Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • boeken
  • chicklit
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Tip: Engelse pockets

Visualize: ik in een grote boekenwinkel. Heeft op mij hetzelfde effect als ik in een MAC store of in een Douglas. Ik weet niet meer waar ik kijken moet, wil alles pakken en voelen en wil alles kopen. Wil met tassen vol de deur uit gaan. Maar wat boeken betreft heb ik een afspraak met mezelf: maximaal twee per keer. Dan kan ik een beetje afwisselen, maar kan ik ze wel binnen aanzienbare tijd uitkrijgen.

Nu ben ik sinds een tijdje echt dol op Engelse pockets. In de grotere boekhandels (Waanders, Selexyz, De Slegte of online bij Bol) vind je ze. Ze zijn licht, klein en goedkoop. Zo was ik op zoek naar He’s Just Not That Into You. In het Nederlands was ‘ie €16,95. De Engelse pocket was €9,95. Zelfde verhaal met PS I Love You. Ik heb ze beiden in het Engels gekocht omdat ze zo heerlijk fijn zijn om mee te nemen (ze wegen niks!), omdat ze goedkoper zijn en omdat in het Engels lezen gewoon heerlijk is. Dit jaar krijg ik ook weer college Engels op school en enkele lesboeken zijn compleet in het Engels, dus ik moet het weer een beetje opkrikken. En leuke Engelse boeken lezen is echt dé manier.

Dus: even een tipje van mij voor jullie. Engelse pockets! En beide boeken die ik kocht zijn echt superleuk. Niet te moeilijk maar wel onwijs grappig/ontroerend.

Trouwens, ik wil twee dingen als ik later een eigen huisje heb. Een mega boekenkast vol met boeken. En een mega beautykast vol met make-up. Omvat zo’n beetje mijn twee passies, haha…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.