Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • collectie
  • nieuw
  • nieuws
  • pupa
Een MissLipgloss artikel

PUPA Ethno Chic


Pupa heeft voor deze zomer weer een nieuwe collectie: Ethno Chic. In de hele collectie zien we vooral veel natuurlijke bruintinten, gemixt met zilver en goud. Superzomers dus! De verpakkingen zijn allemaal in een glanzende bronskleur, lekker chic. Ik heb een aantal producten uit de collectie.

Luminys Luxury Baked Powder, €23,95

Dit is een highlighter met heel veel shimmer en glitter! Erg mooi, maar je moet hier wel heel voorzichtig mee zijn. Er zitten een beetje chunky glitters in waardoor ik hem op mijn gezicht niet zo mooi vind. Wel vind ik hem super voor op mijn decollete en armen. Leuk voor een feestje!

Luminys Baked Eyeshadow Trio, €17

Hier staat Pupa bekend om! De baked oogschaduw. Ze zijn er nu in drie nieuwe kleuren, 01 Earth brown-Diluted brown-Beige, 02 Medium brown-Pink brown-Beige en 05 Bronze-Pink gold-beige. Ik heb 02 en 05. 05 lijkt in het doosje heel erg  paarsig, maar is wanneer je hem op hebt meer bruin. Beiden zijn ze supermooi. Nadeel van deze baked shadows is dat je ze echt met een nat kwastje aan moet brengen omdat je het er anders gewoon niet goed opkrijgt.

Klik op ‘Lees Verder’ voor nog veel meer informatie en foto’s!

Sparkling Lipgloss, €15

Wat een leuke verpakking, dit! Nog nooit op deze manier gezien. Je moet aan de verpakking draaien zodat aan de bovenkant de gloss er uit komt. Normaal gesproken moet je dan eerst een minuut keihard draaien, maar bij deze glossjes komt het er heel snel uit! Pluspunt.
De verpakking werkt super en de glossjes zijn onwijs mooi. Er zijn drie bronstinten, 01 pink bronze, 02 gold bronze en 03 red bronze. Er zit superveel glitter in, lekker voor de zomer! De lipglossjes plakken niet en zijn vrij dun, daardoor blijven ze niet heel erg lang zitten.

Luminys Liquid Eyeliner, €17

Dit is mijn favoriete product uit de Ethno Chic collectie! Het is echt een onwijs mooie vloeibare eyeliner: een bronzen kleur met – als je het in de zon ziet – heel veel microglittertjes. Check de swatch hieronder! Blijft superlang zitten en is echt een hele mooie tint.

Pupa is bij jou in de buurt te koop, check Pupa.nl voor verkooppunten. Je kan daar je postcode invoeren en dan zie je meteen welke winkels en schoonheidssalons Pupa verkopen!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.