14 februari 2016 door Cynthia Schultz 52 reacties
 • cleanser
 • huidverzorging
 • jetske ultee
 • moisturizer
Een MissLipgloss artikel

Review ‘Uncover Skincare’ van Jetske Ultee

moisturiser roze_ZDDoor Nathalie –  Zoals jullie in mijn vorige stuk hebben kunnen lezen mocht ik enige tijd geleden een uitgebreide huidanalyse ondergaan bij Jetske Ultee en huiddeskundige Dagmar Bijl. Naar aanleiding van mijn gevoelige huid als gevolg van Rosacea adviseerden zij mij een aantal producten van de eigen verzorgingslijn van Jetske, ‘Uncover Skincare’ te gaan gebruiken.

Productfoto’s: Mathilde Karrér

Door mijn ongelukkige ervaringen met verzorgingsproducten in het verleden met irritaties, vlekjes en bultjes op mijn gezicht tot gevolg, was mijn hoop gevestigd op deze, voor mij nieuwe, producten. Zou dit het dan zijn, zou mijn lange zoektocht naar de ideale verzorgingslijn hier stoppen en lag de oplossing naar een mooie, gladde huid eindelijk hier voor me? Jullie gaan het hieronder in mijn uitgebreide review van een aantal producten van ‘Uncover Skincare’ lezen…

Uncover skincare bevat milde en werkzame ingrediënten. Het helpt huidproblemen voorkomen én verbeteren.

Uncover Skincare bevat alleen ingrediënten die écht iets goed doen voor de huid en zijn dus vrij van irriterende stoffen zoals SLS, parfum of alcohol. Alle producten bevatten veel antioxidanten die kalmerend werken en helpen de huidbarriére te herstellen.

Zo zit niacinamide in een aantal producten verwerkt waaronder de moisturiser en de suncare.

Niacinamide is een antioxidant met vele functies: kalmerend, barriére herstellend, hydraterend en licht exfoliërend, helpt heel goed voor mensen met acne of rosacea. Kan bovendien oppervlakkige pigmentvlekken verminderen.

Uncover Skincare bestaat uit een lijn voor de normale tot vette huid (paars) en een lijn voor de normale tot droge huid (roze). De producten zijn allen verpakt in strakke witte (luchtdrukvrije) flacons met pompsysteem die mooi staan in de badkamer.

Uncover Cleanser

cleanser roze_ZD

Cleanser (voor de normale tot droge huid) € 24,95

Een goede, milde reiniging is de basis voor een mooie, schone huid. Als je vuil, talg en dode huidcellen laat zitten, wordt je huid dof. Deze cleanser reinigt zonder de huid barriére te beschadigen.

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Polydecene, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Sucrose Polystearate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, p-Anisic Acid, Hydrogenated Polyisobutene, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Lecithin, Phenethyl Alcohol, Citric Acid.

De cleanser zit verpakt in een witte slanke flacon met pompsysteem.

In de avond, wanneer ik mijn make up verwijder, gebruik ik eerst een oliereiniger (nu de Cleanse Off Oil van MAC). Daarna reinig ik mijn gezicht met de cleanser, dit is een doorzichtige gel die niet schuimt (en dus niet uitdroogt), je brengt een aantal pompjes op je gezicht aan, goed inmasseren en lekker afspoelen. Na afloop voelt mijn huid heerlijk schoon en totaal niet droog of trekkerig aan.

Uncover Toner

toner roze_MD

Toner (voor de normale tot droge huid) € 34,95

De toner gebruik je na de cleanser, deze toner (in sprayvorm) beschermt, kalmeert en brengt vocht in de huid. Tevens verwijdert het de laatste restjes van de cleanser, en is het de basis voor je moisturizer. Het zorgt ervoor dat de actieve stoffen van de moisturizer beter worden opgenomen.

Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Methyl Gluceth-20, Allantoin, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, PEG-10 Olive Glycerides, Ethylhexylglycerin, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Tetrasodium EDTA, Citric Acid.

Je sprayt het waterige product een aantal keer op een wattenschijfje, en haalt dit daarna over je gezicht. Je huid voelt na afloop fris en gekalmeerd aan. Ik vind het persoonlijk een nadeel dat je behoorlijk wat moet sprayen eer je wattenschijfje vochtig is (dit absorbeert namelijk flink wat van het product), waardoor mijn flacon vrij snel leeg was.

