Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • online shop
  • Test
Een MissLipgloss artikel

The Secret Garden

Ik heb dé ultieme beautywebshop voor jullie gevonden, dames! Jullie hoeven niet verder te zoeken, want nu is er The Secret Garden. The Secret Garden is een webshop met allemaal heerlijke spulletjes voor je lichaam, zoals scrubs, zeepjes, bodybutters, bruistabletten voor in bad, lippenbalsem… En goed nieuws: alles is helemaal natuurlijk. Alle producten zijn met de hand gemaakt. Ik vind de producten een kruising tussen Lush en Tickled Pink Scentsations.

De webwinkel is opgestart door Serena en haar moeder. Samen maken ze in hun (ontsmette en perfect schoongemaakte) keuken zelf de zeepjes, scrubs en andere heerlijkheden die bij TSG te koop zijn. Serena: ‘We hebben een hele voorraadkast vol met exotische oliën en verschillende soorten zout, suiker en klei, gedroogde bloemen en kruid en van over de hele wereld en een stuk of 100 verschillende parfum oliën. Als we aan de slag gaan dan moet de keuken opgeruimd zijn en sprayen we alles eerst af met alcohol. We zorgen dat we beschermende kleding aan hebben, handschoenen, een mondkapje, en het haar in een staart! :)’

Serena vindt dat een lekkere scrub niet 30 ingrediënten nodig heeft met namen die niet uit te spreken zijn. Ze heeft zelf uren staan experimenteren in haar keuken met natuurlijke ingrediënten – en dat klinkt makkelijker dan het is – maar uiteindelijk heeft ze de perfecte recepten gevonden voor de heerlijkste bodyproducten.

Maar waarom nou een webwinkel? Serena: ‘Na een tijdje liep ons huis over van de stukjes zeep en potjes met lekkere smeerseltjes. We gebruikten het zelf wel vaak, maar we hadden zo veel! Het raakte gewoon niet op, zelfs al gaven we het kado aan familie en vrienden. Toen besloot ik dat het tijd was om onze produkten
te verkopen via een website. Nu kan iedereen het proberen en verdienen we er nog wat aan, zodat we weer nieuwe spullen kunnen kopen om mee te experimenteren. Op de planning staan een lip scrub, een nagelriem balsem, een masker voor de rijpere huid, meer meer meer bad bruis tabletten, een voet scrub, een voetenzalf, en een scrubcrème.’

En natuurlijk onderwierp Miss Lipgloss een aantal TSG producten aan een kritische test!Het pakketje! 🙂 Alles mooi (en nog belangrijker: goed en stevig) verpakt!

Sweetie Pie Salt Glow, €4,50 voor 125 g
Dit is een scrub gemaakt van fijn zeezout, lichtroze Himalaya zout en bosbessen zaadjes. Daarnaast zitten er verschillende soorten olie in. Ik vind dit zelf een geweldige scrub: de deeltjes zijn groot genoeg om lekker te scrubben (ik haat te fijne scrubs!). Onder het scrubben ‘smelten’ de deeltjes langzaam. Eigenlijk hoef je hierna helemaal geen bodybutter of -lotion te gebruiken, want deze scrub laat een olie-achtig, verzorgend laagje achter op je huid. En hij ruikt ook nog eens heerlijk!

 


Lilac Flower Bath Tablet, €3 per 4 stuks
Ik heb zelf geen bad, dus testte ik dit tablet uit in een voetenbadje. Ten eerste ruikt het heerlijk! Ik zat voor de televisie met het voetenbadje en de hele familie genoot van de lekkere geur 🙂 Na ongeveer een kwartier droogde ik mijn voeten af, en ook dit product laat een olie-achtig laagje achter op je huid. Tip: trakteer jezelf op een voetenbadje met dit bath tablet en geef jezelf daarna een voetmassage (of nog beter: laat iemand anders het doen). Genieten verzekerd!


Choco Lip Balm, €1,25 p/s
Ik heb slechte ervaringen met chocolade lipbalm. Vaak ruikt het al een beetje sterk, en eenmaal op je lippen proef je de hele tijd zo’n vieze, synthetische chocoladesmaak. Yegh. Gelukkig, is deze lipbalm anders. Hij ruikt subtiel naar chocola, en eenmaal aangebracht op je lipjes proef je hem niet meer. Trouwens, in deze lipbalm zit écht (fair trade) chocola. Hmmm…


Whipped Body Butter Sweetie Pie, €5 voor 115 ml

Deze body butter is niet zoals gewone body butters: deze heeft namelijk een slagroomachtige structuur! Heel luchtig, dus. Je huid wordt hier ongelooflijk zacht van en gaat heerlijk ruiken. In deze body butter zitten maar liefst acht verschillende oliën! Héél fijn voor de droge huid.

De conclusie mag wel duidelijk zijn, hè dames? Ik ben enthousiast over TSG en de prijzen zijn niet bepaald hoog. Erg leuk als cadeautje voor Sinterklaas of kerst of gewoon als cadeautje aan jezelf. De verzendkosten variëren, het staat bij de producten of het door de brievenbus past. Je kan gewoon – lekker makkelijk – betalen via bankoverschrijving.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.