Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Tip: SALE bij Rituals

Ik heb het al zo vaak gezegd en ik blijf het zeggen: Rituals is mijn all time favorite cosmetica en beautymerk. De winkels zien er zo heerlijk rustgevend en stijlvol uit, de medewerkers vind ik (over het algemeen) heel vriendelijk en ze hebben écht tijd voor je, de verpakkingen zijn mooi, de boodschap van Rituals vind ik geweldig en de producten zijn natuurlijk gewoon heel erg fijn (en absoluut niet duur!).

En pampampam… ook Rituals heeft Sale! Hoeraaaa! Dit zie je niet in de prijs zelf, maar je kan 3 producten bestellen en dan betaal je er 2! Dus als je slim kiest, bespaar je een hoop geld. Rituals heeft zelf een selectie gemaakt van producten waaruit je kan kiezen. Ook de Rituals Shine lipgloss zit er in en de oogschaduw duo’s! Er is nog veel meer, dus klikkerdeklik naar de Rituals shop en sla je slag!

Leukleukleuk: deze woensdag en de woensdag daarop werk ik bij de Rituals store in Zwolle! In Zwolle zijn komende woensdagen de Blauwvingerdagen (met braderie door de hele stad en allemaal activiteiten, erg gezellig altijd) en ik werk bij Rituals bij de kraam komende twee Blauwvingerdagen. I likeeee! 😀 Dus ben je in Zwolle met de Blauwvingerdagen? Kom even kijken bij Rituals!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.