Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • online shop
Een MissLipgloss artikel

Styliss

Maak kennis met Styliss: een winkel vol mode-accessoires in Amsterdam. Chantal: ‘Ik ben de winkel twee jaar geleden begonnen, samen met mijn moeder Yolanda. Wij runnen samen de winkel met veel plezier. Het is altijd erg gezellig hier: mensen uit de buurt komen gezellig een kopje koffie doen. Er komen ook veel mensen van buiten Amsterdam, we hebben namelijk ook een webwinkel. Klanten uit heel Nederland bestellen bij ons en komen dan gezellig langs als ze in Amsterdam zijn.
We proberen ons assortiment zo in te kopen dat er voor iedereen in elke prijsklasse wat te koop is.’


Styliss heeft een aantal prachtige merken in haar collectie, waaronder Friis & Company, Ice Watch, Esprit, Starfish Jewels en nog véél meer. Ik ben in ieder geval weg van de spulletjes en ik ben dan ook heel blij dat Styliss ook een webshop heeft! Je kan heel makkelijk producten bestellen bij Styliss: je kan gewoon betaling via overschrijving en de verzendkosten zijn lekker laag: €2,95 per bestelling (voor Belgjes €4,95). En… alle MissLipgloss bezoeksters krijgen nu 15% korting op de hele collectie in de winkel en in de online shop! Ben je dus binnenkort een keer in Amsterdam? Ga dan even langs bij Chantal (lees onderaan dit artikel meer).

Een aantal érg leuke dingen uit de webshop (ook te koop in de winkel!):

Ice Watch (in heel veel kleuren), €49,95

Friis & Company ‘Kiersten’ flatjes met kleurverloop, €59,95

Styliss handgemaakte armband, €8,95

Karen pashmina shawl, €29,95

Friis & Company United Bag Small, €47,50


Leuk nieuws: van zaterdag 25 oktober tot en met zondag 2 november is er ook nog een speciale kortingsweek! In deze week krijg je korting op de hele collectie van Friis. Op 2 november is er dan koopzondag van 13.00u tot 17.00u. Altijd al een mooie Friis tas willen hebben? Loop dan even binnen bij Styliss!

En dan de Miss Lipgloss actie… De hele maand december krijg je bij Styliss 15% korting op de hele collectie in de winkel en in de online shop (met uitzondering van de al afgeprijsde artikelen). Ben je in december in Amsterdam? Print deze pagina uit, en kom even kijk bij Styliss (Hugo de Grootplein nummer 16). Leuk voor kerst- of sinterklaascadeautjes!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.