28 november 2016 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek week 47 2016

img_8447Hey! Ik laat je zien wat ik afgelopen week allemaal deed. Eindelijk voelde ik me weer helemaal top en is het virus verslagen, dus ik kan eindelijk weer lekker actief en productief zijn.

img_8424

Van mijn moeder krijg ik deze foto doorgestuurd: Chubby die nét door dat streepje helder glas heenkijkt. Wat een beest is het toch ook <3

img_8428

Dit soort pakketjes zijn wel héél leuk 🙂 Van Verkade krijg ik chocoladeletters. Er zijn twee nieuwe soorten: krokante karamel & zeezout en speculade. Hmmm!

img_8447

Aan de wandel – ik voel me weer helemaal beter! Eindelijk. Was ik van het weekend nog wat verkouden, nu voel ik me weer helemaal goed en kan ik weer lekker alles. Gelukkig, ik was er na anderhalve week wel echt klaar mee!

img_8450

Mama en Chubby zijn op bezoek, dus we doen even een wandelingetje.

img_8463

We wilden broccolisoep maken, maar tijdens het wassen kwam ik er achter dat er allemaal rupsjes op zaten! Ook zag ik overal kleine eitjes, iiiieh! Gelukkig hebben we altijd wat potten van de Kleinste Soepfabriek in de kelder staan, dus aten we dat. Dit is Kao Soi waar we zelf nog wat noodles bij gedaan hebben, ik vond hem erg lekker.

dsc05559

Dindag ging ik met Emmy een dag naar Amsterdam voor vier afspraken. De plog daarvan is inmiddels online gekomen!

img_8469

Goedemorgen! Het voordeel van dat het zo laat licht wordt: je ziet tenminste op een normale tijd een mooie zonsopgang.

img_8472

Op woensdag ga ik rennen.

img_8470

Ik krijg deze doorgestuurd: ik sta op de cover van Pedala! Woooooooooooow! Zodra ik het blad zelf heb zal ik er goede foto’s van maken en er wat meer over vertellen. In het blad staat een heel artikel, geschreven door Marijn. Ik vind het zo’n eer, wauw! De foto is gemaakt door Ferdy Damman.

img_8474

Wat een leuk cadeautje per post: deze kerstsokken van Happy Socks. Zó leuk. Geen kersttrui, maar kerstsokken!

img_8483

Woensdagochtend ga ik met mama naar HEMA. Donderdag maak ik een kerstvideo waarin ik laat zien hoe ik mijn huis versier voor de feestdagen en daarvoor heb ik natuurlijk allemaal decoratie dingen van HEMA nodig. We gaan samen omdat het nogal veel is, zodat we samen kunnen sjouwen. Wat is dit nu al een leuke campagne!

img_8486

When in HEMA, do as the HEMANS do.

img_8487

Ik neem de video de volgende dag op, maar ik kan het niet laten al wat dingen neer te zetten en op te hangen. Hoe leuk is dat houten hert precies?

img_8489

Tijd voor lunch. Aan een kersttafel. Haha!

img_8493

’s Avonds nog veel leuker met die lampjes.

img_8495

Door Spotify ontdek ik weer eens leuke muziek: Vulfpeck.

Woensdagavond ga ik samen met Aukje bij Het Weeshuys eten, maar ik maak helemaal geen foto’s met mijn mobiel.

img_8497

Een kerstontbijt. 😉 Ik lees nu Blauwe Maandag van Nicci French en ik vind hem tot nu toe zó goed! Ik ben over de helft inmiddels en wil het liefst alleen maar doorlezen.

img_8503

’s Ochtends vroeg wandelen voor ik aan het werk ga.

De rest van de donderdag en vrijdag ben ik druk bezig: ik tuig de kerstboom op, film en edit de HEMA video (waar ik uiteindelijk de hele dag mee bezig ben) en vrijdag ben ik vooral bezig met spullen pakken. Ook heb ik nog een kort filmmoment thuis voor een documentaire die op de Zwolse omroep wordt uitgezonden. Het was een aardig drukke en volle week, dat is toch altijd zo voor een week vakantie. De laatste reizen waren werkreizen en dan vind ik het niet zo nodig om alles perfect af te ronden voor ik wegga, omdat ik dan op reis toch het grootste deel van de dag aan het werk ben. Nu wil ik heel graag een weekje helemaal niet werken, dus dan vind ik het belangrijk om alles goed af te ronden, blogposts goed ingepland te hebben staan en mails weggewerkt te hebben. Vlak voor vertrek moest ik de HEMA video nog maken en editen, dus dat was nog even veel werk, maar gelukkig is het wel allemaal heel erg leuk. En na zo’n drukke week is dan een vakantie wel echt een enorme beloning!

Het weekend zit niet bij deze Sneak Peek in omdat we vrijdag voor een weekje naar Terschelling zijn vertrokken! In de Sneak Peek van volgende week zie je dus de foto’s van onze week op het eiland. Dit hadden we al maanden geleden gepland en elke keer is het weer de weken en daarna de dagen aftellen tot we op de boot zitten. Dat wordt een week lang geen wekker, lekker wandelen en rennen, naar buiten, lezen, lekker eten en drinken… Zin in!

Bedankt voor het lezen. Tot volgende week!


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint