Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 februari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Toffe Zweedse beautyblog: Killer Colours

De Nederlandse beautyblogs kennen we allemaal inmiddels wel, toch? Die hoef ik niet meer aan jullie voor te stellen. Daarom is het des te leuker om buiten onze landsgrenzen te gluren en buitenlandse beautyblogs te bezoeken! Ik volg er een paar, waaronder Killer Colours. Killer Colours is een Zweedse beautyblog, waarop Viola haar looks, reviews, foto’s en inspiratie deelt. Gelukkig vertaalt ze haar teksten altijd in het Engels, dus wij kunnen ook meelezen!

Viola is een prachtige meid, nét even wat anders dan ‘de rest’. Kort donker haar (I love it, natuurlijk!), tattoos, tunnels in haar oren. En gék op make-up, vooral felle kleurtjes. Ze is een waar talent en ze maakt de mooiste looks, iets waar ik nog wat van kan leren! Ik doe veel inspiratie bij Viola op en daarnaast vind ik haar foto’s gewoon heel mooi. Neem gewoon een kijkje!

Volg jij leuke buitenlandse beautyblogs? Deel ze bij de comments!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.