11 juni 2011 door Cynthia Schultz 155 reacties
 • budget
 • fashion
 • geshopt
 • H&M
Een MissLipgloss artikel

Tip: budget H&M jurkjes

Ik draag bijna elke dag een jurkje. Spijkerbroeken zijn niet aan mij besteed, ik draag ze echt nooit. Nooit. Laatst was ik weer eens bij H&M en toen zag ik jurkjes hangen precies zoals ik ze leuk vind. Basic, simpel, met een leuk printje, niet te lang en met een taillebandje. Vier kleurtjes zag ik en ik keek op het prijskaartje. €9,95. Zonder te passen – het was heel warm en ik had geen zin – nam ik de vier kleurtjes mee en ik ben zo blij met de jurkjes dat ik er gewoon een artikel aan wil wijden. Ik krijg er elke keer complimentjes over (‘Leuk jurkje!’) en een budget fashiontip is natuurlijk altijd goed. Lees verder voor foto’s!

 


Dit is het model. Het is eigenlijk een lang t-shirt met een ‘veter’ die je om je taille kan knopen voor wat meer figuur.

Ik draag ze heel vaak en ik heb dus vier kleuren. Zwart, koraal, dierenprint en streepjes. Ik combineer het met een zwarte legging en een jasje erover. Een colbertje, jeansjasje, blouse… En als het warm is gewoon ‘zo’. Ze zitten lekker, zijn lekker luchtig en staan ook nog eens leuk! De stof is wel heel dun (dat maakt het ook zo luchtig) dus ik twijfel aan de kwaliteit. Mijn zwarte heb ik nu een dag aangehad en daar zitten al wat pluisjes op van de plek waar mijn tas tegen de stof aan schuurde. Maar ja, je kan natuurlijk ook niks verwachten voor nog gene tientje, toch?! 😀

 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

155 reacties
 1. Marit

  Ik heb vanmiddag de oranje/koraal kleurige met dierenprint erop gekocht in de sale! ze waren maar 5 euro nu:)

 2. Marinda

  Oh echt super leuk! ik draag ook echt nooit spijkerbroeken!
  En die Basic jurkjes blijven het leukste om te combineren met leuke assecoires! 😀

 3. Manon

  Zien er leuk uit. Wat iemand voor mij al zei wel jammer dat de levertijd bij H&M gewoon belachelijk is.

 4. Petra

  Ik heb hem ook alleen bij mij doorschijnt hij dus ik moet er nog iets onder aan : (

 5. roos

  Ik vind ze echt super mooi!:D

 6. sanne

  Leuk! Ik heb zelf n paar weken terug een aantal jurkjes in de webshop gekocht, ook voor erg weinig geld. Jammer dat de levertijd zo lang is.

 7. Sabine

  Ik heb die met streepjes ook! :love:

 8. Desi

  Ik heb er eentje van vorig jaar, maar was een beetje een miskoop haha. Felroze met witte strepen en dan nog zo’n doorschijnend stofje erbij, eigenlijk niets voor mij. Maarja, wel handig voor een fout feestje.

 9. Merel

  Mijn zus had een keer die knaloranje aan, ik was er gelijk helemaal verliefd op!

 10. joy

  Ik heb ze ook ^^
  Heb een bloemenprint, oranje met dierenprint, zwart met streepjes en roze met streepjes 🙂
  Ik vond de beige met dierenprint ook erg leuk eruit zien (zag ik op internet) maar ik zie hem nergens meer! Jammer!

 11. Samantha

  Deze zijn inderdaad leuk! Ze zijn er nu in nog meer kleurtjes waaronder een donkergroene en wat neonkleurtjes!

