Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • fashion
  • geshopt
  • H&M
Een MissLipgloss artikel

Tip: budget H&M jurkjes

Ik draag bijna elke dag een jurkje. Spijkerbroeken zijn niet aan mij besteed, ik draag ze echt nooit. Nooit. Laatst was ik weer eens bij H&M en toen zag ik jurkjes hangen precies zoals ik ze leuk vind. Basic, simpel, met een leuk printje, niet te lang en met een taillebandje. Vier kleurtjes zag ik en ik keek op het prijskaartje. €9,95. Zonder te passen – het was heel warm en ik had geen zin – nam ik de vier kleurtjes mee en ik ben zo blij met de jurkjes dat ik er gewoon een artikel aan wil wijden. Ik krijg er elke keer complimentjes over (‘Leuk jurkje!’) en een budget fashiontip is natuurlijk altijd goed. Lees verder voor foto’s!

 


Dit is het model. Het is eigenlijk een lang t-shirt met een ‘veter’ die je om je taille kan knopen voor wat meer figuur.

Ik draag ze heel vaak en ik heb dus vier kleuren. Zwart, koraal, dierenprint en streepjes. Ik combineer het met een zwarte legging en een jasje erover. Een colbertje, jeansjasje, blouse… En als het warm is gewoon ‘zo’. Ze zitten lekker, zijn lekker luchtig en staan ook nog eens leuk! De stof is wel heel dun (dat maakt het ook zo luchtig) dus ik twijfel aan de kwaliteit. Mijn zwarte heb ik nu een dag aangehad en daar zitten al wat pluisjes op van de plek waar mijn tas tegen de stof aan schuurde. Maar ja, je kan natuurlijk ook niks verwachten voor nog gene tientje, toch?! 😀

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.