Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Tip: Tickled Pink

Mascha van Beautygloss vertelde laatst dat Tickled Pink dicht is/gaat, maar ik zie nu dat de shop weer open is! Niet met alle geurtjes die ze eerst hadden, maar er zijn wel weer veel (nieuwe!) producten in de shop! Ik ga in ieder geval weer bestellen als ik m’n loon heb (nog een weekje wachten)… 😀

Mia vertelde me dat ze toch weer is begonnen met de shop omdat het echt haar passie is. Ze is dol op haar werk en daarom is de winkel weer open! Bij de drop-down menu’s van de producten staan niet meer alle geurtjes die er eerst waren. Wil je een geur die je eerder had, maar die niet in het menu staat? Leg de producten dan wel gewoon in je mandje maar geef bij het afrekenen aan in het opmerkingen veld welke geur je wilt. Je kan ook altijd Mia even mailen via de site, dan kan je he haar zelf vragen.

Voor mensen die TPS niet kennen: TPS is een online shop met allemaal zelfgemaakte bodyproducten, zoals parfums, eau de toilettes, zeepjes, scrubs… En allemaal met heerlijke geuren! Ik heb er zelf al een aantal keer besteld en word altijd helemaal blij als ik weer een pakketje van TPS binnenkrijg. Heb ongeveer 15 Mini Misters met als absolute favoriet Juicy Couture. De zeepjes zijn ook echt geweldig en ik ben fan van de bodymilks. Love love love it, die heeerlijke geuren. :love:

Vul nu bij de voucher code ‘lipgloss’ in en krijg tot 1 oktober 20% korting op je aankopen bij Tickled Pink! Speciaal voor Miss Lipgloss bezoeksters 🙂 Mia heeft me gevraagd of ik aan jullie wil vragen om op ‘recalculate’ te klikken als je de discount code intypt. Dan wordt de korting automatisch verrekend en anders is het voor Mia meer werk! Dankje! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.