 12. Sacha

  Die zijn echt heel leuk! Misschien haal ik er binnenkort eentje op 🙂

 13. Rosa

  hihi, ik heb er ook 3 ! 🙂 zijn heerlijk! Alleen ben ik vrij lang.. (1.77) en zijn ze bij mij wel aan de korte kant.. 🙁

 14. marie en sarah-ann

  ik heb degene met de streepjes ook maar ik vind het wel spijtig dat je er helemaal door kan zien en er dus altijd iets onder moet dragen wel lastig want dan zijn ze al niet meer zo luchtig. 🙂

 15. Jessica

  Haha ze zijn fijn he! Ik heb de koraal, roze en zwarte! 🙂

 16. Inge

  ik heb hem ook, =)

 17. Loes

  Lijkt me een fijn jurkje! :blush:

 18. Maaike

  Waarschijnlijk zijn de kleuren na 3 keer wassen al niet mooi meer door de dunne stof maar goed daar betaal je ook voor!

 19. Camilla

  Oh heerlijk! Ik draag ook altijd jurkjes! Deze zijn leuk & affordable!

  xxx Camilla

 20. Laura

  aah ik wilde ook een full body zien. Kijken of het ook wat voor mij is. Kan die er nog bij ofzo haha

 21. Ninni

  Kleedjes van de H&M :inlove:
  Was vroeger helemaal geen kleedjes meisje.
  Maar nu draag ik niets liever 😆
  Erg handig en broeken kopen doe ik helemaal niet graag, irritante maat :ugh:
  Je zou zeggen dat een 36 perfect is, maar die broeken slagen er altijd in om veel te groot te zijn rond de heupen 🙁

 22. Hannelore

  Ik vond die met de zwart-witte print ook heel mooi, heb hem ook gepast maar ik vond de stof precies wat te dun, niet? Ik draag zelf heel vak dunne t-shirtjes enzo, maar dit vond ik precies net te doorschijnend… Jammer want ik vind het model en de print echt héél leuk!

 23. mywaytoloveyou

  Jammer dat je geen hele foto heb gemaak van waar je hem helemaal ziet als je het aan heb
  maar mooie jurkjes ga ook eens ff kijken 😀 leuke tip!

 24. lisanneleeft

  Ik vond ze er ook enorm leuk uit zijn, heb er destijds ook meteen 3 meegenomen naar de paskamers… Jammer alleen dat ik korte mouwen nooit zo goed kan hebben, ben te breed van boven ofzo denk ik!

 25. Astridjeje

  heb je de nieuwe rosebuds al ?
  masha verkoopt ze xp

 26. kimmiejjjjj

  als je ervan houdt goede tip, ik hou er niet van, ik draag altijd spijkerbroeken. en ik vind de stof wel een beetje goedkoop/ van slechte kwaliteit ogen eerlijk gezegd

 27. daphne

  heel erg leuk!
  alleen jammer dat je geen foto van je hele lengte hebt gemaakt.

  • Marloes

   inderdaad! ik hoopte ook op een full body foto..

  • Jeske

   Ja inderdaad, had ik ook wel leuk gevonden.

 28. dawn

  meteeen nadat ik dit artikel hebt gezien heb ikgelijk gevraagt aan me moeder of ze alsjeblieft het koraal oranje jurkje wou meenemen! ( ze ging toch naar de h&m) en ik heb hem nu eindelijk! en ilove de kleur! lekker fel!

  xx

 29. Helena

  Super leuk! Lijkt me ook ideaal voor op vakantie 😀

 30. Crool

  Wat een leuke tip, perfect dat deze jurkjes niet te lang zijn!

 31. Divaofgeneva

  Leuke budgettip! Ik heb ook 2 van deze jurkjes en ik vind ze echt super! Ze zijn ook super leuk om te dragen met een riem over het touwtje heen! Ik doe er gewoon een zwart lang jurkje/hempje onder en dan zie je er niets meer van dat het doorschijnt !

 32. Jennifer

  Draag je dan alleen maar jurkjes? Ik ben dan wel benieuwd naar de kleding van Cynthia en wat je dus wél draagt.

 33. Lisanne

  opzich zijn ze wel leuk, maar ik vind dat H&M kleding best een slechte kwaliteit heeft (achja, voor die prijs..) voor de rest vind ik de kleuren (vooral die oranje) niet zo mooi, en de prints een beetje ordinair, maarja dat is mijn smaak..
  die zwart met grijze die je op de foto’s aanhebt vind ik overgins wel erruugg leukk, hij staat jou ook mooi!