Uncover Moisturizer

moisturiser roze_ZD

Moisturizer (voor de normale tot droge huid) €49,95

Een goede moisturizer zorgt ervoor dat de barrièrefunctie van de huid optimaal is waardoor de huid minder snel vocht verliest. Ook brengt een goede moisturizer stoffen in de huid die vocht vasthouden, de huid kalmeren en verstevigen..

Aqua, Cyclopentasiloxane, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Niacinamide, Sodium PCA, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Cetearyl Alcohol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Sodium Carboxymethyl Betaglucan, Ergothioneine, Sodium Hyaluronate, PEG-75 Stearate, p-Anisic Acid, Ceteth-20, Steareth-20, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Xanthan Gum, Polysorbate 60.

Ook de moisturizer is weer verpakt in een witte flacon met pompsysteem.

1 pompje van de moisturizer is voldoende om mijn hele gezicht mee in te smeren.

Maar wat een heerlijk product is dit! Hydrateert en kalmeert, mijn huid voelt lekker fris en rustig aan nadat ik het product heb aangebracht, love it!!!

Uncover Suncare SPF30

suncare 30_MD

Suncare 30 (normale tot droge huid) €39.95

Zonder SPF ga ik de deur niet uit!

De zon is voor veel mensen met rosacea een behoorlijke trigger. het is dus van belang om een goede bescherming tegen de zon te gebruiken. Bovendien is de zon de belangrijkste factor in de veroudering van onze huid.

Het is de belangrijkste factor in de veroudering van onze huid. Zonnebrandcrème en onmisbaar bij de dagelijkse verzorging.

Eigenlijk zou je het hele jaar door een product met SPF moeten gebruiken, omdat zelfs bij bewolkt weer de zon door de wolken heen komt, ongeveer 80% van de zonnestralen gaat door wolken of mist heen.

Wanneer je een gevoelige huid hebt is het lastig om een zonneproduct te vinden die én goed beschermt, geen witte, vette waas achterlaat én waar je geen uitslag van krijgt. Ook bij een zonnebrandcreme is het belangrijk dat er geen irriterende ingrediënten zoals parfum en alcohol inzit. De chemische zonnefilter Oxybenzone kun je ook beter vermijden, dat is een matige filter en geeft relatief vaak huidirritatie.

INCI lijst: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol Dibenzoate, Niacinamide, Cyclopentasiloxane, Potassium Cetyl Phosphate, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Caffeine, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Decyl Glucoside, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether Benzoate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenylpropanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Xanthan Gum.

De suncare is ge-wel-dig!! Hij zit ook in een luchtdichte verpakking met pompje, 1 á 2 pompjes is weer voldoende voor het hele gelaat. De crème is lichtgelig van kleur, licht van textuur en smeert goed uit, laat géén witte, vette waas achter (hoera!), plakt en irriteert niet. Kortom, hij doet wat hij doen moet (huid beschermen tegen de zon) en zelfs nog wat meer door de anti-oxidanten (o.a. Niacinamide) die eraan toegevoegd zijn waardoor je huid weer gekalmeerd en beschermt wordt. Ik gebruik de zonnebrandcreme als laatste stap, na de moisturizer.

 

En… zit er na al dat getest een nieuwe ‘holy grail’ voor mij tussen?

Welnu, deze vraag kan ik posititief beantwoorden: Jazeker, de zoektocht is voorbij! De reis was leuk, (soms hobbelig;), maar de moisturizer en de suncare van Uncover Skincare zijn de winnaars; die laat ik niet meer uit mijn leven vertrekken.

Na drie maanden gebruik van de Uncover lijn is er opnieuw een huidanalyse bij mij gedaan door Jetske en Dagmar. Ook hieruit bleek dat mijn huid op een flink aantal punten was verbeterd, oa mijn PH-waarde en hydratatielevel waren verbeterd ten opzichte van de huidanalyse vóór ik de Uncover Skincare ging gebruiken.

Dus, beste moisturizer en suncare, vanaf nu blijven jullie lekker in mijn dagelijkse verzorging!

Dat wil overigens niet zeggen dat de rosacea nu over is en dat ik nergens meer last van heb.

