17 januari 2017 door Emmy Bovenhorst 49 reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek week 2 2017

IMG_0084Goedemorgen! Even wennen aan dinsdag-sneakpeekdag, maar vandaag laat ik je weer zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan.

IMG_9906

Maandag ga ik voor een afspraak met Zarqa naar Rogat!

IMG_9908

Op I Love Beauty gaan ze namelijk twee door mij samengestelde beautyboxen verkopen en daar moesten nog wat leuke dingen voor gebeuren.

IMG_6162

Eenmaal thuis ga ik aan de slag met video’s en blogposts.

IMG_9914

Goedemorgen! Ik ga vandaag naar Utrecht.

IMG_9917

En zo lijkt het net of ik weer kort haar heb 🙂

IMG_9919

Eerst ga ik naar Windesheim voor het eindgesprek van de stage van Danique. Ze krijgt een dikke vette negen! Ze heeft het zo goed gedaan. Het X-gebouw blijf ik trouwens echt zo’n mooi gebouw vinden! Helaas heb ik er zelf maar een jaar les gehad.

IMG_3086

Ik ga door naar Utrecht, voor het eerst ga ik naar de Vakantiebeurs! Al jaren wil ik eens gaan, maar dit was het eerste jaar dat ik ook daadwerkelijk kon. Op de Vakantiebeurs staan megaveel bestemmingen en omdat ik voor de site regelmatig op reis ga is het een goede plek om wat mensen te ontmoeten. Deze stand is trouwens van Djoser, die pakken enorm uit!

IMG_9930

Woensdag ga ik voor het eerst naar een mesoloog in Amsterdam.

IMG_9931

Daarna ga ik naar Ron Gastrobar waar ik een lunch heb op uitnodiging van een PR-bureau. Wat een feest!

IMG_9964

Dit is mijn toetje… Een surprise-ei. Het ziet er waanzinnig uit en smaakt ook echt te gek! De lunch was te gek, ik vertel je er later meer over.

IMG_9963

Om half vijf heb ik een afspraak bij het Ronald McDonald huis om te kijken wat voor samenwerkingen we kunnen doen.

IMG_9972

Ik houd zo van mijn Passion Planner! Ik vertel je er later meer over, als ik hem wat langer in gebruik heb. Ik merk dat ik nu veel concreter aan mijn doelen werk en dat ik veel meer overzicht heb in mijn week. Ook word ik er productiever én creatiever van. En als ik aan het einde van de week zie dat ik (bijna) al mijn taken heb afgestreept, voelt dat echt goed. Weer een stapje dichterbij mijn doelen en plannen!

IMG_1390

Donderdag werk ik de hele dag thuis en tegen het einde van de middag ga ik naar De Nieuwe Zaak waar Danique haar eindpresentatie van haar stage geeft. Ze liep gecombineerd stage bij Miss Lipgloss en bij DNZ en voor best een grote groep mensen vertelt ze wat ze allemaal gedaan heeft. Megaveel en dat heeft ze ook echt goed gedaan.

IMG_9974

Thuis eet ik een kant-en-klaarmaaltijd van Jumbo, deze is zo lekker! Het is een pompoencurry met geitenkaas en bulgur. Hij is van Jumbo Landmarkt en er zit geen troep in, een hele gezonde én lekkere magnetronmaaltijd dus. Deze haal ik wel vaker.

IMG_0002

Vrijdagochtend komt mijn business coach bij mij thuis en we zijn de hele ochtend bezig met plannen voor 2017 doornemen. Ik vind dat altijd erg prettig, het is toch net even een andere visie op de dingen die ik doe, en het zijn gesprekken die ik niet met vriendinnen of Willem voer. We lunchen even in de stad bij Brasserie Jansen.

IMG_8080

Op 4 februari ga ik naar het Sportgala in Zwolle (ik ben genomineerd, je kan hier stemmen!), ik leende wat jurken van LaDress om te proberen en deze wordt het! Er komen nog hakken onder, dan is hij niet meer te lang.

