Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodybutter
  • bodycream
  • bodycreme
  • bodymilk
Een MissLipgloss artikel

Rituals Honey Touch Body Creme

 

  • Verzachtende, versoepelende en voedende bodycrème die je huid helpt de ideale balans te krijgen.
  • Een combinatie van de oude Ayurvedische ingrediënten Himalaya Honing, de perfecte huidverzachter, en Indiase Roos, voor een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.
  • Uit de traditionele Ayurvedische wetenschap blijkt dat het dagelijks insmeren van je lichaam (met crème) je huid versterkt en je geest in balans brengt. Bovendien stimuleert het de bloedsomloop, waardoor je huid meer gaat glanzen.

Ik werd tijdens de massage die ik kreeg bij Rituals ingesmeerd met deze bodycream. Ik vond hem zo lekker ruiken dat ik hem meteen kocht in de winkel. Hij was €14,95 voor een grote pot van 200 ml, waar ik niet erg lang over na hoefde te denken. De geur is lastig om te omschrijven. Hij is zoetig, maar niet superzoet. Je ruikt honing, maar niet de typische honinggeur, want daar houd ik helemaal niet van. Ga gewoon eens langs bij Rituals en ruik! De geur is echt goddelijk, dat was de voornaamste reden dat ik die pot kocht.


Het is niet echt een bodybutter, maar ook geen milk. Het zit er tussenin. De creme smeert heerlijk snel en makkelijk uit en trekt ook snel in. Je kan dus eigenlijk meteen je kleren aandoen wanneer je je hebt ingesmeerd, en dat is wel erg prettig. De geur blijf je echt nog een paar uur ruiken, superlekker! Ik vind echt dat Rituals hier een geurlijn van moet maken, inclusief een parfum. Dan kan ik douchen met deze geur, er me mee insmeren én parfum ervan opdoen. Dan ruik ik de hele dag goddelijk naar Honey Touch!

Het mag wel duidelijk zijn, de Honey Touch body creme is een absolute aanrader. €14,95 voor een pot van 200 ml is niet veel, je doet er echt lang mee. Veel heb je niet nodig doordat het product zo goed uit te smeren is. De Rituals producten kan je kopen in de Rituals winkels, maar ook online (verzendkosten zijn €4,95).

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.