28 december 2016 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek week 51

img_9474Ja, eindelijk is het tijd voor het fotoverslag van de een-na-laatste week van het jaar. Het was een week die volledig in het teken stond van Kerst. Omdat ik afgelopen weekend even helemaal niet aan het werk was, is de Sneak Peek iets later. Hopelijk was jij ook enorm van afgelopen weekend aan het genieten! img_9453

Ik begin de week goed met een rondje hardlopen. Ik had heel erg last van mijn kuiten en dat gaat nu een stuk beter.

img_9474

Onderweg naar Den Haag! Ik ga een middagje naar Mariët. We zouden nog afspreken en morgen heb ik een afspraak in Rijswijk, dus ik logeer bij haar. Dat komt precies goed uit en is ook nog eens heel gezellig.

img_9477

Mariët eet grotendeels plantaardig en ze maakt heerlijk eten voor ons. Tussen de middag deze pizza en ’s avonds eten we heel smaakvolle uiensoep. Hmmm!

img_9481

We doen maar weinig omdat Mariët nog een beetje ziek is, maar dat is helemaal niet erg. We wandelen een stukje met Roos, we gaan bij het nieuwe huis kijken en hangen verder lekker op de bank. Heel relaxed en superfijn om ook eens te doen, vaak als wij samen zijn, zijn we alleen maar druk bezig met van alles dóen. Nu waren we gewoon aan het zijn.

img_9491

Na een nacht heel lekker geslapen te hebben op de bank bij Mariët wandelen we ’s ochtends samen na het ontbijt.
img_9497

Daarna ga ik door naar Rijswijk! Niels van mijn advertising agency haalt me heel fijn op van Den Haag Centraal, dus ik heb luxe vervoer 😉 We bespreken een samenwerking voor het komende jaar. Dit is een hele leuke afspraak!

Heel toevallig reis ik samen met Lianne terug vanaf Den Haag Centraal naar Zwolle, want zij gaat toevallig ook mijn kant op. Daarna heb ik een afspraak vlakbij het station voor nieuwe plannen voor Miss Lipgloss. Och meiden, nog eventjes en dan kan ik alles gaan vertellen. Ik kan niet wachten.

img_9501

Gewoon aan het werk!

img_9506

Willem maakt zijn pasta-vol-groenten. En met-veel-kaas.

img_9512

Wow! Goedemorgen.

img_9515

Mijn favoriete thee van dit moment, het is Clipper thee met gember, citroen en peper.

img_9517

Lunch! Dit vind ik zo lekker. Rucola, tomaat, buffelmozzarella, geroosterde pitjes en pesto.

img_4545

Even een wandeling voor Danique en Emmy komen.

p2170561-kopie%cc%88ren

We werken met z’n drietjes op kantoor vandaag en we nemen deze video op!

img_5828

Rond vijven is het mooi geweest en gaan we aan de borrel. Tijd voor het Miss Lipgloss kerstdiner! Ik zit al sinds oktober na te denken wat ik Emmy en Danique ga geven. Voor beide heb ik een mooi pakket met beautyproducten.

img_3642

Daarnaast heb ik voor Emmy deze roségouden ketting van Vedder&Vedder. Helaas had ik hem nét niet op tijd om die avond te geven, maar hij is naar haar onderweg. Ik vind hem zo mooi geworden, ik denk dat ik er ook een voor mezelf ga bestellen, haha.

img_9579

Deze foto stuurt Danique me later in de week. Zij kreeg van mij een bedankt-voor-alles én kerstcadeau omdat haar stage bijna voorbij is. Een paar maanden geleden vroeg ze of de Bose Quiet Comfort koptelefoon écht het geld waard is en dat ze er voor ging sparen. Dat heb ik natuurlijk onthouden en ik gaf hem haar cadeau voor kerst. En dus voor haar stageperiode. Ze is helemaal sprakeloos als ik het haar geef en dat vind ik echt superlief. Emmy en Danique zijn allebei zo bescheiden.
img_9524

Ik maak tijdens het diner praktisch geen foto’s omdat we zo druk aan de praat zijn, maar ik maak toch een foto van mijn hoofdgerecht: hertenbiefstuk. Met z’n drietjes gaan we bij Vidiveni in Zwolle eten en dat is weer zo goed! Wat een leuke en gezellige avond.
img_0137

Donderdag werk ik overdag thuis en rond tweeën ga ik naar De Nieuwe Zaak, waar Danique nog wat dingen presenteert die ze de laatste weken heeft gedaan. Ook hebben we een functioneringsgesprek. Daarna is het tijd voor het kerstdiner van De Nieuwe Zaak! We gaan met zo’n 130 man naar de Havixhorst in Meppel. We worden buiten ontvangen met glühwein.

img_9229

Binnen gaan we lekker borrelen en eten en dat is zo gezellig! Vijf jaar geleden werd het tussen Willem en mij écht wat op dit kerstdiner dus het heeft nog wat extra betekenis voor ons.

img_9525

Goedemorgen! Wat is het grijs vandaag.