IMG_0066

Vrijdagmiddag mag ik iets heel speciaals doen: ik help Frank bij zijn aanzoek aan Marijn! Ik moest haar met een smoes de Peperbus op krijgen. Wat was dat spannend en leuk om te doen. Ik kan helemaal niet goed liegen, maar alles ging goed en ze had niks door. Ik vond het zo bijzonder en leuk om te doen. Hoe vaak ben je nou bij zo’n moment?

IMG_0069

Ook echt heel tof om eens op de Peperbus te staan, dat wil ik al zolang! Wat een uitzicht.

IMG_4055

Voor een vrijdagmiddagborrel ga ik even langs bij de nieuwe Health & Body Lounge in de stad. Ik maak deze foto voor Willem, hij is dol op speciaalbiertjes en deze dronken we samen een paar jaar geleden in IJsland. Herinneringen!

IMG_5113

Ik houd zo van dit spelletje: Stardew Valley.

IMG_0084

Zaterdag passen we een dagje op buurhond Lucky! We hebben zelf geen hond, maar met Chubby en Lucky voelt het toch een beetje zo. Zo gezellig!

IMG_0027

En ik heb een fotoshoot voor wat nieuwe portretfoto’s met Ferdy Damman.

IMG_8461

Samen chillen.

 

Komende week is een beetje gek. Gisteren (maandag) werkte ik thuis, deels met Danique. Vandaag (dinsdag) heb ik ’s ochtends een afspraak bij de Healthy Body Lounge om de Aquabike te proberen. ’s Middags ga ik naar de begrafenis van de moeder van een goede vriendin. Zij overleed afgelopen week na lang ziek zijn. Dat heeft de afgelopen weken mijn gedachten nogal beheerst zoals je begrijpt. Ik weet ook niet goed wat ik er over moet zeggen, omdat alles wat ik er over schrijf niet goed voelt. Woensdag ga ik naar Praag. Ik zou met die vriendin gaan, maar we gaan nu samen later dit jaar weg. Het reisje kon niet geannuleerd worden, dus ik ga wel, samen met Emmy. Het voelt een beetje dubbel, maar toch heb ik er wel zin in. Die dagen ga ik vloggen! Het is er lekker koud en zonnig, prima weer dus.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week 🙂


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint

49 reacties
 1. Mariska

  Danique heeft inderdaad ook hele leuke artikelen gemaakt, jammer dat ze nu klaar is. Ben echt enorm benieuwd naar je plannen en kijk er echt naar uit om het te weten te komen, haha!

 2. rachel

  ooh die hond 😀 ik moest heel hard lachen toen ik de foto voor het eerst zag maar wat een droppie zeg 😀

 3. anna

  Veel sterkte vandaag! Ik ben erg benieuwd naar je vlogs, Praag is mijn favoriete stad. Toen wij laatst in Praag waren was het helaas niet zo zonnig en het is er echt een stuk kouder dan hier!

 4. Sarah

  Wauw Cynthia, die jurk staat je geweldig! Wat erg voor jou en je vriendin, gecondoleerd. Ik hoop dat je alsnog gaat genieten van Praag, het is een prachtige stad.

 5. Anna

  Grappig, ik zie dat je ook een VegaTest (bij mesoloog) hebt laten doen. Ik ben nu 2 maanden supplementen aan het slikken en het helpt mij heel goed!

 6. Denise

  Benieuwd naar de vlogs, ik ga over drie weken naar Praag dus alle tips zijn welkom!

 7. mieke | mieksmind

  Wat een cutie die lucky! leuk dat je een aandeel hebt gehad in het aanzoek, super gaaf

 8. Lesley

  Dat surprise-ei! Geweldig!

 9. Anne-Marie

  Kan me voorstellen dat het dubbel voelt om straks naar Praag te gaan. Sterkte de komende dagen en evengoed veel plezier met Emmy.