Nee hoor, was dat maar waar….

Sinds dat ik de genoemde producten gebruik, is mijn huid absoluut een stuk rustiger geworden (dit wordt ook opgemerkt in mijn omgeving) maar mijn huid kan om het minste of geringste weer geïrriteerd raken (stress, hormonen, zonlicht). In cosmetica zitten bijvoorbeeld ook allerlei stoffen (parfum, chemische conserveringsmiddelen) waar de huid weer slecht op kan reageren.

Tja, en dan kun je wel eindelijk de juiste verzorgingsproducten gevonden hebben, dit resultaat wil je niet teniet doen door het gebruik van, voor mij “foute”, make-up producten.

Soms laat ik me nog wel verleiden door de belofte van een prachtige stralende huid en kom ik weer thuis met een nieuwe foundation van Dior of Nars in de hoop dat het goed zal bevallen, maar word ik onmiddellijk genadeloos afgestraft met rode bultjes.

De zoektocht dus gewoon door…. maar nu naar de juiste cosmetica!

 

Lieve groet, Nathalie

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

52 reacties
 1. Nicole

  Cynthia do you think it would be impossible for me to pay for shipping and the sunblock then send it to me. The FDA won’t allow us brainwashed Americans to have quality food or skincare unfortunately

 2. Marielle

  Ja rosacea komt vooral door de voeding en irriterende cosmetica! Zuivelproducten zoals kaas, yoghurt, melk,… zijn een grote trigger. In het westen zijn ze dol op zuivelproducten wat echt ten koste gaat van je huid en je gezondheid. Ook vlees nog een hormoonverstoorder is een grote trigger. Elk levend wezen heeft hormonen en wanneer je vlees en of zuivel eet ontregelen die hormonen van dat dier onze eigen hormonen. Ontregeling van de hormonen leid tot auto immuunziekten, aderverkalking, hartproblemen, orgaanschade, dementie, parkinson (deze al in een later stadium),…. Maar regulier vlees heeft ook nog is extra hormonen er bij gekregen, groeihormonen wat nog schadelijker is, antibiotica, reguliere zuivel en vlees zitten vol GMO wat tot darmperforatie leid, vergifteging van het bloed en zo tot chronische ontstekingsreacties leid met uiteindelijk kanker als gevolg.

 3. Marloes

  Wat fijn dat de producten zo goed voor je werken, misschien moet ik daar ook maar eens aan gaan denken, aangezien ik er ook last van heb…

  Ik ben vooral benieuwd of je jouw zoektocht naar betere huidvriendelijke cosmetica ook met ons gaat delen? Ik denk dat veel dames hier baat bij hebben!

 4. Lauranne

  Ze zijn goed hé de producten van Uncover Skincare! Ik kan ook niet meer zonder 🙂 Misschien een tip, spuit de toner gewoon rechtstreeks op je gezicht. In het begin deed ik de toner ook op een wattenschijfje, maar dan heb je inderdaad veel meer product nodig. Nu spuit ik gewoon een keer op mijn voorhoofd en een keer op mijn kin (ongeveer, want met de ogen dicht :p) en verdeel het vervolgens met een wattenschijfje over de rest van mijn gezicht.

 5. jeapiebel

  De juiste cosmetica! Ik snap precies wat je bedoelt. Ik loop vaak tegen hetzelfde probleem aan. Ik ben zelf ook bezig om een goed product te vinden. Geluk voor je dat je er nu een hebt.

 6. Emily

  Je kan de toner ook op je hand sprayen en dan met je handen verdelen over je gezicht. Bespaart je een hoop product en watjes 😉

 7. Sabine

  Leuk! Ik heb zelf een tijdje de suncare van unicover gebruikt en vond het de fijnste die ik ooit heb gehad. Zou het heel graag weer gebruiken voor mijn gezicht, aangezien ik hier elke dag het hele jaar door mezelf moet insmeren, meerdere keren ook nog. Maarja helaas is het hier niet te koop en bestellen gaat ook niet.

 8. Petra

  Ik heb zelf ook rosacea en ik had een hele erge uitbraak van rode bultjes, jeuk en narigheid.
  Binnen no time ben ik er af geholpen door dokter (dermatoloog) de Mari van de Parkstad kliniek.
  Echt een aanrader, binnen een week verbetering en na twee weken was het al zoooooo veel beter. Ik was echt dood ongelukkig, het was voor mij de eerste keer dat ik zo iets had. Nu een paar weken later zie je er bijna niets meer van. Terwijl de huisarts zei dat het ongeveer drie maanden zou duren.

