Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor â‚Ŧ5
21 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Site problemen

Ik heb heel veel berichtjes gekregen van bezorgde meiden gisteren. Ja, de site was offline! Er was een probleem bij de server. Ik weet niet precies wat (heb er geen verstand van) maar het belangrijkste is dat het nu weer opgelost is! Gisteren is de site de hele dag offline geweest ( 🙁 ), dus de update die vandaag zou komen heb ik verplaatst naar later op de dag, zodat jullie tijd hebben om de andere updates (van gisteren) te bekijken 🙂

Sorry dat de site er gisteren uitlag, ik kon er zelf helaas niks aan doen! In ieder geval, meiden die berichtjes hebben gestuurd op Hyves en YouTube, lief dat jullie zo bezorgd waren! Ik was het zelf ook, haha.

Bij deze onthul ik ook meteen de winnaressen van de Cosmox winactie (Mama Mia DVD). Voor ÊÊn keer zet ik het wel op de site. Ik verzend namelijk zelf de DVD’s niet, vandaar 🙂 De winnaressen zijn:


Serte Donderwinkel
Jeanne Wiersma
Lucine Meijers
Franca Grimbergen
Floor Meima

 

Cosmox stuurt jullie zo snel mogelijk jullie DVD, enjoy!

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.