Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • How To
  • nagellak
  • nagels
  • nail art
Een MissLipgloss artikel

Streepjesnagels

Ik werd geinspireerd voor deze nail art door Michele van Lacquerized, en ik besloot het zelf na te maken. Soms heb ik ineens zoveel zin om met nagellak en stripers aan de slag te gaan, en dus deed ik dat! Het resultaat was een lekkere vrolijke manicure met streepjes! Lees verder om te lezen hoe ik het gedaan heb en welke producten ik heb gebruikt.

 

 

Als basis gebruikte ik Etos Ridgefiller & Basecoat en de topcoat is van INM Out The Door, mijn favoriet.

Verder is de basiskleur Dior Aloha, de witte kleur is L’Oréal Resist & Shine French Manicure Liner en de zwarte striper is van Herome World Inspired Colours.

En tja, dan is het heel simpel! Je lakt je nagels in de basiskleur. Dit laat je drogen. Dan breng je de witte kleur aan in een vlak en daarover heen trek je met de zwarte striper streepjes. Je moet er wel een vaste hand en een fijne striper voor hebben, ik vind het resultaat bij mij nog best een beetje slordig. Toch vond ik het leuk om even te delen en ik heb het met plezier gedragen!

Vrolijk, toch? Ik houd er wel van!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.