Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Review
  • tatoo
  • tattly
  • tattoo
Een MissLipgloss artikel

Tattly: tijdelijke tattoos

Tattoos zijn superhot, en plaktattoos al helemaal. Chanel kwam er een paar jaar geleden mee en er zitten nu gouden versies in de Dior kerstcollectie. Ik bestelde laatst tijdelijke tattoos bij Tattly, een online shop met superleuke neptattoos!Ik weet niet eens meer precies hoe ik erbij kwam, maar ik weet wel dat ik het meteen superleuk vond! Ze hebben onwijs leuke designs en heel duur is het niet. Je betaalt vijf dollar voor twee tattoos, dat is €3,87, dus €1,94 per tattoo. Ze zijn makkelijk aan te brengen en blijven zo’n vijf dagen zitten, al kunnen fijne lijntjes na drie dagen wel weggevaagd zijn. Verzendkosten zijn €1,55 naar Nederland. Niet duur dus!

Het was al heel erg leuk om door alle designs heen te klikken en uiteindelijk koos ik een stapeltje tatoos uit. Ik ben gek op tattoos, maar het ‘nadeel’ is natuurlijk dat ze de rest van je leven op je lichaam blijven zitten. Plaktattoos kan je er gewoon weer afhalen met een beetje zeep en een washandje, lekker makkelijk! Ik vind het zo leuk en het is ook wel erg hip nu.

De tattoos kwamen in een mooie bruine envelop bij me thuis en zaten in die envelop nog weer in een wit strak envelopje. Je kan ze daarin ook leuk cadeau geven! Van elke tattoo krijg je er twee, dus je kan hem delen met een vriend(in). Of natuurlijk gewoon lekker zelf dragen.

De foto’s hieronder heb ik gespiegeld, omdat de tattoos natuurlijk in spiegelbeeld zijn gedrukt, zodat ze goed op je lichaam zitten.

Deze heb ik al eerste opgedaan, de aanhalingstekens! Je kan ze tegelijk opdoen, maar ik heb ze uit elkaar geknipt, zodat ik er twee had in plaats van vier.

Play!

Haha, deze vond ik zo grappig.

LOL!

Horloge! Deze is er in meerdere kleuren.

Deze is leuk om je pols. Be happy!

IJsjes!

Aanbrengen is echt mega makkelijk. Je haalt het plastic folietje van de tattoo af, drukt hem op je huid, maakt hem nat met een natte doek en houdt dit een halve minuut vast. Dan kan je het papiertje van je huid af trekken (voorzichtig), de tattoo afspoelen, droogdeppen, klaar! Het zit er binnen een minuutje op en ziet er echt heel leuk uit.

Hihi!

Ik vind hem nog wel echt tof ook! Natuurlijk zie je wel dat het geen echte tattoo is, hij glanst een beetje, al is dat er na een dag wel af. Dan is je tattoo wat matter.

Vanaf een afstandje is deze heel leuk, de andere kant is van dichtbij echter vreselijk… Haha, met één hand zo’n ‘ronde’ tattoo bij jezelf laten plakken is nog niet zo makkelijk. Vind hem wel echt leuk!

Haha, woeps!

Bij mij bleven verschillende soorten tattoo’s zon drie dagen mooi. Daarna begonnen er stukjes af te slijten en haalde ik ze er af.

Ah, ik vind dit gewoon zó leuk dat ik het even met je wilde delen. Als je nog op zoek bent naar leuke en betaalbare tijdelijke tattoos, kijk dan eens bij Tattly! I love it!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.