Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bruin
  • rimmel
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Rimmel SunShimmer Instant Tan

Dit spul heb ik al heel lang in mijn kast staan. Ooit kocht ik het (zoals je kan zien) in de sale bij Kruidvat. Een keer gebruikt en toen nooit meer naar omgekeken. Maar laatst, toen ik voor het eerst mijn zwarte harembroek aandeed, stoorde ik me aan mijn witte benen. En toen dacht ik ineens weer aan die SunShimmer van Rimmel! Dat werd dus nog maar eens uitproberen. En echt, ik hou van dit spul.


Het is gewoon een soort make-up voor op je lichaam, en het is waterproof! Nu zou ik er niet meteen het zwembad mee induiken, maar het blijft gewoon de hele dag zitten. Het geeft een hele natuurlijke bruine kleur die je zo donker kan maken als je zelf wil. Het goedje is zelf heel erg donker, echt chocoladebruin, maar je moet het heel goed uitsmeren zodat je huid net een paar tinten donkerder wordt.


Ik heb zelf de medium shimmer versie, maar ik wil nog heel graag de medium matte. Ik heb hem al op eBay gespot voor zo’n acht euro, dus misschien dat ik die er nog bij ga bestellen. Als je met dit spul op je huid in de zon gaat zitten, zie je namelijk glitters all over. Geen chunky glitters, maar echt van die mini make-up shimmer (mica) die je zonder zon niet ziet.

Ik houd echt van dit spul, het geeft heel snel een getinte kleur en je kan het er gewoon onder de douche weer afspoelen. ik breng dit zelf altijd aan met handschoentjes, omdat het echt een hel is om het weer van je handen af te krijgen. Je handen worden gewoon donkerbruin en je moet echt met scrub in de weer om het er af te krijgen. Dus handschoentjes zijn geen overbodige luxe 😉Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.