Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 juli 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • blauwe mascara
 • gekleurde mascar
 • gekleurde mascara
 • mascara
Een MissLipgloss artikel

Pupa Vamp! Gekleurde mascara

00000Je kan echt níet om gekleurde mascara’s heen deze zomer. Onmogelijk! Ze zijn echt overal. Ik reviewde al de gekleurde Bourjois Max Volume mascara’s en vandaag wil ik je de Pupa Vamp! gekleurde mascara’s laten zien. Pssssst… ik ben enthousiast!

Pupa Vamp! Gekleurde mascara – eerste indruk

P1150777

Pupa Vamp! mascara belooft vooral een hele hoop volume én dus ook kleur! Er zijn zes kleuren: zwart, bruin, donkerblauw, fel blauw, paars en turquoise. De borstel heeft volgens Pupa een speciale vorm waardoor je geen klontjes krijgt en de borstel je wimpervorm perfect volgt. De synthetische wassen in de mascara zorgen voor een romige textuur en veel volume. De mascara is niet waterproof en blijft zacht en flexibel wanneer het opgedroogd is.

De mascara kost €17,50.

De verpakking ziet er mooi en chic uit! Langwerpig en zilverkleurig. Je kan niet aan de buitenkant van de verpakking zien om welke kleur het gaat, dat vind ik een beetje lastig. Een gekleurd randje aan de dop of iets dergelijks was wel praktisch geweest.

P1150780

Hier de borstels en de kleuren! Ziet er goed uit. De borstels zijn vrij traditioneel qua samenstelling maar de vorm is wel iets anders dan ‘gewone’ mascaraborstels.

P1150781

P1150782

Pupa Vamp! Gekleurde mascara – testen maar!

Ik heb de drie kleuren die ik heb (paars, blauw en turquoise) allemaal een paar dagen gedragen om een goede mening te vormen. Ik heb geen wimperkruller gebruikt om goed te laten zien hoe deze mascara al dan niet zelf voor krul zorgt.

03

P1150619

P1150621

Uh, wauw! Meteen na de eerste keer gebruiken was ik echt enorm onder de indruk van Pupa Vamp! Ten eerste het volume, de lengte en de krul. Het aanbrengen gaat onwijs makkelijk. Wat me qua kleur opvalt is dat deze erg intens is. De blauwe kleur is goed op te bouwen en valt onwijs op. Als je deze vergelijkt met mijn Bourjois gekleurde mascara’s vind ik deze van Pupa er veel beter uit zien. Meer volume, meer lengte, meer krul, minder wimpers die aan elkaar plakken en een intensere kleur.

01

P1150746

P1150749

Paars is overduidelijk paars! Iets minder fel dan de blauwe tint, maar ook erg mooi.

02

P1150772

P1150773

Ook de turquoise tint is onwijs goed op te bouwen en valt heel erg op. Het is wel de kleur die ik het minst mooi vind omdat ‘ie zo licht is, het effect is een beetje apart. Deze heb ik gebruikt om te testen maar zal ik niet vaker dragen. De blauwe en paarse kleur absoluut wel!

Ik vind het zelf wel jammer dat de Pupa Vamp! gekleurde mascara’s niet waterproof zijn, in de zomer vind ik dat altijd wel ideaal. Toch vind ik het ook wel prettig dat ze zo flexibel en zacht op de wimpers blijven.

Ik ben echt mega fan van de Pupa Vamp! mascara’s!

 

Pluspunten

 • Mooie verpakking
 • Goede, handige borstel
 • Geeft erg veel volume en lengte
 • Kleur is goed op te bouwen en erg goed te zien
 • Mascara blijft zacht en flexibel op de wimpers
 • Wimpers plakken niet aan elkaar

Minpunten

 • €17,50 is niet echt goedkoop voor een mascara
 • Je kan niet makkelijk zien welke kleur mascara je hebt aan de buitenkant van de huls
 • Niet heel makkelijk verkrijgbaar (wel heel veel online, maar niet bij de drogist of parfumerie)
 • Niet waterproof

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een heel goede gekleurde mascara’s die heel veel volume en lengte geven, die niet waterproof zijn en waar je €17,50 voor wilt betalen

Skippen als… je liever waterproof mascara gebruikt of als je geen €17,50 voor mascara over hebt

De Pupa Vamp! mascara’s zijn voor €17,50 online te koop (zoek op ‘Pupa vamp mascara kopen’ op Google).

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.