Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor โ‚ฌ5
26 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • parfum
  • Stila
  • strawberrynet
Een MissLipgloss artikel

Strawberrynet bestelling

Yay, ik heb weer een kleine bestelling bij StrawberryNETgeplaatst. Het is een bestelling voor m’n mama, ze is binnenkort jarig dus… even een cadeautje kopen! ๐Ÿ™‚ Ze kijkt niet (vaak) op m’n site, dus hopelijk ziet ze dit niet, hihi. Ik heb het trouwens niet op FragranceX besteld omdat iker nog wat voor mezelf bij wou kopen bij Strawberrynet. FragranceX is qua make-up niet echt goedkoop. Uiteindelijk was StrawberryNETook goedkoper, $29 tegenover $34 ๐Ÿ™‚


Deze heb ik voor m’n moeder gekocht. 50 ml was $29. Geurtjes vind ik altijd het perfecte cadeautje voor mensen die je goed kent. Met nadruk op het laatste ๐Ÿ™‚ Je moet wel weten wat iemand lekker vind natuurlijk.

En dan voor mezelf dit:

Een Stila palette, hij is er ook in goudtinten met een lichtroze blush (de drie linker kleuren zijn oogschaduw, de rechter is blush). Vind de kleuren erg mooi en hij was afgeprijst van $32 naar $12,50! Er zit dan geen doosje bij (met doosje is ‘ie $16, dus als je per se een doosje wil…), maar hallo! $12,50 is iets meer dan โ‚ฌ9! Ik vind het paletje zelf superleuk (check de lieve envelopverpakking!). Misschien leuk idee als cadeautje voor Sinterklaas of Kerst?

Ik kreeg er een gratis Stila oogschaduw bij in Sojama.

het is niet deze kleur, ik krijg een donkergrijze. Het zijn matte oogschaduws en ze kosten normaal $18. Je krijgt nu gratis zo’n eyeshadowpan van Stila als je een nieuwe klant bent (en een bestelling doet van over de $25, maar dat lijkt me niet moeilijk). Ik ben geen nieuwe klant, maar heb een ander emailadres gebruikt. Niet doorvertellen ๐Ÿ˜‰

Uiteindelijk was ik voor deze drie dingen $44,40 kwijt, dat is โ‚ฌ34,17. Niet duur hรจ, voor drie echt kwalitatief goede producten. En het leuke aan StrawberryNETis dat je nooit verzendkosten betaalt! Ik vind dat altijd echt zo’n domper als er aan het eind, bij het uitchecken, nog zo’n hoog bedrag bij opkomt. Maar bij SBN gebeurt dat dus niet. Yay!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.