Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • concealer
  • Max Factor
  • swatch
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Test: MF Concealer

Ik gebruik al heel lang geen vloeibare concealer meer: ik gebruik alleen poederconcealers van Everday Minerals. Ik gebruik zelf al een tijdje Aussie Perk Me Up, een superfijne concealer. Toch merk ik wel dat poederconcealers niet dé perfecte dekking geven. Dus probeerde ik weer eens een vloeibare concealer, deze Mastertouch van Max Factor. Er zitten fijne lichtreflecterende deeltjes in (net als in APMU) en is speciaal voor onder je ogen. Hij belooft zich niet op te hopen in lijntjes en zegt goed te dekken. Ik was benieuwd…

De Mastertouch zit in een handige verpakking, een soort stift. Je draait aan de onderkant en dan komt er uit de bovenkant een beetje concealer uit. Ik vind de applicator heel fijn, hij is een beetje spons-achtig, net als een lipgloss-applicator. Ik breng met de applicator 3 stipjes concealer aan (daar moet je 2 of 3 keer voor draaien aan de onderkant) en verdeel dat ook met de applicator. Daarna ga ik het met m’n vingers goed verdelen. Ga niet smeren met je vingers, maar ‘kloppen’, zachtjes en snel. Anders gaat het in de lijntjes zitten én op die manier blijft het langer zitten.

Door de flits op de foto’s weerkaatsen de deeltjes iets meer, in het echt is dat natuurlijk niet zo opvallend. Ik ben echt super tevreden over deze concealer! Hij dekt erg goed en blijft echt heel lang zitten. Je moet alleen niet teveel gebruiken; wanneer je een dikke laag aanbrengt gaat ‘ie ophopen.

Ik heb hem in de lichtste kleur (heb een erg lichte huid) en hij kost €10,90.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.