 34. Marije

  Ik heb die zwarte al een tijdje, en ik draag een h&m hempje onder die ook doorschijnend is, waardoor hij (bijna) niet meer doorschijnend is. Oh ja, en als ik dat jurkje aandoe, dan maak ik het touwtje vast en trek ik de bovenkant wat over het touwtje heen (snap je het?:P) dan krijg je zo’n poofy look 🙂 maar wist niet dat ze in andere kleuren waren!

 35. Lotte

  hihi ik heb m ook, in de dierenprint, maar ben er niet zo heel dol op door die dunne stof..

 36. Jasmijn

  Erg schattig! Jammer dat ik een beetje klein ben, dan staan zulke jurkjes mij niet zo! 🙁

 37. Devika

  oeehh, ik wil de streepjes 😆

 38. Pris

  ik vind ze wel leuk! Maar het zijn echt jurkjes voor één seizoen en dan de prulenbak in 🙂

 39. SanneWierda

  Dit zijn inderdaad leuke jurkjes! Ik heb er toevallig ook een blog over geschreven, haha.

 40. Pauline

  ik heb ook al een paar van die jurkjes :inlove:
  helemaal summer (L)

 41. Elien

  prachtig!!!
  h&m heeft altijd zo’n leuke dinge!!
  x

 42. Elise

  Leeeeeeuk, daar ga ik eens naar kijken 😀

  Maar, ik zie dat je maat S hebt? En een poosje terug was je bezig met afvallen :O dat doe je dan mooi goed als je nu in jurkjes van maat S loopt 😆

  Oh damn je hebt me verliefd gemaakt op die jurkjes, ik wil ze ooooooook

 43. Isabelle

  Jaa, ik heb ook H&M jurkje die ik zooo leuk vind ;D

 44. Allissa

  ik zag hem laatst ook hangen, maar doordattie zo doorschijnt twijfelde ik ;d hahaha

 45. hester

  mijn nichtje heeft m ook ! <3

 46. Céleste

  Sorry, maar vind ze echt niet mooi, kwaliteit bij de H&M is zo slecht! Ik koop liever één jurkje van een duur merk dan vier van de H&M

  • Lauren

   Jaa, je hebt helemaal gelijk! H&M heeft slechte kwaliteit en de prints zijn gewoon ordinair (maarja hoe kan het ook anders voor die prijs!?!?) 😡
   Ik koop liever duurdere jurkjes, die zijn mooier en hebben een betere pasvorm en kwaliteit!
   Daarbij houd ik ook wel van merken :inlove:

  • ikke

   dat is niet zo bij alle jurkjes hoor! o_0 Heel veel dingen van de H&M zijn niet ordinair, en de meesten hebben ook nog een goede kwaliteit! Misschien heb je gewoon nog niet een leuk jurkje gevonden in jouw style! Als ik jouw was zou ik nog een keer bij de H&M kijken!

   xoxp :* ikke

 47. jessica

  leuk,! 🙂
  ik zag in de H&M ongeveer hetzelfde model, maar dan één kleur (ik heb legergroen, er was ook poeder,mosterd en donkerblauw) met een zakje en een veter om de middel, ook 9,95!
  misschien koop ik er nog 1!
  want hij kan in zomer maar ook in de winter met vestje en maillot.

 48. Femke

  Die zwarte heb ik ook, vind hem echt geniaal 🙂 Die andere kleuren/printjes zijn niets voor mij!

 49. Anika

  Wat leuk! Alleen mis ik wel een foto waarop je helemaal te zien bent. 🙁

 50. floor

  hee chintya!
  ik wil voor m’n 15e verjaardag een fototoestel,
  welke heb jij, want jouw fotos zijn altijd zooooo mooi, vooral die uit new york
  xxxx floor

 51. miranda

  de jurkjes zien er echt leuk uit, en zijn helemaal niet duur:)

 52. Zarina

  Mijn kont lijkt altijd zo breed in zulke jurkjes! Maar misschien dat ik toch even ga kijken, want ik vind de printjes wel erg leuk!

