!! Echt een hele mooie kleur, en gelukkig voelt ie fijn, dan is het z’n geld wel waard!

 40. Liesbeth

  Prachtig! Maar toch wat te duur voor mij… : (

 41. Kelly

  Wat een prachtige nude tint! Ik vind nude kleuren super mooi bij je oogmake-up en je haarkleur staan!

 42. Maaike

  Wow wat staat deze je goed. Ik vind deze denk ik nog mooier bij je staan dan Desirable. Ik heb echt een roze nude nodig om het mooi te laten staan. Ik zie er nogal snel uit als een spook met nude lips.

 43. Jade

  Wauw, wat een mooie aanwinst! Helaas buiten mijn budget :p
  Zelf heb ik ooit een mooie nude lipstick gekregen van Dior (Addict 384 rose scenario). Met groene glinstering erin. En zelf een MAC lipstick gekocht Viva Glam Lustre. Met gouden glinstering. Maar ik moet zelf zeggen dat niets topt aan de moisterizing gevoel van Dior!
  Mooie voor en na-foto’s van je lippen, top artikel!!

 44. ish

  wat een schitterende kleur ! nude staat je echt geweldig, ik hoop dat ik ook ooit een goede nudekleurige lipstick vind
  xx ish

 45. Anouk

  Wauw wat een beauty! De verpakking vind ik er heel chique uitzien.

 46. Sanne

  Staat je goed! Leuk om te lezen hoe blij iemand is met een make-up product haha.

 47. Svenja

  Wauw, wat een prachtige nude kleur! Staat je super! De huls van de lipstick ziet er ook heel chique uit <3 Echt een topper zo te zien!

 48. Meike

  Wauw hij is zo moooi! 🙂

 49. Patricia

  Wauw, wat is hij mooi. Hij staat je echt heel goed.

 50. Vanessa

  Mooi kleurtje voor iedere dag, staat je heel goed!

 51. Hanneke

  Hij is super! Moest even hardop lachen om je ‘alsof je een beetje dood aan het gaan bent’.. Ik heb dat met warme tinten oogschaduw, net alsof ik al 3 dagen non stop heb zitten huilen… Haha. Mooie kleur, geniet ervan!

 52. Aranka

  Wauw, deze is echt ook fantastisch! Ik heb nu al 3x met Desirable in de handen gestaan omdat ik hem zo mooi bij je vind staan. Maar deze is ook echt perfect voor jou! Voor de perfecte match mag je zeker wat meer geld neerleggen! 🙂

  • suus

   Ik zou hem even laten aanbrengwn voor je hem koopt, dat had ik wel moeten doen want bij mij is desirable het net niet heel jammer. Voor mij is ie te roze, staat lang zo mooi niet als bij cynthia. Ik heb trouwens een vrij lichte huid, bruin haar en bruin/groene ogen.

  • Marieke

   Je mag hem opsturen hoor 🙂

  • suus

   Haha!

  • Bianca

   Dat geldt voor iedere kleur lipstick aangezien de kleur van je lippen veel invloed heeft op het uiteindelijke resultaat.