24 december 2016 door Emmy Bovenhorst 27 reacties
 • #lifestyle
 • kaarten
 • Lizet Beek
 • me & mats
Een MissLipgloss artikel

Toffe kaarten! Me & Mats en Lizet Beek

_mg_9849

Door Emmy – Kaartjes krijgen is leuk, net als een kaartje uitzoeken. Eigenlijk kom ik altijd vrij snel terecht bij de standaard opties die je in de supermarkt of boekwinkel kunt kopen, maar er zijn eigenlijk veel leukere mogelijkheden! Vandaag laat ik je twee leuke (voordelige) merken zien, die naast kaartjes ook andere producten verkopen. Me & Mats, en Lizet Beek. 

ME & MATS

_mg_9829

Als eerst Me & Mats. Hier stuitte ik op in een persbericht en gelijk trok het mijn aandacht. Ontzettend gave kaarten voor super relaxte prijzen waarbij vaak ook een bijpassende kaars te koop is. Samen maakt het een tof cadeautje waar werkelijk iedereen blij mee zal zijn. Wat ik extra leuk vind, is dat de kaarten zo leuk zijn, dat de ontvanger ze daarna zo in kan lijsten.

_mg_9831

Ik kreeg postcards uit de Tropical collectie, maar in totaal zijn er 5 collecties met kaarten en kaarsen. Uit elke lijn kreeg ik 1 kaars, die laat ik je zo nog zien.
Deze kaarten kosten dus maar €1,24 en er staat een positieve / inspirerende kreet op. Deze vind ik zooo mooi! Ik ga ze definitely inlijsten! Er hoeft toch ook niet altijd ‘gefeliciteerd’ op een kaart te staan? Je kunt de boodschappen op vele manieren interpreteren en daarmee verstuur je echt een keer wat anders.

_mg_9827

Van links naar rechts zie je Basic collectie, de Tropical collectie, de Gold collectie, de Sparkle collectie en de Happy collectie. Of nou ja, de kaars uit die collectie dan. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende soorten en stijlen. Ze hebben allemaal dezelfde geur: watermeloen, patchouli en grapefruit. De geur is niet super sterk, en ook niet super specifiek. Dat kun je jammer vinden, maar dat kan ook een plus zijn als je niet weet wat voor geur iemand lekker vindt.

_mg_9843

Eenmaal uit de verpakking zijn alle kaarsen wit, afgezien van de sticker in het midden.

_mg_9853

Ik combineerde deze kaart met kaars. En ja je ziet het goed ik ben toch nog aan de kast gekomen (voor de monthly me lezers), twee zelfs, 1 voor in huis en 1 voor de salon.

_mg_9841

Me & Mats heeft een mooi verhaal. De eigenaresse Astrid verloor haar zoontje Mats, en hoe verschrikkelijk dat was, ze haalde daar uit dat je van de kleine dingen in het leven moet genieten. Dat je stil moet staan bij kleine inspirerende momenten en op deze manier kun jij een ander dat ook geven. Me & Mats wil je gewoon een stukje blijer maken, en dat doen deze producten vind ik. Ook worden ze gemaakt door mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, waardoor zij ook een leuke dagelijks bezigheid hebben.
Je kunt de kaarten en kaarsen bestellen op www.me-mats.com

LIZET BEEK

_mg_9806

_mg_9807

Dit pakketje kreeg ik binnen van Lizet Beek. Een fotografe en ontwerpster die ook uit Hengelo komt. Hierbij 10 punten voor de verpakking al vast!

_mg_9810

Er zitten verschillende items uit haar collectie in, deze zijn allemaal zwart wit. Rechts zie je notitieboekjes met een gouden marmer effect of gewoon zwart-wit. Op haar site zie je ook veel producten met kleur.

_mg_9813

Hele toffe kaartjes om iemand bij een bepaalde gelegenheid te sturen, en ook deze zijn voordelig. €1,50 maar namelijk! Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen, dus we moeten dat eigenlijk wat vaker doen in plaats van een appje (nee ik wordt niet gesponsord door postnl haha). Hoe leuk is het, dat iemand net wat extra moeite doet om je een hart onder de riem te steken als je een beetje down bent bijvoorbeeld?

_mg_9818

Een beetje laat voor kerstkaartjes misschien, maar Oud & Nieuw is er ook nog!

_mg_9821

En dan even een ode aan deze agenda. Lizet heeft deze agenda ontworpen omdat ze nergens een agenda kon vinden die aan haar eisen voldeed. En dat deel ik eigenlijk wel met haar. Ik gebruik eigenlijk altijd de agenda in mijn Iphone maar met die kleine vakjes vind ik het eigenlijk niks. Bovendien hebben zaterdag en zondag kleinere vakjes waardoor ik geen overzicht meer heb. En laten we het er maar niet over hebben als dat kreng crasht of stuk valt. Wat me ook nog wel eens gebeurt. In 2017 wil ik, ook in verband met de salon, echt wel weer een papieren agenda gaan gebruiken.

_mg_9822

_mg_9823

De agenda heeft geen poespas. Geen onnodige opvulling met reclames of foto’s. Alleen voorin staat deze leuke inspirerende quote.