 53. Esmay

  Oeh leuke jurkjes! En voor dat prijsje!
  Wel jammer dat je geen hele aan foto hebt zegmaar!

 54. Romy

  Ik zie eigenlijk niet zo goed hoe ze nou vallen als je hem aan hebt. Ik mis een totaal-foto want hij lijkt me wel erg leuk.

 55. robin

  klinkt perfect voor mij 😀

 56. Charmain

  Leuk! Ik heb de zwarte en die met streepjes ook! En die heb ika lw at vaker aangehad, bij mij zijn ze nog prima !

 57. Shine

  ik heb ook z’n jurkje van de h&m ( ik heb zelf de oranje met bloemenprint in combinatie met dierenprint erop), ze zitten idd heel luchtig en lekker.. :hihi:

 58. Desiree

  Ik vindt het model niet zo, het is net een zak…

 59. San-san

  cool, ik draag ook nooit broeken 😮 ik draag nonstop rokjes. die modellen van die broeken van tegenwoordig zijn veel te vaag.

 60. San-san

  cool, ik draag ook nooit broeken 😮 ik draag nonstop rokjes. die modellen van die broeken van tegenwoordig zijn veelste vaag.

 61. Saartje

  Leuke jurkjes! Jammer dat je geen totaal Plaatje hebt

  • sanne

   Ja vind ik ook..
   En het is ook heel spijtig dat je foto’s zo wazig zijn, alsof je bewogen hebt..

 62. Jeanne

  Ik heb er ook een besteld, de zwart / witte. Ik hoop dat de maat goed is, want de maat die ik eigenlijk wilde was plotseling uitverkocht. De jurkjes zijn overigens al heel veel verkocht, op de site zijn ze er al lang niet meer en in de winkels hangen ze nog maar beperkt. Zo jammer, want ze zijn zo leuk!

 63. LottedeJ

  Die zijn leuk! Dit zijn echt typische Cynthia jurkjes haha, deze passen echt bij jou. En de kwaliteit van de h&m is inderdaad niet altijd even geweldig, maar ach, voor die prijs? En die luchtigheid is in de zomer juistttt fijn!

 64. Merel

  Superleuk. Ik ga eens kijken of ze die nog hebben 🙂

 65. Tieske

  H&M blijft gewoon verrassen. Leuk hoor!

 66. Nadia

  Leuke jurkjes! Ik heb ook een jurkje met zo’n model 🙂

 67. xxBambixx

  superleuke jurkjes!!! alleen kan je die veterstjes er ook gewoon afhalen want bij bij staat dat echt zo lelijk zo midden op mijn buik(taille) zo’n vetertje of iets anders

 68. mascha

  Ik lijk altijd vet in zulke jurkjes! Als dat taille stuk nou net iets hoger zat (onder de borst) zou het perfect zijn.

  • xxBambixx

   dat heb ik nou ook!

  • Chantal

   Haal je de originele veter er af en knoop je hem hoger, of een van je eigen riempjes 🙂

  • Margreet

   Dan kan je het touwtje gewoon wat hoger doen 😉

  • Ipekgul

   bij mij juist niet,maar ja

  • Linsey

   Klopt heb ik ook! Maar ik vind ze vaak bij andere wel heel leuk staan!

  • Jeske

   Dat heb ik ook. Ik ben onder mijn borst eigenlijk ong. het smalst dus dan moet het vanaf daar een beetje uitlopen.

 69. Rachelle

  Leuke jurkjes!

  Jammer dat zo een jurkjes nooit mooi staan bij mij. Ik ben redelijk groot voor een meisje en daarom zit dat koortje voor in je taille, nooit in mijn taille.. Waardoor je dus dikker lijkt! Ik heb dit bij alle kleding waar de taille in geaccentueerd wordt 🙁

 70. sfie

  Bwa, ik vind ze niet zo mooi eigelijk… Heb dan ook een totaal andere stijl.
  Maar wel tof dat je daar iets leuk gevonden hebt!
  Wat je zegt over de kwaliteit is echt zo waar he! Ik koop er gewoon niets meer omdat het meteen kapot is :p , dan liever iets duurder dat langer meegaat 🙂

  • E

   Ik vind het altijd zo grappig wanneer mensen dat zeggen 😀 Mijn kledingstukken van H&M gaan jaren perfect mee (hoewel ik wel goed kan zien wanneer iets van goede kwaliteit is en daar dus op let) terwijl ik kledingstukken heb van Talking French enzo van 100 euro of duurder en die zijn van veel slechtere kwaliteit.

