Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • car perfume
  • Rituals
Een MissLipgloss artikel

Rituals Car Perfume

‘Life is a journey’ is een mooie quote. Reizen verrijkt je leven! Maar we zijn dagelijks ook onderweg. Naar ons werk, naar school, naar afspraken. Stressend in de auto, wéér in de file… Dat moet anders. Rituals heeft nu vier geweldige Car Perfumes. Parfums voor in de auto, die er geweldig uit zien, heerlijk ruiken én je een moment geven om te genieten en ontspannen. Ik ben er dol op. Dol.

De Car Perfume van Rituals kost €9,95 en zit in een prachtig doosje. Je kan er een doosje uitschuiven waar de Car Perfume inzit. Deze ziet er geweldig uit en is gemaakt van mooi donker hout.

Informatie op de achterkant. Hier staat op wat er allemaal inzit, hoe je het parfum in de auto kan bevestigen en hoe lang hij meegaat. De geur zou zijn acht weken in de auto te ruiken moeten zijn. Zoals je misschien wel weet heb ik zelf geen auto, dus heb ik hem in de auto van mijn ouders getest, waar ik af en toe in rijd.

Dit ziet er toch geweldig uit? Rituals, wat houd ik van je. Ik heb de geur Cherry Blossom & Rice Milk, een zoet, maar tegelijkertijd subtiel geurtje.

Dit is de achterkant van de geur. Hier zit een aluminium stripje overheen zodat de geur pas gaat werken zodra je hem in de auto bevestigt. Op de foto is deze er al af.

Je zet dan het bijgeleverde roostertje er op en je drukt het clipje er aan. Zo kan je hem op de radiator in je auto zetten, naast je stuur. Op die manier blaast de warme (of koude) lucht de geur in je auto.

Ik vind hem er geweldig uitzien. En wat ruikt ‘ie lekker, het is echt zo’n heerlijke warme, zoetige Rituals geur. Geurtjes voor in de auto zien er eigenlijk altijd lelijk uit en ze ruiken vaak ook niet bepaald lekker, de Car Perfumes van Rituals zien er wél top uit én ze ruiken zo onwijs goed!

Car Perfume is er in vier geuren:

Kersenbloesem & Rijstemelk (Sakura)

Vetiver & Sage (Spring Garden)

Eucalyptus & Rozemarijn (Hammam)

Sandelhout & Copaiba (Sacred Fire)

Tien euro is niet heel goedkoop voor een geur voor in de auto, maar ze zien er geweldig uit en ruiken zó goed! Ritual geuren zijn gewoon heerlijk en nu kan je ze lekker meenemen in de auto. Aaah, nu kan ik al helemaal niet wachten tot ik ooit mijn eigen wagentje heb, dan wil ik er altijd zo’n heerlijke Rituals Car Perfume in!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.