25 januari 2017 door Emmy Bovenhorst 28 reacties
Een MissLipgloss artikel

Terugblik op het Misslipgloss avontuur van Emmy

cynthiaemmy

Door Emmy – We zijn lekker aan het terugblikken met z’n allen, en ook ik doe daar aan mee. Ik blik graag even terug op de periode dat ik betrokken ben geweest bij Misslipgloss.nl. Ondertussen zijn er zoveel artikelen geweest, leuke persreisjes en mooie momenten. Het was een avontuur, eentje die hopelijk nog niet afgelopen is. Hopelijk denken jullie daar ook zo over haha. Spannend, dat de site gaat veranderen. Van mij hoeven jullie weinig verandering te verwachten. Ik blijf over beauty schrijven, want ook dit past goed op Cynthia.nl. Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie het gaan vinden, maar eigenlijk weet ik al wel dat dat goed gaat komen. Ondertussen heb ik jullie leren kennen als hele loyale lieve volgers, die ook open staan voor nieuwe dingen. Jullie hebben mij immers ook best wel omarmd <3.

Ik begin even bij het begin. Jullie kennen volgens mij ondertussen wel mijn verhaal van mijn huid en hoe ik mezelf heb geleerd om dit te verbeteren. Nou, hierdoor ontstond ook een grotere facinatie voor make-up. Ik hield altijd al erg veel van beauty en make-up. Ik ging bijvoorbeeld mijn eigen beautytips verzamelen en deze naar de Cosmogirl sturen in de hoop dat ze zouden printen, daarin stond namelijk een rubriek met beautytips van lezeressen. En soms deden ze dat ook! Beautyblogger in de dop, zeg maar.

Toen Youtube in opkomst kwam begon ik ook make-up tutorials te kijken. Eigenlijk pas daarna ontdekte ik blogs, en vooral Misslipgloss.nl las ik graag. Ik had het gevoel dat ik en Cynthia in veel opzichten wel op elkaar leken en daarvoor kon ik me beter identificeren.

Nu achteraf klopt dat ook wel, Cynthia en ik hebben veel overeenkomsten en we kunnen ook gewoon goed met elkaar opschieten. Dat maakt samenwerken ook een stuk prettiger nog.

1

Na een hele tijd blogs en youtube te hebben gelezen en gekeken ontwikkelde ik mijn skills ook. Op een gegeven moment kreeg ik steeds vaker de vraag om anderen op te maken, en inmiddels werk ik ook als freelance visagist. Straks heb ik daar in Studio Mint ook mooi de ruimte voor. Ik maakte van Instagram mijn portfolio, en begon met het plaatsen van looks. Ik kreeg wat meer volgers en ik vond het heel erg leuk dat er positieve reacties op mijn looks kwamen. Ik wilde eigenlijk wel graag meer vertellen over de producten die ik gebruikte, dus ik begon ook een blog. Ik was niet onder de illusie dat dit zomaar een succes zou worden dus ik ging nadenken hoe ik dit wel een succes kon maken. Dat is toch de ondernemer in me. Ik had veel Sleek paletten, en Cynthia had destijds nog haar webshop waar ze deze verkocht. Ik besloot haar een email te sturen en noemde dit: ‘zakelijk voorstel boost Sleek paletten’. Ik had immers geen idee hoeveel e-mails ze kreeg en of ze wel alles opende. Het moest dus een beetje aantrekkelijk zijn om te openen haha. Sneaky he?

Ik stelde voor om vrijwillig af en toe een foto tutorial te maken met een Sleek palette, waardoor ze die misschien wat beter ging verkopen in de webshop. Ik zou dan meer traffic naar mijn site krijgen en zo hadden we er allebei wat aan. Volgens mij hoorde ik toen 3 maanden niks, en toen kreeg ik ineens een mail waarin alleen stond: ‘Ik heb nog geen tijd gehad, maar ik ben zeker geinteresseerd en ik kom hier nog op terug!’ Uiteindelijk spraken we af, en toen was ze net gestopt met de webshop dus daar is het uiteindelijk nooit over gegaan. Dit is ook niet de manier waarop Cynthia werkt, en uiteindelijk zijn al mijn artikelen puur gemaakt doordat ik enthousiast over iets was. Nooit met een verkoop gedachte. Werkt ook een stuk prettiger voor ons, en voor jullie. In het begin, kwam er elke vrijdag ochtend een artikel van mij online waarin ik een stap voor stap kleurrijke look voor jullie maakte. Ik las voor dit artikel even het voorstel artikel terug. HAHA. Die wenkbrauwen ook, jeeeeetje talking about ontwikkeling.

