17 januari 2017 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Sneak Peek week 2 2017

IMG_0084Goedemorgen! Even wennen aan dinsdag-sneakpeekdag, maar vandaag laat ik je weer zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan.

IMG_9906

Maandag ga ik voor een afspraak met Zarqa naar Rogat!

IMG_9908

Op I Love Beauty gaan ze namelijk twee door mij samengestelde beautyboxen verkopen en daar moesten nog wat leuke dingen voor gebeuren.

IMG_6162

Eenmaal thuis ga ik aan de slag met video’s en blogposts.

IMG_9914

Goedemorgen! Ik ga vandaag naar Utrecht.

IMG_9917

En zo lijkt het net of ik weer kort haar heb 🙂

IMG_9919

Eerst ga ik naar Windesheim voor het eindgesprek van de stage van Danique. Ze krijgt een dikke vette negen! Ze heeft het zo goed gedaan. Het X-gebouw blijf ik trouwens echt zo’n mooi gebouw vinden! Helaas heb ik er zelf maar een jaar les gehad.

IMG_3086

Ik ga door naar Utrecht, voor het eerst ga ik naar de Vakantiebeurs! Al jaren wil ik eens gaan, maar dit was het eerste jaar dat ik ook daadwerkelijk kon. Op de Vakantiebeurs staan megaveel bestemmingen en omdat ik voor de site regelmatig op reis ga is het een goede plek om wat mensen te ontmoeten. Deze stand is trouwens van Djoser, die pakken enorm uit!

IMG_9930

Woensdag ga ik voor het eerst naar een mesoloog in Amsterdam.

IMG_9931

Daarna ga ik naar Ron Gastrobar waar ik een lunch heb op uitnodiging van een PR-bureau. Wat een feest!

IMG_9964

Dit is mijn toetje… Een surprise-ei. Het ziet er waanzinnig uit en smaakt ook echt te gek! De lunch was te gek, ik vertel je er later meer over.

IMG_9963

Om half vijf heb ik een afspraak bij het Ronald McDonald huis om te kijken wat voor samenwerkingen we kunnen doen.

IMG_9972

Ik houd zo van mijn Passion Planner! Ik vertel je er later meer over, als ik hem wat langer in gebruik heb. Ik merk dat ik nu veel concreter aan mijn doelen werk en dat ik veel meer overzicht heb in mijn week. Ook word ik er productiever én creatiever van. En als ik aan het einde van de week zie dat ik (bijna) al mijn taken heb afgestreept, voelt dat echt goed. Weer een stapje dichterbij mijn doelen en plannen!

IMG_1390

Donderdag werk ik de hele dag thuis en tegen het einde van de middag ga ik naar De Nieuwe Zaak waar Danique haar eindpresentatie van haar stage geeft. Ze liep gecombineerd stage bij Miss Lipgloss en bij DNZ en voor best een grote groep mensen vertelt ze wat ze allemaal gedaan heeft. Megaveel en dat heeft ze ook echt goed gedaan.

IMG_9974

Thuis eet ik een kant-en-klaarmaaltijd van Jumbo, deze is zo lekker! Het is een pompoencurry met geitenkaas en bulgur. Hij is van Jumbo Landmarkt en er zit geen troep in, een hele gezonde én lekkere magnetronmaaltijd dus. Deze haal ik wel vaker.

IMG_0002

Vrijdagochtend komt mijn business coach bij mij thuis en we zijn de hele ochtend bezig met plannen voor 2017 doornemen. Ik vind dat altijd erg prettig, het is toch net even een andere visie op de dingen die ik doe, en het zijn gesprekken die ik niet met vriendinnen of Willem voer. We lunchen even in de stad bij Brasserie Jansen.

IMG_8080

Op 4 februari ga ik naar het Sportgala in Zwolle (ik ben genomineerd, je kan hier stemmen!), ik leende wat jurken van LaDress om te proberen en deze wordt het! Er komen nog hakken onder, dan is hij niet meer te lang.

IMG_0066

Vrijdagmiddag mag ik iets heel speciaals doen: ik help Frank bij zijn aanzoek aan Marijn! Ik moest haar met een smoes de Peperbus op krijgen. Wat was dat spannend en leuk om te doen. Ik kan helemaal niet goed liegen, maar alles ging goed en ze had niks door. Ik vond het zo bijzonder en leuk om te doen. Hoe vaak ben je nou bij zo’n moment?

IMG_0069

Ook echt heel tof om eens op de Peperbus te staan, dat wil ik al zolang! Wat een uitzicht.

IMG_4055

Voor een vrijdagmiddagborrel ga ik even langs bij de nieuwe Health & Body Lounge in de stad. Ik maak deze foto voor Willem, hij is dol op speciaalbiertjes en deze dronken we samen een paar jaar geleden in IJsland. Herinneringen!

IMG_5113

Ik houd zo van dit spelletje: Stardew Valley.

IMG_0084

Zaterdag passen we een dagje op buurhond Lucky! We hebben zelf geen hond, maar met Chubby en Lucky voelt het toch een beetje zo. Zo gezellig!

IMG_0027

En ik heb een fotoshoot voor wat nieuwe portretfoto’s met Ferdy Damman.

IMG_8461

Samen chillen.

 

Komende week is een beetje gek. Gisteren (maandag) werkte ik thuis, deels met Danique. Vandaag (dinsdag) heb ik ’s ochtends een afspraak bij de Healthy Body Lounge om de Aquabike te proberen. ’s Middags ga ik naar de begrafenis van de moeder van een goede vriendin. Zij overleed afgelopen week na lang ziek zijn. Dat heeft de afgelopen weken mijn gedachten nogal beheerst zoals je begrijpt. Ik weet ook niet goed wat ik er over moet zeggen, omdat alles wat ik er over schrijf niet goed voelt. Woensdag ga ik naar Praag. Ik zou met die vriendin gaan, maar we gaan nu samen later dit jaar weg. Het reisje kon niet geannuleerd worden, dus ik ga wel, samen met Emmy. Het voelt een beetje dubbel, maar toch heb ik er wel zin in. Die dagen ga ik vloggen! Het is er lekker koud en zonnig, prima weer dus.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week 🙂


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint