Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • serena
  • Test
  • the secret garden
  • zeep
Een MissLipgloss artikel

The Secret Garden Stuff

Al een hele poos geleden stuurde Serena van TSG mij een verrassingspakketje met wat spulletjes! Heeerlijk, ik ben echt dol op de producten uit haar shop. Ik vind het zo cool dat ze alles zelf maakt! En lekker natuurlijk.

Zo leuk, een personalized zeepje! Ik heb hem nog niet gebruikt omdat ik het zo’n mooi zeepje vind. Het is trouwens de Victorian Rose Soap. Hij ruikt echt onwijs lekker naar rozen en die kleur staat me natuurlijk helemaal aan… 🙂 Hij is versierd met echte rozenknopjes, zo mooi! De zeep ligt trouwens op een houten bakje, ook van TSG. De zeep kost €4 voor 100 gram en het bakje kost €2.

Dit is mijn echte all time favorite scrub: de Sweetie Pie scrub. Ik heb al onwijs veel verschillende scrubs gebruikt en elke keer als ik deze weer in huis heb sta ik te genieten onder de douche! Hij scrubt heerlijk grof en hij laat een heel zacht verzorgend olielaagje achter op je huid. Garantie voor een zacht velletje! En… hij is roze. Pluspunt! Hij kost €4,95 voor 150 gram. Er zijn trouwens nog veel meer heerlijke scrubs, ik wil ze allemaal uitproberen, haha! De verpakking is trouwens veranderd, maar het product zelf niet.

Deze facial soap bestaat uit 60% olijfolie, hoezo een boost voor je huid?! Verder zit er komkommer in, hij heet dan ook niet voor niets Cucumber Soft.  De zeep is heerlijk zacht voor je gezicht en reinigt supergoed. Kost €4 voor 100 gram.

Links de Solid Lotion Bar, rechts de Choco Mask (nog niet in de shop). De Solid Lotion Bar is echt superhandig, ik gebruik hem altijd als ik nog even snel m’n benen en armen wil insmeren voordat ik wegga. Ik heb dan geen tijd om nog een pot bodybutter te pakken en in te smeren, dus ik smeer dan snel de lotion bar over m’n benen en armen and I’m good to go 🙂 Heel handig en smelt heel zacht als hij in aanraking komt met je warme huid. En de geur: Flowerbomb van Viktor & Rolf. Heerlijk! Kost €4,50 voor 14 gram.
De Choco Mask heb ik nog niet uitgeprobeerd, daar komt een aparte review van!

Zo natuurlijk als het maar kan: honderd procent pure sheaboter. Dit wordt vaak verwerkt in bodybutters en -lotions, maar waarom zou je het niet in zijn puurste vorm gebruiken? Het smelt heel snel, dus je moet het bewaren op een donker en koud plekje. Je pakt er een heel klein stukje af en dit smelt meteen tussen je handen. Smeren maar! Je huid wordt hier echt ongelooflijk zacht van!

Dit is echt iets wat elk meisje moet hebben. Een bath cupcake! Hij staat nog steeds heel mooi te pronken op het kastje in mijn badkamer, want ik vind het zo zonde om hem te gebruiken. Toch zal ik hem vroeg of laat in een voetenbadje moeten doen (de helft!), want helaas heb ik geen bad. Hij ruikt echt superlekker, heel zoet. En ziet hij er niet geweldig uit?! Hij wordt trouwens verpakt in een heel cool Chinese take-out boxje. Kost €3,50.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.