Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kerst
  • kerstcollectie
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

The Bodyshop Kerst

The Body Shop heeft elk jaar met kerst een complete kerstcollectie, met make-up en verzorgingsproducten. Ik vind dat altijd superleuk voor kerst, het geeft net iets extra’s en is natuurlijk leuk om cadeau te geven. Ik heb ook een aantal van deze kerstproducten en bij deze mijn reviews!

De kerstcollectie van TBS bestaat uit drie verschillende lijnen: de Nutmeg & Vanilla collection, Black Velvet Apricot Collection en Merry Cranberry collection. Daarnaast is er ook nog speciale kerstmake-up. Alleen de Black Velvet Apricot collectie is dit jaar helemaal nieuw, de andere lijnen hebben al een keer in de winkels gelegen.

Links de Nutmeg & Vanilla Glimmer Body Glaze. Dit product werkt huidverzorgend en geeft je huid een lekkere geur, maar ook heel veel glans!

Zo ziet het eruit als je het uit de tube haalt…

… en zo is het als je het uitsmeert. Hele subtiele glittertjes, heel mooi! De geur is lekker, een warme geur met in de verte vanille. De Glimmer Body Glaze kost €10 voor een tube van 150 ml.

Rechts op de foto zie je de Black Velvet Apricot Bath & Shower Nectar, een lekkere gel voor onder de douche. De geur is echt heerlijk, wederom heel warm, met honing en abrikozen. Lekker zoetig, maar niet té. Superlekker spul! €6 voor een fles van 250 ml.Ook uit de Black Velvet Apricot lijn heb ik de bodybutter. Deze butter is lekker dik en stevig, echt een boter. De bodybutters van The Body Shop vind ik altijd al superlekker en vooral de kerstversies zijn altijd heerlijk! De geur is onwijs lekker, iets subtieler dan die van de douchegel. €15 voor een megapot van 200 ml.

Uit de Merry Cranberry lijn heb ik de zeep, die superzoet naar cranberry ruikt! Heel erg lekker, maar je moet er wel van houden. Ik ben er dol op in ieder geval. De zeep zelf is ook heerlijk, geeft veel schuim en is lekker milky. En… hij kost maar €3! Zeker inslaan dus.

Van de make-up lijn heb ik een oogschaduwpalet, Define & Sparkle Eyeliner en een lipgloss.

Ik heb het palet in 01, met frisse koele kleuren.Vooral de blush vind ik erg mooi! Ik houd zelf wat meer van donkerdere kleuren met meer pigment, deze kleurtjes zijn best wel doorzichtig. Ik vind ze wel erg mooi als highlighter. De zwarte oogschaduw is supermooi, heel diepzwart met shimmer erin. Dit palet is er ook met bruintinten en kost €24.

Verder heb ik dus de Shimmer Gloss en de Define & Sparkle Eyeliner. Over de Eyeliner ben ik niet heel enthousiast, deze is namelijk vrij dik en het is daarom erg moeilijk om een mooi lijntje te zetten. De mascara topcoat is dan wel weer leuk, check die glitters! (€15)

De lipgloss vind ik wel erg fijn en supermooi, ik houd echt van transparante glosses met héél veel shimmer. De geur is heerlijk, net als de producten van de Black Velvet Apricot lijn, alleen dan iets zoeter. De gloss is er ook in een roze tint en kost €10.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.