2

Na een tijdje besloten we dat het misschien tijd was om dit uit te bouwen. Ik stopte met mijn eigen website, want ik kon mijn ei wel kwijt op Misslipgloss. Ik ben toen een dag minder gaan werken bij Coffee-Star en als freelancer gaan werken voor de site. Sindsdien werk ik elke week zo’n 8 uur aan content voor de site. Daarmee konden ook de onderwerpen wat uitgebreid worden. Eerder maakte ik vooral stap voor stap tutorials, ik begon nu ook met het schrijven van reviews. Ik vind het heel erg leuk om artikelen te schrijven over producten waar ik erg enthousiast over ben. Waarvan ik weet dat ik het ook graag had gelezen als ik een lezeres was geweest.

untitled

Ook zijn er wat tripjes voorbij gekomen! Super leuk. Zo ging ik voor Bose naar Londen, met het Frans bureau voor tourisme naar De Vogezen en ging ik onlangs nog naar Parijs met Dove. Dat zijn wel heel bijzondere ervaringen, waarvan ik heel dankbaar ben dat ik ze mee heb mogen maken. Dat pakt niemand me meer af. Ik ben heel erg benieuwd wat 2017 brengt, of ik misschien nog ergens naar toe ga voor de site. Ik wil sowieso een artikel over de Morvan gaan schrijven omdat mijn moeder daar woont. We will see!

Ik doe nu veel verschillende dingen, work-wise. Maar ik geniet daar echt wel van. Ik voel me een gezegend mens dat ik allemaal dingen mag doen die ik leuk vind. Bij het schrijven voor Mislipgloss en straks voor Cynthia.nl kan ik echt mijn creativiteit kwijt, en dat maakt het heel prettig om erbij te doen. Ook is het fijn omdat ik de uren zelf over de week kan verdelen en daardoor is het super goed te combineren met de rest van mijn werkzaamheden, en straks ook met Studio Mint.

Ik geniet ook intens van de comments. Ik lees ze oprecht altijd allemaal, en eigenlijk wil ik bij elke positieve comment even dankjewel zeggen, maar dat is ook zo gekkig, en als je er dan een keer 1 over het hoofd ziet wordt het lullig. Veel negativiteit krijg ik niet, en dat is ook best bijzonder. Dus bij deze. Iedereen heel erg bedankt voor al jullie lieve comments, voor jullie positiviteit en ook voor jullie steun. Jullie hadden ook massaal kunnen zeggen dat Cynthia de enige was waarvan jullie artikelen zouden willen lezen, maar gelukkig blijkt dat niet zo te zijn. Thanks, veel liefde voor jullie.

Ik hoop dat jij en ik elkaar nog lang gaan zien, en dat jij mijn schrijfsels leuk blijft vinden!

Liefs, Emmy.

Je kunt mij volgen op Instagram, onder @mydiamakeup 


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

28 reacties
 1. Mariska

  Erg leuk zo’n terugblik artikel en ook leuk dat je meegaat naar Cynthia.nl! 🙂 Zo zie je maar waar het op uit kan komen als je de stoute schoenen aantrekt om iemand een voorstel te doen tot samenwerking 🙂

 2. Lotte

  Leuk artikel, je schrijfstijl leest zo fijn! En leuk dat je meegaat naar de nieuwe website!!

 3. Merel

  Leuk dat je blijft schrijven Emmy! Beauty blijft voor mij het meest interessante en dat stokje heb jij toch wat meer overgenomen. Lijkt me ook leuk om daar in de toekomst meer mee wordt gedaan. Meer interessante producten, nieuwe of niet in Nederland verkrijgbare producten. Krijg soms sterk het idee dat we alleen een review krijgen wanneer het bedrijf wat opstuurt en dat vind ik jammer, vooral omdat er veel merken zijn die echt gaaf zijn maar in Nederland niet zo voor de hand liggend

 4. Henriëtte

  Hey Emmy, ik heb het al eerder gezegd; ik ben fan van je, en ik ben benieuwd naar je volgende artikelen!
  Je schrijft erg leuk, met een komische twist en het feit dat je (net als ik) een ‘hart voor dieren’ hebt telt zeker mee!

 5. Bruistablet

  Ik ben helemaal blij dat je meegaat naar de nieuwe website! Ik hou echt van jouw artikelen! Kan het úren doorlezen. Top meis, ga zo door!

 6. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ik ben heel blij dat je mee gaat naar Cynthia.nl. Jij voegt echt iets toe aan de site! Ik vind het prachtig om te zien hoe jij van die mooie kleurrijke looks maakt, en haal daar ook zeker inspiratie uit. Soms is het wat te heftig voor mij, maar dat betekent niet dat ik het niet mooi vind. Voor mezelf haal ik er 1 element uit, en dat heb je dan toch maar weer bereikt. Dus ik ben blij dat jij zulke dingen doet, en dat levert mij op dat ik niet altijd zo’n saaie doos ben qua make-up 🙂

 7. Romy

  Zo blij dat jij blijft schrijven voor de nieuwe site! Vind je artikelen heel leuk om te lezen, mede door je schrijfstijl. Je weet er iedere keer weer een vlot, en soms grappig verhaal van te maken 🙂

 8. Vlindertje

  Leuk dat je ook meegaat naar Cynthia.nl, Emmy! Ik vind je een leuke meid om te zien en je schrijfstijl vind ik ook erg leuk!

 9. milou

  Toch wel leuk om al die terugblikken te lezen hoor! Ik kan me nog heel goed je eerste look herrineren! Zo lekker kleurrijk! Ik werd er ook echt door geinspireerd! Leuk dat je ‘meegaat’ naar de nieuwe website! Fijn dat je er zo in hebt kunnen rollen! Je gaat het daar ook vast helemaal naar je zin hebben, al vraag ik me af hoeveel er in dat opzicht voor je veranderd! haha

 10. rachel

  ik lees altijd graag je artikelen meis en daar gaan we gewoon mee door 😀 leuke terugblik heb je gemaakt x

 11. Eva

  Ik vind jouw looks altijd heel inspirerend dus ik blijf je gezellig volgen! Ik ben benieuwd wat je allemaal nog meer gaat doen straks voor de nieuwe site!

 12. Kiss & Make-up

  Mooi geschreven! Leuk dat je mee overstapt naar de nieuwe website, kijk er al naar uit.

 13. Daniëlle Springer

  Wat leuk om je ook jou terugblik te lezen. Ik vind je kleurrijke looks altijd heel inspirerend om te zien. Vooral omdat ik zelf kleur met kleur zo lastig combineren vind en jij bewijst dat het gewoon kan. Ik kijk uit naar al je komende artikelen!

 14. Tessa

  Hi Emmy, ik lees altijd met veel plezier je blogs en je schrijfstijl vind ik echt geweldig. Super dat je blijft schrijven en meegaat naar Cynthia.nl.

 15. Kirsty

  Wat leuk om te lezen hoe het is begonnen en hoeveel je hebt kunnen en mogen doen voor MissLipgloss! Tof ook dat je gewoon mee gaat naar Cynthia.nl!

 16. Jessica J.

  Fijn dat je mee verhuist naar de nieuwe website! Wat een mooi en inspirerend verhaal, dit. 🙂

 17. Marie Linde Boesmans

  Superleuk dat je blijft Emmy! Jouw kleurrijke looks inspireren me altijd om het nét even anders te proberen, ook al ben ik van mezelf niet zo uitbundig! 🙂

 18. Lindsey Beljaars

  Ah ik ben blij dat je blijft schrijven op Cynthia.nl! Ik vind je artikelen namelijk altijd ontzettend duidelijk en fijn om te lezen!

 19. Alice

  Hoi Emmy, ik ben onwijs blij (voor mezelf en voor jou haha) dat je meegaat in de transformatie naar Cynthia.nl
  Je komt me over als een leuk en tof mens, dat echt wat toevoegt aan misslipgloss/cynthia.nl

  Veel succes samen!

 20. Mariëlle

  Wat super leuk om te lezen! Zo mooi het kan lopen 🙂

 21. Svenja

  Super om te lezen dat je zo warm en enthousiast bent ontvangen door Cynthia en dat je met zoveel plezier voor Misslipgloss hebt gewerkt. Ik geniet ook elke keer weer van je mooie artikelen en prachtige ooglooks! Je bent een make-up talentje Emmy! Ik ben heel benieuwd naar de artikelen die je voor Cynthia.nl gaat schrijven!

 22. Liset – Beautydagboek

  Wat heb je toch al veel leuke dingen mogen doen en wat interessant om te lezen hoe jullie samenwerking tot stand is gekomen. Ik vind jou echt een hele leuke toevoeging aan Cynthia haar blog en vind vooral je schrijfstijl zo tof. Je persoonlijkheid komt daarin helemaal naar voren. leuk dat je ook op de nieuwe site blijft!

 23. Susan

  Leuk Emmy! Ik ben benieuwd naar je looks op Cynthia.nl 🙂

 24. Malou | Blonde Blossom

  Wat ben je op een leuke manier bij Miss Lipgloss terecht gekomen! Ontzettend leuk dat Cynthia open stond voor je voorstel, als is het op die manier niks geworden. Ik heb jouw artikelen met veel plezier gelezen en soms wel met verbazing naar de foto’s gekeken, je bent zo mooi haha! Malou x

 25. Yvonne

  Wat leuk om te lezen hoe het allemaal is begonnen. 🙂 Ik vind jouw blogs inderdaad ook erg leuk om te lezen. En ik sta elke keer weer versteld van je prachtige wenkbrauwen en mond. ? Succes met wat er komende tijd nog op je pad komt!

 26. Jonna@burgertrutjesNL

  Terugblikken is altijd leuk! Fijn dat we je blijven zien op Cynthia.nl. Benieuwd wat voor nieuws we mogen verwachten op het Nieuwe platform.

 27. Femke

  Mooi geschreven. Ik vind jouw artikelen altijd zo fijn geschreven, met mooie foto’s en vooral je tutorials vind ik toch altijd erg tof. Fijn dat jij lekker door blijft schrijven op Cynthia.nl :-)!