_mg_9824

Elke week ziet er zo uit. Bij elke dag heb je voldoende ruimte, er is een to do lijst en een notitieblok. Ideaal. Ook fijn: een ringband. Zo blijft hij open liggen als jij wil dat hij open blijft liggen.

_mg_9825

_mg_9826

Achterin vind je nog een paar pagina’s waar je notities kunt maken, kunt schetsen, tekenen of  belangrijke dingen in kunt noteren. Hij kost maar €14,95. Deze agenda ga ik dankbaar in gebruik nemen.

_mg_9819

Ook zijn er posters, stickers, papierklemmen, geboortekaartjes en custom made kaartjes voor bijvoorbeeld een party uitnodiging. Ik houd van haar stijl, het is heel vrouwelijk maar zonder gedoe. Het is vrolijk, maar ingetogen. Je kunt ze bestellen op www.lizetbeek-shop.nl.

Dit was even een ander soort artikeltje uit mijn handen! Ik vond deze producten te leuk en handig om niet met jullie te delen, hopelijk vinden jullie dat ook!

De producten uit dit artikel heb ik gekregen. 

Liefs, Emmy

Je kunt mij volgen op Instagram via @mydiamakeup 

 


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

27 reacties
 1. aboutsbstyle

  wat een mooie producten, helemaal mijn stijl ook zeg. Ik ga de site even bezoeken van beide. Liefs Soraya

 2. Julie Tina

  Hee, die agenda heeft een fijne indeling! Dat zie je vaak niet zo bij de standaard merken.

 3. Sharon

  Wauw, wat een leuke producten! Dit merk ga ik zeker onthouden!

 4. Elisa

  Op de site van me-mats zijn de kaarten €2,20! En alleen maar staand. Maar ze zijn wel leuk!

 5. Nora

  OOOH, die agenda!!! Wat geweldig <3. Het is dat ik mijn gebruikelijke Moleskine met week- en notitiepagina's al heb gekocht, maar ik word er echt heel erg blij van! Sowieso, allebei mooie merken met goede prijzen, love it. 🙂

 6. Anouk

  Weet iemand wat de kaarsen van Mats & me kosten? Het lijkt alsof de website eruit ligt.. 🙁

 7. Marleen

  Hi Emmy,

  Een leuk artikel en hele mooie producten! De agenda van Lizet Beek is echt heel fijn, ik heb die namelijk ook bij haar besteld! Een aanradertje!

  Liefs ,
  Marleen

 8. marije

  Wat een leuke merken! Ik vind vooral de me & mats erg leuk.

 9. Ikram

  Merry Christmas to you and all your family!❤️
  Xx
  anxiouslystylish.blogspot.com

 10. Eline

  Die kaarsen vind ik echt heel erg tof. Als ze dan zijn opgebrand kun je er zelf nog een kaarsje in doen. Vooral heel erg leuk met de print en quote erop

 11. Lizet Beek

  Emmy wat heb je het leuk geschreven, en bedankt voor de mooie foto’s! 🙂 De producten van me&Mats kende ik nog niet, ik ga eens op die website kijken – superleuke kaarten & kaarsen!

  • Emmy

   <3

 12. nena

  haha emmy, neem je misslipgloss over??!!

 13. Femke

  Wat een leuk artikel. Ik vind het tof dat je deze twee merken laat zien waar ik niet eerder van had gehoord. De producten van beide merken vind ik er leuk uit zien en wat zijn de prijzen fijn! Dit ga ik zeker onthouden :-).

 14. Milou

  Leuke kaarten! Vooral die met die kaarsen erbij! Alleen je zegt in het begin van je stuk dat je uitkomt bij de standaard kaarten in de boekwinkel en de supermarkt, haha ben ik het niet helemaal mee eens. Je kan tegenwoordig juist echt bij bijna iedere winkel leuke en bijzondere kaarten kopen! Er is naar mijn mening echt genoeg te vinden!

  • Emmy

   Ik bedoel ook eigenlijk meer dat het aan mij zelf ligt! Er is inderdaad genoeg te vinden, dat blijkt wel uit dit artikel. Ik loop alleen zelf snel een supermarkt binnen voor zoiets, terwijl je online veel leukere opties hebt.

 15. Ilse

  Super gaaaaf je kast! Hoe ben je er nog aan gekomen? Ik wil hem ooooook!!

  • Emmy

   Hij was ineens weer beschikbaar bij Ikea dus toen heb ik er snel 2 gekocht

 16. Syl

  Die agenda is perfect!!! Ik wil em ook. Is het een januari-december of augustus-juli agenda?

  • Lizet Beek

   Hoi Syl, het is een agenda van januari t/m december! 🙂

  • Syl

   Ik werk in het onderwijs dus voor mij zou een augustus-juli (schooljaar)agenda handiger zijn. Hopelijk komen die volgende jaar eventueel ook.

  • Syl

   Volgend*

 17. Aude

  Wat een prachtige producten allemaal! Leuk hoor, zo’n “ander” artikel, gaat je goed af!

 18. jonna@burgertrutjes

  Wat leuk!!! Dit zijn inderdaad leuke cadeautjes om te geven. Toffe teksten op de kaartjes en kaarsen. Leuk!

 19. Susan

  Heel erg mooi allemaal! Vind die kaarsen ook echt leuk.