  • Manon

   Hallo Petra,
   Per toeval kom ik je berichtje hier tegen.
   Ik ben erg benieuwd naar dr. de Mari. Heb zelf een erge uitbraak op dit moment, ik zie er niet uit.. Wat heeft dr. de Mari voor jou kunnen doen? Medicatie? Adviezen? Ik hoor graag van je!
   Groet Manon

 9. Carlijn Kleinjan

  Wat fijn deze rubriek! Ik kamp namelijk met precies dezelfde problemen. Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt in je zoektocht naar de juiste foundation / cosmetica.

 10. Lidy

  Hoi! Even een tip voor de toner, als je het watje eerst even onder de kraan houdt en daarna een beetje uit knijpt, neemt hij veel minder product op. Is veel zuiniger in gebruik! En de vloeistof wordt mooi over het watje verdeeld.

 11. Inayabeauty

  Mijn huid vertoont de laatste tijd ook veel puistjes, misschien is dit iets voor mij…

 12. Femke

  Ik ben ook fan van Jetske maar helaas werken niet al haar producten voor mij. Enorme fan van de moisturizer! Cleanser vind ik goed maar wel wat duur. Toner vind ik te duur en gebruik ik sowieso niet echt in mijn routine. De suncare was ik helaas allergisch aan 🙁 Zo zie je maar, ze mogen nog zo goed ontwikkeld zijn; proberen, proberen, proberen… Elke huid reageert anders! Succes met de zoektocht naar goeie make-up, helaas is die nog moeilijker dan naar goede huidverzorgingsproducten! Ik reageer vrij goed op Rimmel Stay Matte.

  • Anja

   Wat toevallig ik kreeg ook een hele erge allergische reactie van de suncare. Ik dacht dat ik de enigste was aangezien iedereen zo positief is over de producten 🙂

 13. ADYSS

  JAAA!! Hier was ik zo benieuwd naar. 🙂 Nu ga ik ook maar eens Uncover uitproberen!

 14. Kelsey

  Je kunt de toner ook direct op je gezicht sprayen! Doe ik ook. Dan doe je er veel langer mee en dan raak je geen product kwijt. Ik ben zelf ook super tevreden met de producten van Jetske. Zijn wel duurder maar ik doe er toch best lang mee 🙂

 15. suzan

  fijne review en lijkt me een mooi product! Alleen wel wat aan de prijzige kant!

 16. Caitlyn

  Succes met het zoeken van de juiste make-up!
  xx

 17. Hanan

  Wat fijn voor je! Alleen jammer dat je geen voor en na foto’s hebt

 18. Petra

  Van te voren je watjes heel iets vochtig maken scheelt je aanzienlijk in product. Kan me voorstellen dat je zo’n bus snel leegsprayt als t watjealles absorbeert..

 19. Maaike

  Dit lijken me fijne producten, al hoef je volgens mij niet per se deze lijn te gebruiken om van huidkwaaltjes af te komen. Op haar eigen website worden alternatieven gegeven die goed zouden werken. Daar zitten/ zaten iig de toner van de Aloe Vera lijn van The Body Shop en een face wash van Decubal (verkrijgbaar bij de Tuinen) tussen. Misschien dat je die kunt proberen ipv de Uncover producten?

 20. Mariëlle

  Ik maak me ook schuldig haha, ik wil best investeren in goede verzorging, maar ik gebruik dus ook make-up en ja dat is niet het beste. Dit klinkt wel erg goed, ik probeer toch wel regelmatig iets nieuws, maar niet te vaak!

 21. sandy te winkel

  Ik durf zelf nooit zo snel iets nieuws op mijn gezicht te smeren, daarom vind ik dit soort artikelen super fijn.

 22. Sarah

  Hoi Nathalie,

  Wat fijn om dit te lezen. Zelf ben ik ook fan van Uncover. De toner in het samplepakketje heeft overigens wel een pompje en geen spray. Daarnaast wil ik ook zeggen dat de twee pompjes van de zonnebrand die je nu smeert, niet genoeg zijn. Je gezicht heeft ongeveer 1/4 theelepel oftewel ongeveer 1.2 ml nodig. Dat komt bij de Uncover zonnebrand neer op minstens 4-6 pompjes.

