Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Test: Skins Mobile

Ik heb jullie laatst verteld over Skins Mobile, de condooms voor om je telefoon die zand, verf, water, bloed en eigenlijk  ALLES afstoten. Ik heb ze  besteld en had ze supersnel in huis (binnen drie dagen). Ze zitten verpakt per drie in een doosje en om elke skin zit een kartonnen envelopje. Leuk: elke skin heeft een ander kleurtje! Het is echt makkelijk om ze om te telefoon te doen: je rolt hem er gewoon overheen en je maakt een knoopje! Let wel op dat je er niet perongeluk lucht in laat zitten: dat had ik wel de eerste keer (kan je wel zien op de foto) waardoor je scherm niet echt goed te zien is.

Ik durfde het – helaas voor jullie – niet aan om m’n phone onder te dompelen, maar heb hem onder de kraan gehouden en ja hoor: je telefoon is echt waterproof. Bellen gaat perfect (je kan elkaar gewoon perfect horen) en smsen gaat ook heel goed. Foto’s kan je ook nog maken, wel íets waziger dan wanneer je er geen skin om hebt (logisch), maar je kan nog onderscheid maken. Het gaat er natuurlijk gewoon om dat je telefoon beschermd is en ik vind het ideaal!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.