Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • humor
Een MissLipgloss artikel

Samantha uit Utreg

Gisteren stuurde vriendinnetje Serena (van The Secret Garden en Beautylab) mij een linkje van een filmpje die ze met haar vriendin Angel maakte. Vorige week ging ik met Serena, Angel, Debbie en Mascha sushi eten en Angel is sowieso al een geweldig wijf met heel veel humor. Ze heeft een heel uitgesproken persoonlijkheid (die mij wel aanstaat ;)) en ze is ook nog eens heel mooi!
Nu hebben Angel en Serena samen een geweldig filmpje opgenomen: Angel is in de huid van de Utrechtse Samantha gekropen en laat zien hoe ze haar make-up doet. Ik heb zelf helemaal in een scheur gelegen, ze is geweldig…

Enne, is dit niet de perfecte manier om je nieuwe week en je maandag te starten?

Trouwens, binnenkort opent Angel de deuren van haar eigen beautywebshop!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.