 10. maris

  Ik weet niet wat er anders is, maar je straalt op de foto’s hier!

 11. Loes | Gewoon iets met Loes

  Sterkte vandaag <3 Erg verdrietig allemaal zo, en heel vreemd dubbel inderdaad. Fijn dat Emmy mee kan naar Praag. Misschien wel dubbel, maar toch goed dat het zo opgelost kon worden? En wat in het vat zit, verzuurt niet, dus een uitje met die vriendin komt later wel. Prachtige jurk voor het sportgala trouwens, ik heb even gestemd hoor!

 12. Margot

  Sterkte vandaag en geniet van je tijd in Praag ookal is het dubbel. Bijzonder trouwens dat je mocht helpen bij dat aanzoek. Superleuk!

 13. Roos

  Wauw, die jurk staat je prachtig! X

 14. Hanan

  Wanneer ga je ons vertellen over de nieuwe ontwikkelingen, ik meende mij te herinneren dat je zei medio januari.

 15. Susa

  Aaah hondje <3 wat een superlieve foto. En wat staat die jurk je goed! Ik ben nu al benieuwd naar je volledige look. Veel succes op de begrafenis en ondanks alles veel plezier in Praag 🙂

 16. Lisette

  Leuke week weer geweest. Praag staat ook nog op mijn lijstje dus kijk uit naar volg!

 17. Mariska

  Ron Gastrobar is zo’n heerlijk restaurant, absoluut één van mijn favorieten. Kan me wel voorstellen dat je daar een heerlijke lunch hebt gehad 😀

 18. Anne

  Ziet er uit alsof je een hele leuke week hebt gehad! Ik zit zelf op het WIndesheim en omdat ik Bedrijfseconomie studeer heb ik hel vaak les in gebouw X, yay! Het is inderdaad zo’n mooi gebouw! En natuurlijk super leuk dat je geholpen hebt met het aanzoek!

 19. Lotte

  Wanneer wordt er wat bekend gemaakt over je plannen? Ben zo benieuwd. Ik dacht namelijk dat je begin januari zei dat het nog een week/twee weken zou duren 🙂

  • Heleen

   Aaaaah morgen morgen morgen! (Of overmorgen…) Ik vind het zo leuk en spannend! Voel me net een zestienjarige hahaha.

 20. hillybillybeauty

  Allereerste gecondoleerd, altijd treurig zulke dingen. Ik ben benieuwd naar je vlog, Praag lijkt mij echt prachtig! Ik ben benieuwd naar je samenwerking met het Ronald Mc Donald huis, mooi doel!

 21. Sandra

  Ah wat een schatje is die hond zeg! Die jurk staat je trouwens echt prachtig!

 22. Jessica J.

  Leuke week heb je gehad. Wat staat die jurk je goed, zeg! Ik heb net op je gestemd. 😉
  Die foto van Lucky, wahh! Ik smelt!
  Hopelijk kan je toch nog een beetje genieten van je reisje naar Praag. Innige deelneming.

 23. Heleen

  Bah, sterkte met het verlies! Altijd naar dit soort dingen.

 24. Kiss & Make-up

  Oooooh wat is Lucky een schatje, zeg! <3 Die lange jurk staat je mooi, ben benieuwd om het eindplaatje te zien voor 't gala!

 25. Marije

  Heftig voor je vriendin dat haar moeder is overleden. Mijn moeder is er ook niet meer en telkens als ik van een ander, of ik diegene nu ken of niet, hoor dat de moeder is overleden voel ik een beetje mee in de pijn. Veel sterkte voor haar! En voor jou ook voor de begrafenis, want het is vast heftig!

 26. Liset – Beautydagboek

  De swatches zien er goed uit! Ik vind alleen het linkergedeelte wel een stuk mooier dan de rechterkant. Ik vind die nl net wat te grauw qua kleuren. Verder niks op aan te merken voor die prijs!

 27. Svenja

  Wat een verdrietig nieuws, sterkte voor je vriendin en jou natuurlijk. Goed dat je ondanks de omstandigheden nog zo een productieve week hebt gehad. Hopelijk kun je straks lekker genieten van je tripje naar Praag en helpt het je een beetje op te vrolijken <3

 28. Kirsty

  Sterkte bij de begrafenis! Hopelijk helpt Praag je een beetje om je gedachten te verzetten en kun je er ondanks alles alsnog van genieten.

 29. Lien

  Ik wil je heel veel sterkte wensen voor deze namiddag. Het is te begrijpen dat deze ingrijpende gebeurtenis een diepe indruk op je maakt. Veel sterkte voor je vriendin. Ooo die Lucky zn schatje. Ik ben benieuwd wat een mesoloog doet. Praag zal wel heel mooi zijn bij dit weer.

 30. Josianne

  Sterkte vandaag bij de begrafenis. En morgen natuurlijk heel veel plezier in Praag; hopelijk kun je er toch van genieten!

 31. Annet

  Weer een leuk lijstje en goed dat je dit naar dinsdag hebt verplaatst zodat je minder stress hebt in het weekend.
  Lucky is een schatje en ik wens veel sterkte voor jou en je vriendin tijdens de begrafenis.

 32. Juliette – Tjuly

  Een week met vele kanten zo… Eigenlijk het leven zo samengevat in een week, mooie en verdrietige dingen..
  Ondanks het dubbele gevoel, veel plezier in Praag!

 33. Malou | Blonde Blossom

  Wat heftig dat de moeder van die vriendin is overleden, gecondoleerd! Veel leuke samenwerkingen komen er weer aan volgens mij, en wat ontzettend goed dat je gaat samenwerken met het Ronald McDonald huis. Leuke week heb je weer gehad, en Rons Gastrobar, heerlijk! Malou x

 34. Elise

  Toevallig, ik ga volgende maand ook naar Praag! Ben heel benieuwd naar je tips en leuke adresjes en zo. Probeer er ondanks omstandigheden toch van te genieten.

 35. Susan

  Sterkte vandaag! Hopelijk kun je toch nog genieten van je trip naar Praag.

 36. Romy

  Wat staat die jurk je mooi zeg! Supertof dat je genomineerd bent! Ook meehelpen met een huwelijksaanzoek lijkt me zo gaaf. Leuk dat je dat mocht doen 🙂 Maar wat een heftig nieuws van het overlijden! Ik kan me goed voorstellen dat Praag nu erg dubbel voelt. Hopelijk kun je er toch een beetje van genieten.

 37. Britt

  Supergoed van Danique, wel jammer dat het al voorbij is! Die jurk die je aanpaste voor het gala staat je trouwens prachtig, maar je bent ook een prachtige vrouw!

 38. marije

  Heftig nieuws. Heel veel sterkte deze week. Hopelijk wordt Praag te gek en kun je je gedachten daar verzetten. De La Dress jurk staat je geweldig trouwens!

 39. Femke

  Fijne week heb je achter de rug. Oeff, wat een dag vandaag veel sterkte. Ook al zal het reisje met een dubbel gevoel gepaard gaan, ik hoop dat je het goed naar je zin hebt.

 40. Danielle | Mama Lifestyle Blog

  Wat is de stage van Danique snel gegaan! Ze vindt het zeker wel jammer dat het afgelopen is? Wat bijzonder dat je een rol mocht spelen bij een huwelijksaanzoek! Sterkte vanmiddag bij de begrafenis… Ondanks dat het allemaal heel dubbel is, wil ik je toch plezier wensen in Praag…

  • Danique Jans

   Jaaaa heel jammer!

 41. Aranka

  Lekker druk en productief weekje weer zo te zien! Het uitzicht van de Peperbus is echt fantastisch, vind het alleen zo jammer dat ze er sinds een aantal jaar netten overheen hebben geplaatst, dan is de magie toch een beetje weg vind ik, haha!