Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 augustus 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • recept
Een MissLipgloss artikel

Recept: (koude) Zalmwraps

Laatst ging ik met mijn lieve collega Monique lunchen bij Seven2Seven in Utrecht. Ik bestelde daar een (ik dacht: ik doe eens gek) Salmon Wrap en die was lekker! Dus: ben je ooit bij Seven2Seven, bestel dan de Salmon Wrap mét de Caffè Seven2Seven (capuccino met witte chocola… hmmm!). Maar ik bedacht me dat ik die zalm wrap ook heel makkelijk zelf kan maken! En hoe… dat deel ik natuurlijk gráág met jullie.


Je kan alle beleg wat hierboven staat naar smaak gebruiken. Als jij héél veel zalm en een beetje sandwichspread lekker vindt, prima! Maar heel veel spread en weinig zalm is natuurlijk ook goed. Gewoon naar smaak doen!

  • 1. Leg de tortilla plat op een bord of snijplank.
  • 2. Smeer een flinke laag sandwichspread op de tortilla.
  • 3. Leg hierop (een) plakje(s) zalm.
  • 4. Doe hierop de ijsbergsla en plakjes komkommer.
  • 5. Peper (en eventueel zout) naar smaak toevoegen.
  • 6. Rol je tortilla stevig op en…

Tadá! Klaar is je eigengemaakte zalmwrap, even even serieus: hoe makkelijk is dat? Net zo makkelijk als het maken van een tosti, toch? En nog sneller klaar ook. Leuk om te maken met een vriendin of om gasten voor te zetten. Staat chique, kost weinig moeite!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.