  • sfie

   Ja, je zal daar zeker wel goede dingen hebben maar tshirtjes zijn bij mij altijd meteen vormloos of er komen kleine gaatjes in (en nee, ik doe er geen rare dingen mee:p)

  • Jeske

   Die kleine gaatjes hoeven niet aan de Hennes te liggen. Ik heb dat met bijna al mijn kleren namelijk, alleen niet met dikke truien. Maakt niet uit waar vandaan, hoe duur, wat voor stof. Die gaatjes komen er gewoon in. Ken meer mensen die het hebben maar weet nog niet waarvan het is. Sommigen zeggen dat het aan je riem ligt, maar niet iedereen die het heeft draagt een riem, dussja.

  • lena

   idd mijn kleren van de h&m zijn echt super goede kwaliteit

 71. Hansje

  kan je dat vetertje ook eraf halen zodat je een groot t shirt krijgt?

  • julia

   ja, ik heb er ook 2 van!

 72. Ellen

  Jammer dat je geen totaal aan-foto hebt zegt maar, ben er wel benieuwd naar! Net zoals jij draag ik ook bijna nooit spijkerbroeken! Voel me veel fijner in een jurkje:D

 73. Beautyandso

  Ik vind ze erg leuk! Goede fashion budget tip! Daar ga ik ook naar kijken als ik weer bij de H&M ben.

 74. Keerthana

  Ze zien er wel leuk uit eigenlijk! Maar de h&m hier heeft bijna niks leuks :geek:

 75. Flaviena

  Oh die jurkjes vielen mij ook al meteen op, leuk! leuk! Alleen de stof is van crappy kwaliteit en zeer doorschijnend waardoor ik er toch iets onder zou moeten dragen.., extra onderjurkje voor moet kopen pff.. conclusie; ik koop wel een wat duurder jurkje wat gewoon dekt en toch lekker luchtig en zomers is 😉

  • sandra

   Maar of je dan ook hetzelfde model kan vinden… Dat is iig waar ik dan meestal weer tegen aan loop.

 76. Tessabd

  Nice! me wants :d zijn ze ook in xs? want ik zag dat jij S hebt en ik ben een stuk langer en dunner (een lange wapper haha) x

 77. robin

  ik heb ook lange jurken van h&m, erg fijn <3

 78. Fabiola

  Haha, ik ben qua kledingstijl totaal anders. Ik draag juist nooit, maar dan ook echt nooit jurken en kan niet zonder spijkerbroek. Dat koraalkleurige jurkje vind ik er wel lekker zomers uitzien, dus als het verkrijgbaar is in de vorm van een t-shirt, zou ik het best willen kopen. 😀

 79. Annelies

  Ik heb toevallig deze week de zwarte variant gehaald! Denk alleen dat ik dat vetertje eraf haal, en & zelf een bruin riempje om doe 🙂 Wil ‘m aan met een zwarte legging, zwarte schoenen& een zwart jasje .. dus zonder dat riempje wordt het me iets te zwart, haha.

 80. Diandra

  Wauw.. Ik wist niet dat er meer mensen waren die bijna nooit broeken dragen. Vond mezelf altijd al zo raar xD Ik heb deze H&M jurkjes ook ik trek altijd die koortjes naar achter en knoop ze op me rug zodat je echt een getailleerd jurkje krijgt.

  Maar hoe doe jij dat met leggings?? Ik heb namelijk het probleem dat ik altijd (elke dag) een zwarte legging draag. heb er echt 12 in de kast. Maar voor de buitenwereld lijkt het of ik altijd hetzelfde aanheb.. Wat doe jij onder je jurkjes??

