Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
14 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • douche
  • douchegel
  • foaming shower gel
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Rituals Foaming Shower Gel


Het doucheschuim van Rituals is heel bekend en waarschijnlijk heb je ze zelf ook wel eens gebruikt, of in de winkel zien staan. Ik gebruik het al jaren en wat vind ik dit toch heerlijk spul!

 

Er zijn zes soorten (Sunrise, Yogi Flow, Fujiyama, Hammam Delight, T’ai Chi en Blue Dragon) en de Foaming Shower Gels kosten €7,90 per stuk, van sommige geuren zijn er 50ml versies, die zijn €3,90. Een stukje goedkoper, leuk om uit te proberen!

Het heerlijke aan de Showergels van Rituals is

  1. dat ze zo geweldig schuimen
  2. dat ze zo lekker zacht op je huid aanvoelen
  3. dat ze zuinig in gebruik zijn
  4. dat de verpakking praktisch is
  5. en dat ze ontzettend lekker ruiken!

Alles bij elkaar maakt dat ik deze flesjes elke keer opnieuw weer koop! Ze zijn ook lekker makkelijk en snel onder de douche omdat ze meteen schuimen wanneer je de shower gel over je lichaam verdeelt. Het komt uit de fles als een gel, en wanneer je het uitsmeert gaat het heel heftig schuimen, heel anders dan gewone douchegels. Het lijkt qua werking wel een beetje op een scheergel, dat gaat ook altijd zo heftig schuimen.

En die geuren… Die zijn zo lekker! Stuk voor stuk vind ik ze heerlijk, ik heb ze allemaal in de afgelopen jaren al wel eens uitgeprobeerd. Ik weet niet goed welke mijn favoriet is, eigenlijk heb ik geen voorkeur en koop ik elke keer een andere soort. Op het moment heb ik net Sunrise opgemaakt, die ruikt lekker zoet naar sinaasappel, en Yogi Flow staat nog in mijn douche. Dit is een meer kruidige geur, die ook wel zoet ruikt. Volgens de Rituals webshop is het een bestseller, dus favoriet bij veel mensen!

De ingredienten zijn niet heel bijzonder, er zit gewoon SLES (sodium laureth sulfate) in, maar dat merk ik toch niet echt. De gel voelt juist heel zacht aan op mijn huid. Na het douchen moet ik mijn huid wel even insmeren met een bodylotion of iets dergelijks, maar dat heb ik eigenlijk altijd na het douchen.

De verpakkingen vind ik ook heel erg mooi: strak en in felle kleurtjes. Staat ook leuk naast elkaar in de badkamer, als je er meerdere hebt!

De ‘spuitkop’ is veranderd, vroeger zat er een andere op die soms kapot ging. Dan was je nog maar op de helft van je fles en dan kon je er niks meer uit krijgen! Gelukkig hebben ze dat bij Rituals aangepast, en deze doet het gewoon hartstikke goed.

Voor de dames die nog nooit zo’n showergel van Rituals hebben geprobeerd: doe het als je de kans krijgt. Ze zijn groot favoriet bij mij, het liefst heb ik er altijd een in de douche staan 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.