13 december 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek week 49 2016

img_9033Hey! Ik laat je weer zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. 

Maandag

img_8948

Goedemorgen! Kijk die lucht – de hele week zijn er zulke mooie zonsopkomsten. Fijn aan deze tijd van het jaar is dat ze op normale tijden zijn, om half negen pas.

img_8963

Ik wandel naar mijn afspraak, ik ga naar het bedrijf waarmee ik samen werk aan nieuwe dingen voor Miss Lipgloss. Onderweg zie ik deze prachtige bevroren blaadjes.

img_8965

Ik maak een superlekkere en simpele lunch met rucola, tomaat, buffelmozzarella, pesto en geroosterde pitjes.

Ik werk de hele middag thuis! Ik werk aan blogposts en video’s. Ik zie net dat ik deze week geen één ‘werkfoto’ er tussen heb zitten, maar ik zat heel veel gewoon achter de computer.

img_8969

Om half zes vind ik het mooi geweest, pak ik een wijntje, olijven en mijn boek.

img_8970

’s Avonds gaan we met het gezin bij Brasserie Jansen eten en daarna vieren we bij ons thuis Sinterklaas. Dit heb ik nog nooit gezien, bij Jansen hebben ze gewoon een hondenmenu! Chubby wordt dus ook verwend.

Dinsdag

Dinsdagochtend ga ik met Danique met de trein naar Amsterdam! Ze gaat mee naar een afspraak die ik bij Blogmij heb, mijn advertising agency. Daarna gaan we even lunchen bij Bagels & Beans en we gaan even kijken bij de nieuw geopende NYX winkel in de Kalverstraat.

img_8988

We maken daar foto’s en daar schrijf ik deze blogpost over. We shoppen natuurlijk ook nog even wat en dan gaan we weer naar het station.

Woensdag

img_9010

Wat zei ik nou over die zonsopkomsten? Wow.

img_8999

Ik ga weer rennen, maar het gaat verschrikkelijk. Haha. Ik heb enorm last van mijn kuiten en besluit dat ik nu toch echt goede hardloopschoenen moet gaan kopen – ik ren nu nog op random Nikes, helemaal geen hardloopschoenen.

img_9015

Mijn standaard rood-bruine look die ik toch altijd het mooiste vind.

Donderdag

Donderdagochtend werk ik thuis.

img_9027

Na de lunch ga ik richting Vilsteren, waar we als verrassing een High Tea doen met mama, voor haar verjaardag. Ik ben te vroeg en wandel een rondje door het bos.

img_9033

Ik pleeg ondertussen wat telefoontjes en bedenk dat ik dit vaker moet doen. Ik wandel natuurlijk veel in de omgeving van mijn huis, maar ik kan wel wat vaker echt naar een bos gaan om te lopen. In het weekend doe ik dat wel eens met Willem, maar niet alleen.

img_4173

Bij De Klomp doen we een high tea en dat is zó lekker (en zoveel!). Mama wist van niks en het was echt heel leuk.

Vrijdag

img_9048

Goedemorgen – wat is het ineens druilerig en mistig na die mooie dagen!

img_9054

Ik ben gek op Magioni pizza’s (daar schreef ik al over) en krijg een pakket opgestuurd met pizza’s en losse bodems om zelf te beleggen. Dat is leuke post!

Ik werk de hele ochtend thuis en ga ’s middags naar Run2Day om hardloopschoenen uit te zoeken. ’s Middags neem ik lekker vrij omdat ik zaterdagmiddag ga werken en ik heb gewoon zin om even op de bank te hangen 🙂

img_5312

’s Avonds bestellen we sushi – wat blijft dat toch lekker.

Zaterdag

img_9069

Ik begin de zaterdag met een testrondje op m’n nieuwe schoenen! En dat gaat goed. Ik moet er wel even aan wennen, in het begin van m’n rondje heb ik wat pijn onder mijn voet maar dat trekt gelukkig snel weg. Dit zijn Adidas Boost schoenen en ik vind ze naast comfortabel echt nog mooi ook.

img_9073

Op naar Amsterdam! En ik heb al snel spijt dat ik met de auto ben gegaan. Ik ga naar Amsterdam meestal met de trein, maar ik had twee afspraken dus ik dacht: de auto is praktischer. Nou, niet dus. De plek waar ik moet zijn is onbereikbaar omdat er allemaal straten zijn afgesloten, en zowel mijn TomTom als Google Maps zijn hiervan niet op de hoogte. Ik rijd letterlijk 45 minuten rondjes en er komt een moment dat ik voor de vijfde keer de Leidsestraat over moet en denk: nu ben ik er klaar mee. Ik besluit een rasechte Amsterdammer te bellen om me even te helpen (zij is in de buurt, want ze is bij de afspraak waar ik heen moet) en uiteindelijk vind ik een parkeerplek. Wat een gedoe!

img_9076

Suf: dit is de enige foto die ik heb van de middag. Dit is de goodiebag die ik regelde voor de meiden met daarin twee sets van Real Techniques, het Vice Ltd Reloaded palet van Urban Decay en een Anastasia Glow Kit, Brow Wiz en Lash Genius.

Waarom deze goodiebags? Vandaag geef ik samen met Sanny de workshop aan de meiden die de Renault Twingo Fashion Challenge hebben gewonnen! Vanochtend gingen ze shoppen met May-Britt en Lilian van Amayzine en nu geven wij ze allebei een workshop. Ik een make-up workshop, Sanny focust meer op meditatie, zelfvertrouwen en tips voor sollicitatiegesprekken en spreken in het openbaar.

Het is erg leuk om te doen en gelukkig kan ik de stress van het rondjesrijden en te laat komen snel van me afschudden door de fijne meditatie van Sanny. Dit was voorlopig weer de laatste keer dat ik met de auto naar Amsterdam ga, aaaaa.

img_9086

Met Jorien ga ik naar K-Otic! Jaaa. Vijftien jaar geleden waren we wij samen vreselijk fan en toen ik hoorde dat er een reünie concert zou komen, wist ik meteen dat we er heen moesten.

img_9650

Wat een jeugdsentiment, niet te geloven dat dit alweer vijftien jaar geleden is. Het was echt ontzettend leuk en we hebben allebei erg genoten van het concert. Leuk ook om te zien hoeveel plezier de mensen op het podium hebben, ze staan de hele tijd zo te stralen.

Zondag

img_9101

Ik zet geen wekker (maar ben gewoon om zeven uur wakker…) en begin de dag lekker rustig, hangend in mijn badjas op de bank. Ik ontbijt, lees een boek… Lekker relaxed.

img_9109

’s Middags gaan we even naar Soeslo voor een wandeling en daarna gaan we even boodschappen doen. Nog maar sinds kort zijn alle supermarkten op zondag open in Zwolle en dat is echt zo fijn.

img_9117

Ik lees het laatste Harry Potter boek uit vandaag en ik vind deze quote van Dumbledore zo mooi.

 

Deze week was leuk én productief. Veel gedaan, lekker bewogen, lekker gegeten. Allemaal belangrijk 😉 Komende week is een beetje gek! Vandaag (maandag) werk ik gewoon thuis. Morgen einde middag vlieg ik naar Frankfurt voor een adviessessie met een cosmeticamerk waarvoor ik ben ingehuurd. Zo leuk! Woensdagavond vlieg ik weer naar huis. Donderdag werk ik thuis en vrijdag ook. Komend weekend is een grote verrassing! Willem en ik hebben vrijdag vijf jaar een relatie en hij heeft iets geregeld waarvan ik geen idee heb. We gaan vrijdag na het werk weg en komen zondagavond weer terug. Ik ben zo benieuwd en vind het zó leuk! Je ziet dus volgende week wat het was 😉

Liefs en bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.