 81. Jacky

  Die met die streepjes heb ik ook! Ik draag er wel een zwart jurkje onder omdat hij doorschijnt.. En ik doe er soms een brede tailleriem om zodat het even andere uitsraling krijgt dan alleen touwtje. Het zwart/koraal printje is ook erg leuk!

 82. Ilse

  Ik gebruik ze als pyjama, die stof is zo heerlijk 🙂

 83. Silva

  Wow, dat zijn inderdaad erg leuke jurkjes!

 84. Michelle

  Met name de oranje met de tijgerprint vind ik erg leuk! 🙂 En een tientje is idd geen geld. Zou je een aan-foto willen posten? Ik denk dat het je heel leuk staat, zag laatst een foto van je met een ander jurkje en je hebt echt een prima figuur, vind het knap van je dat je de kilo’s die je toen bent kwijtgeraakt, er af hebt weten te houden (althans dat denk ik).

  Off topic: ik ben ook heel benieuwd hoe je nu omgaat met eten en dergelijke. Ik ben zelf bezig met WW (mede door jouw artikelen van toen) en het gaat goed:) Ben jij er nog veel mee bezig of eigenlijk helemaal niet meer?

 85. Samira

  Jurkjes staan jouw altijd ge-wel-dig 🙂

 86. Linda

  Ik heb ook precies alle 4 die jurkjes gekocht een tijdje geleden!

 87. Jessie

  Leuke jurkjes! Toevallig had mijn collega die zwarte van de week aan, ze kreeg ook veel complimentjes en leuke opmerkingen erover.

 88. MIlou

  Wat leuk dat je hier een artikel over schrijft! Ik heb zelf ook zo’n jurkje gekocht een paar weekjes geleden (die met bloemenprint), maar nu ik die andere kleurtjes en printjes zo aan zie bij jou, wil ik er meer!
  Liefs, Milou

 89. Sanne

  Het printje is niet echt iets voor mij maar het lijken me wel leuke jurkjes 🙂

 90. aniek

  ik heb er ook een van! de roze met witte, alleen die schijnt wel heel erg door haha!

 91. Fleur

  Leuk! Ik hou van jurkjes. Koop het liefst elke dag wel een nieuw jurkje. De laatste tijd draag ik wel veels te vaak weer mijn spijkerbroeken…. maar ik ga zeker weten weer meer mijn jurkjes dragen (ben wat aangekomen en moet nodig wat afvallen). Bedankt voor de tip. Ik koop regelmatig een jurkje bij de H&M, voor 30 of 24 euro kan ik vaak hele mooie chique jurkjes scoren!

 92. daimy

  ik heb er ook 2 besteld laatst! :love:
  alleen duurt het nog wel even voordat ze binnenkomen, eentje moet als het goed is rond deze tijd komen en de ander pas half juli :[

 93. wendyh

  absoluut niet mijn styl die jurkjes. ik wel bij h&m een keer een jurkje gekocht voor de trouwdag van mn tante. hij zit nu alleen te strak..heel. jammer:(

 94. kaylee

  Ik had ze ook zien hangen en ohh wat vond ik ze leuk! ik was alleen aan het twijfelen omdat sommige kleuren doorschijnen, maar ik ga toch strakjes maar nog eens kijken want als ik ze nu zie, ben ik weer helemaal fall in love. :love:

 95. marlous

  leuke tip! maar ben ook wel benieuwd hoe ze eruit zien als je ze aanhebt 😉

 96. Dionne

  Echt mooie jurkjes 🙂 Ik heb ze nog niet zien hangen, ik ga maar weer eens een keer kijken

 97. Lieke

  Die met die ‘veter’ heb ik ook haha (: alleen die veter heb ik er zeg maar af gedaan en ik maak m met een knoop vast onderin ;p

 98. Jolien

  Grappig, ik heb gisteren de zwarte versie gekocht, ben er helemaal blij mee! Je kunt ‘m ook leuk off-shoulder dragen. Denk dat ik er ook nog maar een koop met een printje!

