Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • schoenen
Een MissLipgloss artikel

Shopshop: Uggs


Even terug vertelde ik al dat ik al een tijd op zoek ben naar mooie real Uggs, en ik heb ze gevonden! Ik liep al een tijdje op fakes maar nu ik de echte heb zeg ik tegen iedereen: koop geen fakes! De échte Uggs lopen echt ontzettend lekker en het materiaal is gewoon zó mooi. I love them! En ik heb deze winter lekker warme voetjes… Oja, even een tipje voor aanstaande Ugg-kopers: koop je Uggs een maatje kleiner! Ze vallen namelijk groot. Ik heb normaal maar 38 maar in Uggs 37. En.. het beste is om ze met blote voeten te dragen. Al voelt dat natuurlijk wel een beetje raar: in de winter zonder sokken in je schoenen…


Psst: gister heb ik samen met een vriendinnetje een shoot gehad bij fotografe Marjolein! Supergezellig, superleuk en er zijn echt supermooie en leuke foto’s uitgekomen. Of course laat ik ze jullie zien en ze komen dan ook op mijn hyves. Spannend!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.