Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Shopshop

Ik heb vanmiddag eventjes geshopt (had mijn cijferlijst opgehaald en ben toen om het te vieren maar even de stad in gegaan). Dit heb ik gekocht:

Zwarte Le Coq’s met een subtiel krokodillenprintje. Vind ze echt supermooi! Was al heel lang op zoek naar zwarte stijlvolle sneakers, en nu eindelijk gevonden! €95,95

Ik ben echt helemaal weg van deze blouse! Hij zit heel erg mooi en het is zo’n mooie stof! En de binnenkant heeft een groter blokje dan de buitenkant, heel erg leuk. Normaal hou ik niet van blouses omdat het heel snel tuttig/te chique staat bij mij (vraag me niet waarom) maar deze vind ik echt nice. Gekocht bij Lady Sting en hij is van Cane & Cane (€59,95)

M’n bronzer was op en liep tegen deze aan in de Douglas. Hij heeft 4 verschillende kleurtjes die je apart, maar ook gewoon door elkaar heen kan ‘mengen’. Heel erg mooi! Nog niet uitgetest (alleen op m’n hand). Was €9,95 (onbekend merk).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.