 99. Marleen

  Ik heb hem ook gepast, vond hem wel leuk maar hij schijnt zo erg door. Ik houd er niet van om ‘verplicht’ een top/hemd onder je kleding te dragen. Dus heb hem maar laten hangen..

 100. Shirley

  Ik heb ze ook! Maar aangezien ik lang en wat voller ben valt het bij mij als een t-shirt., Ik vind wel dat ze snel lelijk worden. Van die pluisjes zegmaar komen erop. Snap je wat ik bedoel?

 101. Annika

  Ziet er leuk uit, al had ik liever ook nog een foto van het geheel gezien om een goed idee te krijgen hoe het er ‘aan’ uit ziet! Bij mij staan dit soort dingen helaas meestal niet, de wat lossere, wijdere kleding laat mij er altijd zo dik uit zien.

 102. Ik heb dit jurkje aangepast, maar het stond mij niet.

 103. Nathalie

  Die heb ik ook , maar dan in neon roze 😀

 104. Aranka

  Wat een leuke jurkjes zeg! Vanmiddag maar eventjes kijken!

 105. Marinah

  Ziet er leuk uit! Vooral die met streepjes 🙂

 106. Bernadette

  De jurkjes van de H&M zijn indd schattig. Ik heb er laatst ook een paar gekocht, in een ander model voor 9,95. Geweldig!

 107. Dewi

  Ik heb die met bloemtjes!:) vond wel een nadeel dat ze snel kapot gaan omdat ze zo dun zijn x

 108. Charlotte

  Erg leuk! Ik wil wel zo’n zwarte, maar een koraal-kleurige kan ook erg leuk zijn 😀

 109. Lee;

  Oh enig! Die zijn erg leuk ^^

 110. Brechtje

  Bedankt voor de tip! Ik ga vandaag naar Den Haag om te shoppen en dan ga ik ook altijd even naar de H&M – in mijn stad zit geen H&M namelijk – dus dit is echt de perfecte timing! Ik ga ze zeker even passen! 😀

 111. Dita

  jaa..die zijn leuk! 😀 heb er zelf ook 4..hihi..;)

 112. Melissa

  Ziet er leuk uit, zeker voor die prijs. 🙂 Ik ben misschien een beetje een zeikerd, maar ik mis alleen een ‘aan-foto’, want zo’n jurkje valt meestal net iets anders dan ze op de site laten zien. 😉

 113. Irene

  Leuk! Super mooie jurkjes.
  Alleen een tip:
  Inelkgeval ik had ook nog wel een full’body’ foto willen zien. Dan kunnen we helemaal zien hoe die valt ook tot hoe ver enzo.

 114. Lieke

  Ik heb die idd ook eentje 🙂
  & Cynthia: in de laatste zin staat er “gene” ipv “geen”

  • Katy

   Oh ik dacht dat ze dat expres deed .. Beetje plat nederlands .. Of brabants .. Nog gene tientju! Lol 😉

 115. Paola

  Vandaag maar eens naar de H&M toe!

 116. Maaike

  die zijn leuk, daar ga ik ook even naar kijken!

 117. Meike

  ik ben ook gek op jurkjes!! ik ben nu 14 weken zwanger en mijn spijkerbroeken zitten niet meer zo fijn….dus aankomende tijd lekker jurkjes dragen…heerlijk.

  bedankt voor de tip!!!

  • Jeske

   Oh gefeliciteerd =D

 118. Arnela

  Wat een leuke jurkjes voor bijna geen geld 🙂

 119. ess

  leuke jurkjes!
  dsfnjsfnjfnsjsfnsfnsjfns ,sfnmfdnslfnskfsnfsfnf,sfnsnfkfndsfnsf,fns,fnsfkfns,dfnsfknssf,fknfsfnsfknsfnsfks,fns,

  • ess

   ja sorrry maar ik wilde alleen ”leuke jurkjes” zeggen, alleen er stond dat het een te korte comment was -.-
   dan maar zo !

  • Lousanne

   hahaha! Had ik pas ook, mooi opgelost! 🙂

 120. Patricia

  Wat een fijne tip. Ga zeker eens kijken als ik bij de H&M in de buurt ben.