Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • la isla chique
  • Review
  • swatches
  • teeez
Een MissLipgloss artikel

Teeez La Isla Chique

Vandaag, 21 december, is het begin van de winter. Koud, nat, brrrr. Maar met deze nieuwe collectie, La Isla Chique van Teeez, zit je met je hoofd compleet ergens anders. Op een tropisch eiland! Als fijne afwisseling tussen alle kerstproducten vandaag dus een lekkere zomerse collectie.

Teeez! La Isla Chique draait vooral om zomer, zon en tropische eilanden. ‘Vakantie!’ denk ik meteen. En kijk die doosjes dan… Ik vind het er geweldig uitzien. Heerlijk speels en vooral lekker vrolijk en zomers. Ik ga je de producten die ik heb stuk voor stuk laten zien.

Eerst de Island Palette Eyeshadow. Dit zijn glanzende, intense oogschaduw mono’s in mega vrolijke doosjes. Ik heb de kleur Beautiful Day.

Onder het klepje zit een zomerse tekst, zo leuk! Ik houd van dit soort details.

Achterop de doosjes staan de ‘beloftes’ in korte kreten. Net een film!

Het doosje is van goud kunststof met een transparant dekseltje. Beautiful Day is een glanzende lichte kleur die bij lichte huidjes perfect werkt als highlighter.

Mooi! Prachtig in je binnenste ooghoeken of onder je wenkbrauw. Deze oogschaduws kosten €6,99. Ik dacht zelf dat Teeez echt een budgetmerk was, maar deze prijzen zijn niet echt heel laag. Ook niet mega duur, maar het zijn meer Rimmel-prijzen.

De Soft as Sin Cream Blush is er in vier kleuren en zit ook in een rijkelijk versierd doosje.

Weer een leuke zomerse tekst.

Dit is de kleur Soft Rose.

Deze is zeer geschikt voor dames met een héél lichte huid! Er komt niet heel erg veel kleur vanaf, dus hij is erg subtiel. Het is een mooie frisse roze kleur die erg natuurlijk is, ideaal als je niet houdt van te opvallende blushes. De Cream Blush kost €7,99.

Twee eyeliners: de Easy on the Eyes Eyeliner (€6,49) en Easy On The Eyes Eyepencil (€5,49).

De eyeliner is een stiftje (yes, ik houd van stiftjes!) en het oogpotlood doet me denken aan de Urban Decay oogpotloden qua vorm. Het is een lekker vettig oogpotlood die je makkelijk kan uitvegen met een kwast. Doe je dat niet, dan blijft ‘ie wel gewoon stevig zitten.

Boven zie je de eyeliner. Het stiftje is heel scherp en spits waardoor je er supermakkelijk dunne, zwarte lijnen mee kan zetten. En hij is heel goed diepzwart! Het oogpotlood is ook mooi zwart en laat een goede zwarte lijn achter. Ik weet niet hoe lang het stiftje mooi ‘nat’ en zwart blijft, daarvoor heb ik hem nog niet lang genoeg gebruikt, maar de eerste indruk is heel erg goed.

Twee lipproducten: de Paradise Perfect Lipgloss (€7,49) en de Eve’s ready To Wear Lipstick (€7,49). Zowel de lipgloss als de lipstick bevatten verzorgende en voedende bestanddelen.

De lipgloss heb ik in Sheer Gold, de lipstick in Rebellious Red.

Zomerse teksten!

Zo fout, maar daardoor ook zo leuk.

De lipgloss voelt prettig aan op de lippen, is transparant met een héél subtiel gouden glittertje en geeft vooral een mooie glans. Heel prima lipgloss!

De lipstick is heel fel oranjerood, brengt makkelijk aan (glijdt over de lippen), dekt goed en blijft ook wel zitten na een flinke maaltijd. Mooie kleur, mega fel!

Ik word heel blij van deze zomerse, tropische collectie! Dat kunnen we wel gebruiken nu het buiten zo koud en guur is. De prijzen vind ik zelf niet echt budget meer te noemen, maar echt heel duur is het ook niet. Mijn favorieten? De oogschaduw, de stift eyeliner en de lipstick.

Nog een pluspunt: Teeez test niet op dieren! Teeez is te koop bij DA, Dirx en Etos.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

xxxc Bobbi Brown Caviar & Oyster Palette


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.