Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 120 palette
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Roze look

Ik gebruik op mijn ogen eigenlijk nooit roze. Waarom? Eigenlijk omdat ik het ’te lief’ vind. Met kleding heb ik dat ook. Ik vind mezelf al gauw een ’tutje’ als ik roze draag. Of het moet echt fel-, knalroze zijn. Zo denk ik dus ook met oogmake-up. Maar om nou knalroze oogschaduw op te doen… Maar ik wilde er toch een keer mee experimenteren, en het is wel leuk geworden! Ik heb een lichtroze en een knalroze kleur gecombineerd met zwart. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar!

Verder draag ik trouwens gewoon MAC Studio Sculpt, Maybelline Pure Mineral Concealer, MAC Prep + Prime poeder, MAC Tippy blush, MAC lipglass in Virgin Kiss, 2B Waterproof Eyeliner Pen en Anastasia mascara.

Zonder flits (zodat je een idee hebt hoe de kleuren in daglicht zijn, niet zo shimmery):

Met flits:

Kleuren gebruikt het 120 pro palette (die met het bloemetje erin heb ik gebruikt). De kleuren zijn in het echt feller, de bovenste roze die ik heb gebruikt is in het het echt gewoon fluo roze!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.