Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 december 2015 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cindy-lou manizer
  • highlighter
  • mary-lou manizer
  • Review
Een MissLipgloss artikel

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou ManizerDe highlighters van TheBalm zijn echte legendes in de beautywereld. Even geleden kreeg ik Cindy-Lou Manizer cadeau van mijn oud-visagiedocente Pascale en laatst kocht ik zelf Mary-Lou Manizer er nog bij. Ik review vandaag dus TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer highlighters. Zijn ze de hype waard? Ik laat deze highlighters vandaag uitgebreid aan je zien!

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Ik heb zoals je hierboven ziet dus TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer. Er is ook een Betty-Lou Manizer, dit is meer een bronzen kleurtje. Deze heb ik niet gekocht omdat ik hem wat te glitterend en glanzend vind voor een bronzer, dus ik heb alleen de twee highlighters.

Mijn Mary-Lou Manizer kocht in in Groningen bij Beau Make-Up Stores voor €20,50. Bij Douglas kan je ze online bestellen voor €20,95. Hiervoor krijg je 8,5 gram highlighter. Dat is een vrij normale hoeveelheid en de prijs vind ik prima. Niet al te duur (de Becca highlighters zijn bijvoorbeeld €43) maar ook niet echt goedkoop (je hebt ook al mooie highlighters van Freedom voor nog geen €5).

TheBalm Cindy-Lou Manizer AKA “The Con-Tour Artist”

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Eerst laat ik je Cindy-Lou Manizer zien, de highlighter die ik al wat langer heb. De verpakkingen zijn niet zo mijn ding. Het ziet er natuurlijk best geinig uit, maar ik heb liever strak en chic. Zo’n sticker wordt er na verloop van tijd ook niet veel mooier op. Het doosje zelf is van zilver kunststof gemaakt. Niet de mooiste verpakking die er is voor zo’n prijs, vind ik.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Info op de achterkant.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Ik heb deze highlighter al een tijdje in gebruik, en dat zie je. Ik was niet van plan er een blogpost over te maken, dus ik ging hem gebruiken voor ik foto’s maakte. Toch kan je de kleur wel goed zien, zo. Het is een vrij roze, koele highlighter.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Het poeder is lekker fijn en zacht van structuur. Dat vind ik belangrijk bij highlighters, je moet geen ‘stukjes’ glitter op je huid zien zitten, dat ziet er niet natuurlijk uit.

In de deksel zit een vrij grote spiegel, handig voor onderweg.

 

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Hier zie je goed de glanzende deeltjes. Mooi!

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Swatch met en zonder flits. Het is een highlighter die nog best een beetje kleur afgeeft, maar vooral veel glans. Hij geeft een koele, roze glans met kleine zilveren glittertjes. Ziet er erg mooi uit!

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Ik draag Cindy-Lou Manizer hier in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Het geeft een subtiele, koele glans.

v

Hier (expres wazig) met flits.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Met flits.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

En hier zonder. Cindy is veel subtieler dan Mary en dus koel van kleur. Ik vind hem erg mooi, maar wel net een beetje te subtiel naar mijn smaak. Er mag wel net wat meer (metallic) glans in zitten! Maar als je op zoek bent naar een wat subtielere koele highlighter, is Cindy Lou-Manizer een hele goede optie.

TheBalm Mary-Lou Manizer AKA “The Luminizer”

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Dan mijn meest recente aanwinst: Mary-Lou Manizer. Nog in het doosje.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Ziet er grappig uit, maar zoals ik al aangaf, niet zo mijn ding.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Info op de achterkant van de highlighter.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

De verpakking is hetzelfde als die van Cindy-Lou, maar dan met een ander meisje (Mary-Lou!) er op.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

*Engelengezang*

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Deze is zo mooi! Heel fijn goud. Ook deze is heel fijntjes van structuur, hetzelfde als bij de Cindy-Lou Manizer.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer   TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Je ziet goed dat het echt een gouden highlighter is die ook een zilveren glans geeft. Er komt écht veel product vanaf, dus je hoeft er maar zacht met je kwast in te dippen.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Swatch met en zonder flits. Zo mooi! Hij lijkt erg op Champagne Pop, al is die nog wat meer metallic. Mary-Lou Manizer is nét een tikje warmer.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

Met flits op mijn jukbeen.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

En zonder flits. Ik draag hem hier op mijn jukbeen, op mijn bovenlip, op het puntje van mijn neus, onder mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken. Mooi, toch? Zo subtiel en toch zo mooi glanzend. Het geeft zo’n mooie gezonde uitstraling en daar houd ik zo van. Op mijn gezicht is hij wel snel wat minder warm dan in de verpakking, maar echt superkoel is hij zo ook weer niet. Het zit er een beetje tussenin en ik vind hem prachtig. Ook op mijn gezicht is het poeder heel ‘fijntjes’, je ziet geen glitterende deeltjes zitten en dat vind ik erg fijn.

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer nog even naast elkaar.

Ik ben erg blij met deze twee aanwinsten! Wat een mooie highlighters. Of ze de hype waard zijn? Hmmm. Ja, maar echt bijzonder zijn ze nou ook weer niet. Bij andere merken vind je vergelijkbare highlighters qua kleur, maar ik vind ze qua werking en textuur wel echt opvallen. Ik ben er enthousiast over!

TheBalm Cindy-Lou Manizer en Mary-Lou Manizer zijn voor ca. €20 te koop bij onder andere Douglas (online) en bij Beau Make-Up Stores in Groningen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.