Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • adidas
  • fashion
  • mode
  • schoenen
Een MissLipgloss artikel

Sneakers: to keep or not to keep

Ik heb iets gekocht wat eigenlijk helemaal niet bij mij past. Maar ik wil ze al zo lang: van die hoge sneakers. Ik heb ze. Ik was afgelopen zaterdag in Zwolle aan het shoppen met Serena en Willemijn, en kwam deze Adidasjes tegen bij The Company. Ik vond ze echt supergaaf en zo mooi! Ik twijfelde nog iets, maar omdat ik geld terug kon krijgen heb ik ze toch meegenomen. Erop gelopen heb ik nog niet, omdat ik ze net een dagje in huis heb (het is zondag wanneer ik dit schrijf).

Ik twijfel omdat ik niet zeker weet of ik ze wel goed kan combineren. Onder een oversized shirt of kort jurkje met legging vind ik ze wel heel gaaf. Jeans draag ik eigenlijk niet dus daar kan ik ze ook niet onder dragen. Vind ze wel heel, heel mooi dus ik ga er nog een paar daagjes over nadenken. Ze waren trouwens €89,95! Ze heten ‘Game White’.

Ik houd jullie op de hoogte over de sneakers, als ik nog leuke outfitjes weet te maken deel ik die natuurlijk met jullie!

Ik heb al wel even een shoot gedaan met de prachtige sneakers!

Edit: Ik heb zondagavond lekker met de sneakers ‘gespeeld’ en heb outfitjes gemaakt, daar komt een apart artikel over!

Klik op lees verder voor meer foto’s. Je kan alle foto’s in fullsize zien op mijn Flickr.


Foto’s mogen niet gepubliceerd worden op andere websites!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.