img_9530

Ik ren een leuke intervaltraining waarbij ik van RunKeeper (5K beginner schema) twaalf keer anderhalve minuut moet rennen en een minuut moet wandelen. Hier ben ik beter in dan de langere intervallen, maar het gaat allemaal steeds beter. Ik maak langzame vooruitgang, ook omdat ik niet elke week drie keer ren en wat pijntjes heb gehad, maar ik ben blij dat ik regelmatig ga rennen in ieder geval.

img_9542

Mama krijgt van mij ook een kerstpakket, ik bestel voor haar een lekker Rituals pakket en daar is ze heel erg blij mee. Mijn vader geef ik op eerste kerstdag ook nog een cadeautje. Ze doen zoveel voor me 🙂

img_9561

Chubby is op bezoek!

img_9577

<3

Op vrijdagavond ga ik naar Marije om daar samen te eten, maar daar maak ik geen foto’s van.
img_9583

Zaterdag gaan we hout halen voor de houtkachel, wat resulteert in een propvolle Twingo.

img_9586

Nog even langs de supermarkt.

img_9592

En daarna naar Razi! Vanavond vieren we kerst met vrienden. Iedereen maakt wat te eten! Ik maak alleen deze foto en heb dus helemaal mijn eigen toetje niet op de foto gezet! Ik maakte een broodpudding met appel. Dat klinkt vies, maar het is mega lekker – denk wentelteefjes met gebakken appel en veel suiker. Iedereen maakt iets van Tasty en dat is nogal eh, tasty.

img_9615

Én heel gezellig.

img_9636

Ineens zitten we aan tafel met de familie van Willem en dat is gek, want eerste Kerstdag zit er ook nog tussen! Ik maak die dag geen één foto, mijn telefoon ligt telkens ergens op een kast en ik doe er helemaal niks mee. Dat bevalt me hartstikke goed, want ik heb een enorm gezellig dag met mijn familie. We eten, doen spelletjes, wandelen en gourmetten. Mijn broer is jarig, dus we vieren het altijd daar.

En op tweede Kerstdag komt de familie van Willem dus bij ons thuis! Iedereen maakt iets te eten.

schermafbeelding-2016-12-27-om-20-42-56

Wij maken vooraf een grote kaasplank! Dit is toch kaasplank goals? Ik wil altijd zo’n kaasplank tijdens borreltijd. Naast al deze dingen is er stokbrood vers uit de oven en melba toast. Melba toast is wat mij betreft de allerbeste toast voor bij kaas. En vijgenbrood. Druiven vind ik er ook altijd mega lekker bij.

img_9630

Wij maken ook nog dit kleine voorgerechtje met rucola, buffelmozzarella, parmaham, vijgen, basilicum en een dressing van olijfolie, citroensap, honing, peper en zout. Het is een receptje van Jamie Oliver.

img_9642

Mijn schoonmoeder krijgt dit cadeau. Niet van mij overigens, maar kijk wie voorop staat: Sanny!

img_9650

Wandelen met de drie honden die op bezoek zijn. Dit is Motley, ik vind dit zo’n leuke hond.

img_9656

Hondenuitlaatsquad!

img_9667

Tijdens Kerst wilde ik graag rennen maar had ik een vervelend spiertje bij mijn heup dat een beetje vervelend doet, dinsdag probeer ik weer een rondje en dat gaat wel weer goed.

img_5219

Willem is ziek en ik rommel wat in huis. De vaatwasser uitpakken van gisteren, spullen opruimen, was wegwerken. Na de lunch ga ik naar de stad. Ik haal even een nieuwe muts voor Willem bij Sparky, haal een zak oliebollen en ga daarna naar de kapper. Daar zit ik tot ongeveer half zes. Ik ga door naar de Jumbo en thuis ga ik meteen koken. Tijd voor wat normaal eten na een week kerstdiners. Al had ik ook wel zin om BaiYok te halen…

img_5371

Ik maakte een mega simpele maar zó lekkere ovenschotel met worst, aardappel, biet en pastinaak. In tien minuten staat het in de oven en na een half uurtje is het klaar. Ik had deze vrije aanrommeldag nog eventjes nodig, ik heb er echt van genoten.

Het was een supergekke, volle, drukke week! Ik ben helemaal niet gewend om elke dag zoveel sociaals te doen, ik ben normaal wat meer op mezelf. Het was enorm leuk en ik heb er erg van genoten, maar ik ben nu ook wel moe! Vandaag (woensdag) ga ik weer gewoon werken en daar heb ik ook weer veel zin in. Nu ik zo terugkijk op afgelopen week heb ik weinig foto’s gemaakt tijdens de kerstdagen en was ik ook minder bezig met looks en outfits dan voorheen. Ik weet niet waar dat aan ligt, het houdt me dit jaar op een of andere manier minder bezig – ik ben meer bezig met gezelligheid, tijd voor elkaar en lekker eten.

Deze week is aardig normaal. Ik heb vandaag (woensdag) een afspraak in Amsterdam en ga daarna eten met Sanny. De rest van de week werk ik thuis! Daar heb ik wel zin in, even wat normale werkdagen. Zaterdag gaan we naar vrienden in Bussum om oud & nieuw te vieren.

Bedankt voor het lezen weer, ik hoop dat jij ook fijne kerstdagen hebt gehad. Gek dat het alweer voorbij is, toch? Op naar de jaarwisseling. Liefs!


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint