Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • winkel
Een MissLipgloss artikel

Skins

Ik ben zelf een groot fan van onder andere het merk Philosophy, dat bijna nergens in Nederland verkrijgbaar is. Nu kreeg ik van een vriendinnetje een tip: in de Skins Webshop wordt Philosophy – en veel andere buitenlandse merken – wél verkocht! Het is een redelijk duur merk, maar het is écht de moeite waard. Ze verkopen ook Rosebud Salve (mijn favoriete beautyproduct waar ik jullie later meer over vertel), Fusion, Agent Provocateur, Tweezerman, Nars, Oh! en nog heel veel meer. Een aantal producten uit hun webshop:

Philosophy Handmade, €21

NARS duo oogschaduw, €37

Fresh Umbrian Clay Toothpaste, €23

Rosebud Salve, €10

De verzendkosten zijn €5, valt erg mee dus! Het enige onwijs irritante aan de site vind ik dat er geen plaatjes bij de producten staan. Het is natuurlijk niet zo moeilijk om het op te zoeken, maar het staat een beetje onprofi vind ik. Voor de rest hebben ze wel heerlijke producten die niet overal in Nederland te koop zijn.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.