Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • HEMA
  • product
  • reinigen
  • reinigingsdoekjes
Een MissLipgloss artikel

Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes zijn snel, makkelijk, handig, hygienisch. Ik ben er dol op. Geen gezeur met flessen reinigingsspul en watjes, maar snel hop hop een doekje over je gezicht, ogen en lippen en weg ermee. Lang gebruikte ik ze niet, omdat mijn huid op veel soorten doekjes negatief reageert. Prikkende ogen, rode huid… Maar nu ik fijne doekjes heb gebruik ik ze eigenlijk elke dag. Heel saai en niet speciaal verzorgend voor je huid, maar wel heerlijk snel. En ik vind het ook altijd handig om twee doekjes in een ziplockzakje in mijn tas te hebben, voor jeweetmaarnooit!
Trouwens, wanneer je deze doekjes gebruikt moet je eigenlijk na afloop nog wel even tonic over je gezicht doen. Er blijven altijd restjes reiniger en make-up op je gezicht zitten. Dus helemaal klaar ben je niet na het gebruik van doekjes.

Oh, de doekjes die ik zo fijn vind zijn de goedkoopste van de HEMA. Tip voor meiden die reinigingsdoekjes gebruiken: bewaar je pakje doekjes op de kop, met de sluiting naar beneden. Er zit vocht in de doekjes (het reinigingsspul) en dat zakt naar onderen. Wanneer je het pakje ‘normaal’ bewaard, zullen de bovenste doekjes altijd een beetje droog zijn. Op de kop bewaren dus!

Binnenkort een ‘What’s in it?!’ artikel over de HEMA reinigingsdoekjes.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.