 23. Julie Tina

  Ik gebruik al een hele tijd Jetske Ultee-proof huidverzorging (dus zonder parfum en andere irriterende ingrediënten) en moet zeggen dat m’n huid ook erg verbeterd is hierdoor. Het grootste verschil voor mij was het gebruik van een exfoliant, BHA van Paula’s Choice. Een must have als je een onzuivere huid hebt!
  De moisturizer van Jetske staat ook nog op m’n verlanglijstje.

 24. Ira

  Ik zat te wachten op je review en super dat de producten je verder helpen! Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar 1 product van de lijn, en dat kon ik net niet terug vinden in je review: de exfoliant(en) met BHA of AHA. Jammer dat ik daar niks over lees, verder een goede review!

 25. Sabien

  Tip; maak je wattenschijfje nat onder de kraan en knijp goed uit en dan pas product aanbrengen. Watje is zachter voor de huid en je doet langer met je producten!

 26. Mariska

  Die Toner is niet erg zuinig in gebruik, maar ik kan echt niet meer zonder! Hij kalmeert echt en ik vind hem het geld meer dan waard. Als ik hem niet gebruik, merk ik het meteen. Toch maar wel kritisch naar make-up blijven kijken, want dat doet rosacea geen goed. Vooral foundation merk ik persoonlijk. Jetske is nog bezig met het ontwikkelen van haar eigen foundation. Fingers crossed. Heb je de foundation van La Roche Posay al geprobeerd? Die staat nog op mijn probeerlijstje. Jetske raad hem aan in een van haar blogpostst.

 27. Eva

  Wat fijn dat de producten zo goed hebben geholpen! Ik let er zelf heel erg op of de producten geen parfum en gedenatureerde alcohol bevat en dat is dankzij Jetske Ultee! Ik zou zelf de producten ook wel willen testen. Ze klinken in ieder geval heel fijn…

 28. Suzanne

  Ik hoor hier zoveel goede verhalen over! Ben echt benieuwd geworden.

 29. Yvonne

  Fijn dat je toch 2 producten hebt gevonden die je huidprobleem niet erger maken. De vorige keer had je het ook over tea tree olie. Heb je dat nog geprobeerd? Ik vind het jammer dat parfumvrije producten op natuurlijke basis over het algemeen een stuk duurder en/of lastiger te vinden zijn.

 30. Natalie

  Wat fijn om te lezen dat je producten hebt gevonden die werken voor je huid! Leuk artikel! 🙂

 31. Didi

  Fijn dat het voor jou werkt Nathalie! Ik zelf vind de producten wat minder fijn. Mijn huid is erg droog en eczeem gevoelig. De uncover cleanser geeft een strak gevoel na gebruik dus ik blijf bij mijn dermalogica cleaner. Er is voor mij geen betere. De dagcrème is bij lange na niet hydraterend genoeg en als ik 2 laagjes of 1 dikkere laag smeer rult het. Nee voor deze prijs zijn er fijnere crèmes te krijgen.

  • Yvonne

   Dat rullen, dat ken ik! Ik heb dat eens gehad met een heel dure creme van een high-endmerk (weet niet meer welke dat was). Vind dat altijd zo vies voelen. Alsof je een peel-offmasker hebt opgesmeerd.

 32. Elize| girlobthewhitebike

  Interessant! Ik ben sinds een tijdje bezig met “Jetske Ultee-proof” huidverzorging! Ik ben benieuwd of het voor mij gaat helpen! Ik heb last van puisten in combinatie met droge plekjes! Leuk om dit artikel en lezen!:)

