31 december 2016 door Emmy Bovenhorst 27 reacties
 • glitter
 • make-up studio
 • oud en nieuw
 • the balm appetit
Een MissLipgloss artikel

Stap voor stap Oud & Nieuw look

_mg_9874

Door Emmy – Met kerst hield ik het ingetogen. Maar met Oud & Nieuw wil ik gewoon echt wel knallen met mijn make-up! Liever dan met vuurwerk, want daar heb ik een hekel aan. Ik kreeg onlangs een Glitter Lips kit binnen van Make-up Studio en deze leek me uitermate geschikt voor een Oud & Nieuw look. 

balm

Ik begin met een oogloog die overal bij kan. Als ik een knallende lipstick draag, gebruik ik vaak deze ooglook. Net als bij de kerstlook (klik hier als je die nog even wilt bekijken), gebruik ik het The Balm Appétit palette.

_mg_9854

Begin met wat oogschaduw basis zodat je de hele nacht door kunt dansen zonder dat je oogschaduw verzakt naar je kin halverwege de Macarena. Ik breng wat glanzende highlighter onder mijn wenkbrauw aan.

_mg_9855

Dan ga ik voor kleur 1 in mijn arcadeboog. Een zachte taupe kleur die vrij natuurlijk bij elk kleurenpalet past.

_mg_9856

Kleur 2 gaat over mijn bewegende ooglid.

_mg_9857

Dan nog even kleur 1 onder mijn oog, dat vergat ik bij de eerste stap.

_mg_9858

Een strakke winged eyeliner is altijd een goede party friend!
_mg_9859

Dan nog mascara, en daarmee is de oogloog eigenlijk vrij snel klaar.

_mg_9861

Dan de lippen! Ik haal mijn beautyblender over mijn lippen waar nog een beetje foundation aan zit. Zo creëer ik een mooie basis.

_mg_9862

Dan breng ik stap 1 aan van de roze glitter lips set. Een knal roze lipgloss in de kleur Pink Desire.

_mg_9864

Dan breng ik de glitters aan. Ik begin met mijn bovenlip, en vind dit eigenlijk ook wel een cool resultaat. Ik twijfel of ik het hierbij moet laten, maar ik besluit toch all the way te gaan. Wel nice dit hè?

_mg_9868

Kijk, volledige disco op je lippen! Heel erg tof!

_mg_9874

Met een zwart topje ben je ook gewoon klaar dan. Ik vind het niet eens over the top. Ik vind het gewoon heel erg cool staan. Vreemden zoenen zou ik laten op oudejaarsavond, maar dat is een goed excuus om dat überhaupt niet te doen haha.

Fijne jaarwisseling beauty’s!

Liefs, Emmy

Je kunt mij volgen op Instagram via @mydiamakeup


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

27 reacties
 1. Sanne

  Wow! Wat een prachtige look, helaas net gemist voor oud&nieuw. Anders had ik dit zeker geprobeerd. Eigenlijk zou je toch altijd met zulke mooie lippen rond willen lopen?!

 2. Sharon

  Kicken!

 3. Romy

  Heel mooi! Al was ik voor een red lip gegaan 😉

 4. Anne

  Wauw, vooral de lipkleur vind ik erg mooi! Hele mooi look Emmy 🙂

 5. Bo

  Heel mooi!
  Ik wil graag meer van je lezen wn je vaker terug zien op de site.
  Veel geluk in 2017!

 6. Rianne

  Echt stunning, Emmy! Je hebt sowieso een knap gezicht, net als Cynthia:) Je lippen zijn echt prachtig zo met die glitter.
  Fijne jaarwisseling, liefs Rianne.

 7. Matanja

  Fijne jaarsisseling….

 8. Matanja

  Wat een mooie look heb je gemaakt zeg, gaaf zo met die lippen kleur met glitters!!

 9. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat een prachtige look weer! Inderdaad een zwart topje erbij en klaar om te knallen! Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling, Emmy!

 10. Ikram

  Great post, love the look!!!
  Xx
  anxiouslystylish.blogspot.com

 11. Hilde

  Prachtig die eyeliner, maar die kleur lippen sla ik over, ik houd meer van naturel beauty.

 12. Daniëlle | Mama Lifestyle Blog

  Wow, wat een spetterende lippen! Een hele fijne jaarwisseling gewenst Emmy en natuurlijk een heel gelukkig en gezond 2017! Ook voor Cynthia en Danique!

 13. Petra

  Mooi je lippen. Was leuk geweest als je foto’s had gemaakt van het product en iets meer uitleg gegeven had. En ik ben benieuwd naar hoe het aanvoeld op je lippen en hoe lang het zitten blijft. Kleine mini review was welkom geweest.

 14. Henriëtte

  Mooie look! Ik heb ook een hekel aan vuurwerk, zal blij zijn als het voorbij is. Fijne avond!

 15. Yvonne

  Bij de introfoto dacht ik nog: welke kleur lipstick is dát! Maar het zijn dus glitters. Mooi hoor! Zelf leg ik de aandacht liever op mijn ogen; aangezien ik op zo’n dag als vandaag best veel/vaak hapjes naar binnen werk. En dan is een naturel lipstick wel zo handig (valt het minder op als het ernaast zit ofzo). 😉 Fijne avond alvast!

 16. Femke

  Ik zou zo’n glitterlip niet snel doen, maar toch vind ik deze look wel heel, heel, heel erg tof zeg!

 17. Sacha

  Mooi Emmy!
  Maar wat is die set nou? Merk?

  • Sacha

   Ah, overheen gelezen! Maar had er graag een foto van gezien. Google is my friend! Fijn uiteinde!

 18. Hilda

  Ik wens jou en Cynthia alvast een gezond, succesvol en gelukkig 2017! Veel succes met al je/jullie plannen en keep up the writing! 🙂

 19. Susan

  Echt super mooi je lippen zo! Fijne jaarwisseling X

 20. Ilse

  Prachtige look! Heel feestelijk! Bedankt voor de mooie posts dit jaar Emmy en een hele gezellige jaarwisseling gewenst!

 21. Milou

  Het ziet er echt mooi uit die ooglook. Als ik zoiets maak ziet het er nooit zo mooi uit bij mij haha. Toch ga ik het weer een kans geven vanavond!