Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eye inspire baked quad
  • fire eyes
  • foundation
  • look
Een MissLipgloss artikel

Rode oogschaduw

Rode oogschaduw ondraagbaar? Echt niet! Rode oogschaduw draag ik zelf heel graag, en ook gewoon overdag als ik aan het werk ben. Rood is een prachtige warme kleur en vandaag laat ik een rode ooglook zien.

Dit is de complete look. Mijn haar is hier nog nat, ik had het net gewassen voor het maken van deze foto. Ik droeg deze look trouwens gisteren!

Als je rode oogschaduw combineert met zwarte eyeliner en mascara, en de look mooi rustig houdt, is het prima draagbaar en krijg je ook geen ‘huil ogen’. Zeker met een wat warmere, donkerdere rode kleur is dit niet het geval. Op mijn lippen draag ik niks.

De ooglook maakte ik het met dit oogschaduwpaletje:

Dit is het Fire Eyes quad. Ik heb alleen de rechter kleur niet gebruikt. De rode kleur zit in mijn arcadeboog en onder mijn oog, oranje op mijn ooglid, roze ook op mijn ooglid, maar meer richting mijn buitenste ooghoeken. Het paletje kost €9,95.

Ik gebruikte verder Colour X-Pert Eyeliner van Max Factor, MeMeMe Fat Cat mascara, Too Faced Shadow Insurace, MAC oogschaduw als wenkbrauwpoeder en Arch Angel van MeMeMe onder en in mijn wenkbrauwen.

Op mijn gezicht draag ik MeMeMe foundation, MeMeMe Concealer, MeMeMe losse poeder en Sleek Rose Gold Blush. Ik vind dat de foundation een mooi natuurlijk effect geeft, voelt ook lekker op de huid, en de concealer licht de huid onder mijn ogen mooi op. Hier komt nog een losse review over, maar voor zover mijn eerste korte mening. Later sowieso meer over MeMeMe 🙂

Draag jij weleens rode oogschaduw?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.