 33. Carina

  Ik heb sinds kort de uncover producten ook, alleen dan voor mijn eczeem. Op zich is mijn gezichtshuid wel rustiger geworden maar heb wel wat aandachtspuntjes die het gebruik van de lijn voor mij minder aantrekkelijk maken. 1) de moisturizer is niet vet genoeg, hij kalmeert fantastisch maar ik moet er standaard nog een andere creme overheen smeren. Ik wil gewoon 1 creme waarna ik klaar ben met smeren. 2) de toner had van mij liever niet in een spray maar in pompvorm gemogen. Ik heb het idee dat ik teveel verlies als ik het direct op mijn gezicht spray. Ik spray het nu eerst op mijn hand en verdeel dat zo op mijn gezicht. Maar het pompje van de testers vond ik stukken makkelijker en minder verspillend. En dan 3) de cleanser is fijn voor dagen zonder make-up. Als ik make-up op heb dan haal ik die eerst eraf met een olie maar de uncover cleanser werkt dan niet zo fijn om de olieresten te verwijderen.
  Qua ingredienten ben ik fan, maar niet qua gebruiksgemak. Tenslotten ben ik ruim 100 euro kwijt als ik die drie producten koop (en dan nog eens verzendkosten..) en ik ben nog aan het twijfelen of ik het dat echt waard vind.

  • Jose

   Hier ook een eczeemhuid en de moisterizer is voor mij ook niet altijd even vet genoeg. Tip van Jetske die voor mij súper werkt: een drupje jojoba olie mengen door de moisterizer.
   Omdat ik zelf ook nog zonnebrand creme van uncocer skincare over de moisterizer smeer is het trouwens niet meer nodig. Dat samen voedt ook genoeg.

  • Tessa

   Beste Carina,
   Ik gebruik de producten van Zarqa. Deze werken voor mij goed. Maar ja, zoals je zelf ook wel weet, werkt het ene beter dan voor een andere. Ik vond de producten van Jetske ook te duur. En deze lijn bevalt mij prima. Heb ook van alles gebruikt. En bij veel producten, die zogenaamd goed moesten zijn voor mijn huid, werd het alleen maar erger.

   Succes!
   Groet,
   Tessa

  • Shinta

   Ik gebruik producten van La Roche Posay.. Voor mij echt een uitkomst.. Vind vooral de producten van de lijn Toleriane erg prettig. Na het douchen (’s avonds) smeer ik mijn gezicht in met extra virgin kokosolie als nachtcreme.

 34. Margot

  Wat fijn dat je fijne producten hebt gevonden en dat het nu beter gaat! Succes met de rest van de zoektocht!

 35. Judith

  Hi Nathalie fijn dat je huid kalmeert en herstelt. Is het een tip om je watje eerst te bevochtigen met water voor dat je de toner aanbrengt? Of kan je de toner rechtstreeks op het gelaat sprayen?

 36. Esmée

  Wat fijn dat je huid er zo goed op reageert. Ik heb woensdag of donderdag de samples van Jetske bestelt en kreeg ze vrijdag binnen. De Toner en moisturiser vind ik heel erg fijn, en ik denk dat ik die ook ga bestellen

 37. Saskia

  Klinkt heel fijn. Altid goed om producten te hebben gevonden die bij je passen!

 38. Femke

  Fijne dat jouw huid erop vooruit gaat :-). De suncare klinkt heel erg goed.

 39. D

  Wat super fijn dat dit product je goed bevalt. Ik ben benieuwd hoe je vederen reis verloopt. Veel plezier vanavond!

 40. Anniek

  Ah, wat ontzettend fijn dat je met de reiniging nu in ieder geval goed zit, en iets hebt gevonden waar je huid tegen kan! En dan nu de volgende stap inderdaad: make-up zonder teveel troep erin. Echt tof om je artikelen te lezen, je schrijft goed!

 41. Marlotte

  Wat fijn dat je huid erop vooruit gaat! Ben benieuwd naar deze producten!

 42. demallemolenmoeder

  Wat fijn dat jouw huid al iets is verbeterd, Nathalie. Ik ben erg benieuwd hoe jouw zoektocht verder zal verlopen.

 43. Rosanne

  Het klinkt als fijne producten!
  En wat goed dat je na zo’n lange zoektocht nu eindelijk de juiste producten hebt gevonden.

 44. MamaOnderneemt

  Cynthia, alvast heel veel succes en plezier vanavond bij LobixBeauty! Nathalie, wat fijn dat de kwaliteit van je huid al iets verbeterd is. Je bent er nog niet, maar hopelijk is dit één van de stapjes die leidt naar het stoppen van de rosacea. Ik ben benieuwd. Laat je het over een tijdje nog een weten? Fijne dag beiden!