Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • anastasia
  • nieuw
  • nieuws
  • pupa
Een MissLipgloss artikel

PUPA Eyebrow Set

Na de informatie over de Eyebrow Mania van PUPA, de eerste review. Ik begin met de Eyebrow Set, een setje met wenkbrauwpoeder, een wax en twee kwastjes.

Lees verder voor de review, meer foto’s en swatches.

Alle producten van PUPA zitten altijd in een mooi doosje. De een vindt het papierverspilling, ik vind het wel passen bij een mooi luxe merk. Want dat is PUPA! Op de achterkant van het doosje van de Eyebrow Set staat een handleiding. Het gekke vind ik alleen, dat er een product genoemd wordt wat niet bij de Eyebrow Set zit, namelijk de Stick Concealer. Maar goed, die stap slaan we dan gewoon over. Het is de bedoeling dat de je eerst de poeder aanbrengt met het schuine kwastje, en daaroverheen de wax met het gewone kwastje. Easy-peasy!


De verpakking is erg mooi! Het zit in een mooi vierkant doosje met een lichtbruin dekseltje. Het nadeel vind ik alleen dat er geen ‘klik’systeem in het doosje zit. Het dekseltje gaat wel dicht, maar gaat ook snel weer open doordat je hem niet dicht kan klikken. Niet zo handig wanneer je hem in je tas meeneemt.


In het doosje zit de poeder, de wax en twee kwastjes. Hoera voor de kwastjes! Ze zijn van erg goede kwaliteit en werken superfijn. Het is altijd zo’n tegenvaller als er slechte kwastjes bij een mooi product zitten. Of erger nog: helemaal geen penseeltjes!

De poeder is erg gepigmenteerd en geeft een mooie diepe kleur af, die je op je wenkbrauwen zo donker kan maken als je zelf wil. De wax is bedoeld om je wenkbrauwen te fixeren en glans te geven. en dat werkt prima met het bijgeleverde kwastje. Ik vind persoonlijk deze wenkbrauwpoeder fijner dan die van Anastasia. Het lijkt alsof deze fijner is, dat de poederdeeltjes kleiner zijn. Pluspunt is ook dat hierbij kwastjes zitten, bij Anastasia moet je die er zelf bij kopen.


Boven de wenkbrauwpoeder

De Eyebrow Set kost €18,95 en is er in de kleuren Blonde, Brown en Brunette.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.