Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • strawberrynet
Een MissLipgloss artikel

Strawberrynet

Ik heb nog nooit verteld over StrawberryNET en daarom ga ik jullie nú vertellen wat Strawberrynet is en hoe geweldig het is.

Strawberrynet is een Amerikaanse online cosmetica-winkel met ontzettend veel merken. Vooral luxe merken zoals Christian Dior, Chanel, MAC, Lancôme, Calvin Klein, maar ook bijvoorbeeld L’oréal en Max Factor. Van deze merken (op de site staat een lijst zodat je ook per merk kan winkelen) is er cosmetica, huidverzorging, haarverzorging maar ook parfums. En, het allerleukste: de prijzen zijn veel lager dan in de winkel hier in Nederland!

Ze verzenden gratis naar Nederland (je moet wel 10% van het bedrag extra betalen als je parfums besteld omdat er alcohol in zit) en binnen ongeveer 10 werkdagen heb je je bestelling in huis. Geen creditcard? No problemo, want je kan gewoon met PayPal betalen (en iedereen kan het, want laatst heb ik het je helemaal uitgelegd). Groot voordeel is natuurlijk dat alles in dollars op de site staat, en de dollarkoes is voor ons heel erg gunstig! Is iets $25, dan is het maar €16,65! Scheelt toch een hoop en het is elke keer weer een leuke kleine verrassing. :blush:

Leuk: StrawberryNET heeft voor nieuwe klanten altijd een leuke actie! Wanneer je meer dan $25 besteedt (en da’s niet zoveel, €16,65) krijg je een product gratis. Op dit moment krijg je een Revlon foundation in de gewenste kleur. Hoe leuk is dat? Wordt je beloond met je aankoop! Oh, en als je drie producten of meer besteld krijg je ook nog eens 5% extra korting.

Wat ik deze keer heb besteld:

Wish by Chopard eau de parfum. Ik heb deze parfum zelf al heel lang en is echt één van m’n favorieten (vooral in het najaar/winter omdat het best wel een sterke geur is). Ik was op Schiphol zelf net te laat voor de actie (daar was ‘ie tijdelijk €28), maar op Strawberrynet is ‘ie maar $42,50 = €28,30! Terwijl ik hem destijds heb gekregen en toen was hij bij Douglas ongeveer €50. En dat is ‘ie nog steeds.


Ben zelf altijd op zoek naar mooie blushers (al heb ik net een hele mooie mousse blusher van Pupa) en kwam deze tegen van Biotherm! Blush! Smooth Powder Blush in #40 voor $13,50 (=€8,99).


Een Pink Slant Tweezer van Tweezerman! Ik heb zelf een fake Tweezerman van DA maar ik wou altijd al een keer een echte Tweezerman proberen. Vond hem altijd te duur (ongeveer €22 bij Douglas) maar bij Strawberrynet $20, wat €13,32 is. Wel de moeite waard!


Lancôme Sweet Caprice! Ik weet nog wel dat ik héél lang geleden hierover een stukje heb geschreven op de oude Miss Lipgloss site. Deze is onderdeel van de Pop Cherub collectie en hij is nu maar 19 dollar! En tadáh, dat is ongeveer 12 euro.

Dit bij elkaar is $99,25 (ik betaal $4,25 verzendkosten voor de parfum) en ik krijg 5% korting dus komt het op $94,50 = 63 euro! Voor vier echt luxe, mooie producten.

Oh, even een tip! Heb je een parfum waar je ontzettend van houdt maar die je eigenlijk te duur vindt om nog een keer te kopen? Kijk dan gewoon bij StrawberryNET , want het is echt zóveel goedkoper.


Have fun shopping!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.